10-годишно момче настоява да спи с майка си

• 4 584
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
Война с никого не водя, че да искаш мир. Коментирам по темата, както всеки във форума.
Така няма да стане обаче Joy Подразбираш абсоюлотно неправилно, интерпретираш нелогично, а след като вече еднозначно се обясних, че изобщо не съм визирала въпросната жена, изобщо не ми отговори ти пък откъде знаеш, че не се къпе гола, при условие че твоите писания са напълно категорични в твърденията си?

Иначе ще искам, каквото си искам, коментирайки по темата, както всеки във форума

Писания като твоите правят темата много комична, sorry Grinning

# 91
Мхммм....сигурно аз съм комичната, предполагайки, че жената се къпе със сина си.....добрееееее

Коментирай си, каквото искаш. Аз също си коментирам, каквото искам и ти казвам, че писанията ти са нелепи, опитвайки се да изкараш майката някаква си. Да не говорим и че тя не е тук, за да каже гледната си точка и да се защити.

# 92
Ха-ха, слава богу, не се къпе гола със сина ни. Поне докато живеехме заедно не го правеше. Съмнява ме сега да е започнала.

Всъщност, проблемът е доста по-банален. Писах го по-горе - израснала е без баща. Старата змия го е натирила. Това, всъщност, го разбрах едва при моя развод - бях останал с впечатление, че е умрял по време на брака. А се оказа, че са се развели и дори години наред са живяли на има-няма километър един от друг, но старата е правела всичко възможно децата да не го виждат. А той в един момент действително умрял. Това е било много отдавна - през 80-те.

После рабрах, че тези неща не са случайни.

Покрай моите проблеми се запознах с поне 30-тина бащи в сходна ситуация. В поне 2/3 от случаите майката е израснала без баща. И не е задължително да е било по вина на бабата. Някой път дядото си е бил камшика.

Но резултатът е, че малкото момиче израства в семейство без баща. И намира за някак естествено, че бащата го няма в картинката.

Другият проблем е, че обикновено има необичайно силна връзка с майка си (тъщата). И е нормално - за нея тя е, буквално, и баща и майка.

От там, ако тъщата е властна (често е) то в брака се споявява трети човек. Така беше при мен. И уж си женен за жена си, а, всъщност, става каквото каже някой друг. Няма смисъл да се обсъждат изобщо нещата със съпругата понеже тя вече ги е обсъдила с майка си и вече са взели "правилното" решение. Ако не ти допада ти се прави намек, че на бащата присъствието му не е задължително.

Такива случаи има хиляди. Банално е.

В краен вариант става като с Пейо дето го затриха. Моите усойници, все пак, не бяха толкова жестоки. Даже не е имало физическо насилие, да не говорим за такова с фатален край. Човек трябва да цени малките жестове.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 13:25 от N_ik

# 93
  • Далечният изток
Ами правилно те питаха назад - защо като видя за какво става въпрос ти не се раздели с въпросната бързо-бързо, ами ѝ направи дете?!

# 94
И аз това се питам.

# 95
Ами правилно те питаха назад - защо като видя за какво става въпрос ти не се раздели с въпросната бързо-бързо, ами ѝ направи дете?!

Кое да съм видял?

Видях, че виси по 3 часа на ден на телефона с майка си. Даже го намирах за мило. Сплотено семейство и т.н.

Докато не се появи детето тя си беше ОК. И сега не мога да се сетя за нещо, което да ме е дразнело.

Нещата се промениха като забременя. Включи се "друга програма". Изведнъж се оказа, че тъщата трябва да се пресели у нас щото, видиш ли, в цяла Великобритания няма по-добър детегледач от нея. А от там нещата си поеха към своя логичен и неизбежен край.

# 96
Тази дискусия ми припомни една велика мисъл на Жа Жа Габор "Никога не можете да опознете един мъж добре, докато не се разведете с него." Май това важи и в другата посока.

Вече в скрит текст, защото е готино, но съвсем не е по темата
Скрит текст:
Жа Жа Габор има и други култуви реплики

"Нищо не знам за секса, защото през цялото време съм била омъжена".

