Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 428
  • 410
  •   1
Отговори
# 195
Някой с опит би ли споделил мнение за тази? Бюджетен вариант е, но ми изглежда добра като за първа вертикална? Или? 😊
Благодаря предварително!
https://honiture.bg/product/honiture-x7/

# 196
Благодаря, много добър уред, но като цена надвишава дори и Дайсън.
Защото има и мокро почистване, вижте дали има опция само за прахосмукачка.

Аз май се отказах от Philips aqua trio, сега оглеждам Jimmi - сухо и мокро. За щастие поне за сухо мога да взема от позната за проба.

# 197
Благодаря, много добър уред, но като цена надвишава дори и Дайсън.
Не съм гледала цените на Дайсън. Търсех прахосмукачка, която да е лека, да си изпразва сама събрания боклук от контейнера, да има и мокро почистване. Това, че има в моя комплект четка за почистване на животински косми е плюс, защото имам двама писанчовци. Втората батерия и стойката за допълнителните четки си беше бонус.  Взех я за 1360лева.

# 198
Някой с опит би ли споделил мнение за тази? Бюджетен вариант е, но ми изглежда добра като за първа вертикална? Или? 😊
Благодаря предварително!
https://honiture.bg/product/honiture-x7/

Загледах се и аз в този модел, за който питате. Надявам се някой да сподели мнение.
Аз иначе за момента съм се спряла на този още по-евтин вариант за първа подобна прахосмукачка:
https://zora.bg/product/g20-lite-eu-vacuum-cleaner

# 199
Здравейте!

Някой има ли отзив за вертикална прахосмукачка JIMMY H11 Pro?

Искам нещо стабилно и надеждно за вкъщи - чисти се всекидневно поради бебе и куче. Имам не много добър опит с Philips и Bosch Pet серията. Батериите и на двете издържаха 2 години, като Филипса беше доста зле откъм мощност.

Благодаря!

# 200
Jeannie  чакаме да ни я доставят от Sameday . За момента това ми е опита.
Щях да получа удар като разбрах цената, ноооо, синът ми си я е избрал, платил, той и ще чисти Simple Smile

# 201
Jeannie  чакаме да ни я доставят от Sameday . За момента това ми е опита.
Щях да получа удар като разбрах цената, ноооо, синът ми си я е избрал, платил, той и ще чисти Simple Smile

Ще се радвам да споделите отзив, дано да си заслужава наистина Simple Smile

# 202
Аз си купих Shark BU1120EU, мисля че е ОК.

# 203
Здравейте! Някой има ли това Jimmy?
https://www.ozone.bg/product/vertikalna-prahosmukachka-jimmy-h8/
Доста бюджетно е, но по характеристики звучи доста прилично

# 204
Взех Н9 от позната и утре ще дам отзив Simple Smile Ако някой има отзив за Jimmi за мокро почистване ще се радвам да сподели.

# 205
Jeannie  след "развод" със  Sameday  /да ги чака до 5 работни дни, от 9 до 21/ се  оказахме и ние с Джими 9
Анулирал е поръчката и пак е поръчал/до офис на Спиди/ , но девятка.
Детето каза, че не си заслужава около 200 лв разлика за някаква светлинка, и още нещо имаше,
ама го забравих, май батерия, мощност или нещо такова беше.
Беше ми демонстрирана надлежно за ужас на папагала и отиде да си чисти у тях Simple Smile
Доволен е.

# 206
  • София
Здравейте!

Искам нещо стабилно и надеждно за вкъщи - чисти се всекидневно поради бебе и куче. Имам не много добър опит с Philips и Bosch Pet серията. Батериите и на двете издържаха 2 години, като Филипса беше доста зле откъм мощност.

Благодаря!
Може ли отзиви за Боша? Pet серията. Ние имаме голямата (стандартна, с кабел, не вертикална), много добре чисти, но е огромна, като танк. И ми е влязла мухата и за вертикална, когато искам набързо да мина. Но сме и с лабрадор, та изобщо вертикална прахосмукачка ще ни свърши ли работа?

# 207
Аня, справяше се добре с космите, но реално проблемът при нас беше батерията. Започна да издържа все по-малко, примерно 3-4 минути след пълно зареждане и така не успявахме да изчистим целия апартамент. В един момент просто спря да зарежда и да работи … проверихме как стои въпросът със смяна на батерията, но общо взето не си заслужава, ако е извънгаранционно. Иначе други забележки нямам.

Трънка, благодаря за отзива. В крайна сметка реших да поръчам Dyson V12. Искрено се надявам този път да поживее повече от две години No Mouth

# 208
Здравейте!

Благодаря!
Може ли отзиви за Боша? Pet серията. Ние имаме голямата (стандартна, с кабел, не вертикална), много добре чисти, но е огромна, като танк. И ми е влязла мухата и за вертикална, когато искам набързо да мина. Но сме и с лабрадор, та изобщо вертикална прахосмукачка ще ни свърши ли работа?
И аз имах същата, на Бош с кабел, но я смених с безкабелна на Самсунг  от серията Bespoke jet.  Има си турбо четка и мога да кажа, че се справя много добре с космите. Имам две котета в къщи. Моята е с две батерии и нямам забележки.

# 209
  • Варна
Ние сме с нея, 7 серия червената Pro Animal. С корги сме. Много сме доволни. Почистването става бързо. Турбо четката дърпа космите дори от текстила на дивана. Хубавото на бош-а е, че батерията е външна. Като дойде време за нова, просто си купуваш и я щракваш. Няма нужда от сервизиране. Миналия черен петък си я издебнах в Зора от 700 и нещо на 500 и нещо лева.

Общи условия

Активация на акаунт