"Аз съм прекрасна домакиня - всеки път, когато напускам мъж, задържам къщата за себе си".

"Да се разведеш само защото не обичаш един мъж, е почти толкова глупаво, колкото да се ожениш само защото го обичаш."

# 97
Тази дискусия ми припомни една велика мисъл на Жа Жа Габор "Никога не можете да опознете един мъж добре, докато не се разведете с него." Май това важи и в другата посока.

Вече в скрит текст, защото е готино, но съвсем не е по темата

Ха-ха. Ужасно вярно. Аз със сигурност по време на брака знаех едва 1/3 от това, което сега знам за бившата. Някои от заровените кучета (бащата дето старата го е изтрила от снимката) излязоха по време на развода. А цялата дивотия свързана с модела на семейството без баща - едва години по-късно когато най-после се осмелих да потърся правото си на контакт със сина си по съдебен път.

Сега вече много неща са ми ясни. Но, както се казва, кел файда. Поне синовете ще се опитам да ги предупредя като срещнат жена израснала без баща да бягат надалеч. Няма нужда да минават през това, което минавам аз.

# 98
  • Далечният изток
Мда, някой говореше за проекции...

# 99
За мен авторе и двамата си имате кусури, ама то кой няма.
Но не ми е ок въобще 10 годишно момче да спи с майка си.
Бая объркано дете е и след години ще е объркан бъгав човек.
Но дали ще стане така, ще се разбере, дано не съм права.
Какъвто ще да си, тя няма право да те лишава от контакти толкова години.
Затова и детето не иска да е с теб. То не те познава.
Абе сложна ви е драмата.
Може би  като стане пълнолетен, тогава ще може да общуваш с него повече. Или и тогава ще е все така привързан излишно към майка си.
Грозно е обаче да поставяш всички жени израснали без баща под един знаменател. Грозно.
Но пък ако някоя постави всички мъже под един знаменател, ще опищиш света как не било вярно и колко си готин и прекрасен.

# 100
Мда, някой говореше за проекции...

Да - аз. Какво пак не си доволна?

розно е обаче да поставяш всички жени израснали без баща под един знаменател. Грозно.
Но пък ако някоя постави всички мъже под един знаменател, ще опищиш света как не било вярно и колко си готин и прекрасен.

Не бе - не казвам, че са лоши. Просто ще дам съвет на синовете да избягват връзки с тях. Това е. Да, не всяка е змия. Но като видях колко често се повтаря "жена израснала без баща отчуждава детето си от баща му" то за тяхно добре е да не експериментират.

То не е ясно, че ще се вслушат, ама поне  да си им го кажа. Няма нужда Черния Петър да остава и при тях.

# 101
  • Далечният изток
Ами (ще) проектираш разочарованията си и върху децата. Нали ти не беше доволен, че някоя от пишещите проектирала собствения си живот в твоята тема?

# 102
  • София
Ще говоря лично за себе си и моят опит, въпреки че е много малък и е с по-големи и самостоятелни деца. За да поддържаш и не загубиш връзка с дете, трябва да го виждаш поне два дни седмично и да си говорите по телефона всеки ден. Ми това е...

# 103
Явно щом майката си си проектира травмите е решил, че и той има право да проектира и манипулира децата си.
Е, има и проблемни жени израснали с бащи, тъй че....

# 104
Изместваш въпроса, авторе. С постът си написах, че не всяко дете ходи на лагер с преспиване и липсата на такъв не означава, че детето има проблем.
Между другото, дъщеря ни спеше до 6 и половина ( сигурно )годишна или с мен, или с баба си. Мнооого трудно я "изтитах". Сега играя същия филм със сина ни.
Ти просто много много мразиш бившата си жена и за теб е важно тя да е възможно най-черната, за да може да оправдаеш себе си и явно нещата които (не) си направил, за да поддържаш отношения с детето си и да се стигне фо тази крайна фаза в отношенията ви.

Общи условия

Активация на акаунт