Модни консултации -78

• 51 508
  • 575
  •   1
Отговори
# 45
Прокъсани дънки никога не съм купувала. Ако ще и тренд номер едно да са. Леопардовия принт е нож с две остриета, може да изглежда и ужасно пошло. От Зара не пазарувам онлайн и не им гледам каталога откакто не ми доставиха Коледния шопинг миналата година и не ме взеха насериозно като се свързах с тях. Тъкмо тогава си бяха дали доставките на Amazon. Иначе пазарувах много от там преди този случай. Гледам H&M са включили парашута и леопардовия принт в new arrivals .

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:34 от •MERA•

# 46
Аз изчаках да се върне на мода скини- то, та да си поръчам Boot cut дънки.
Същото беше и с талиите- високата талия я приех сравнително скоро и сега не я заменям за нищо на света.
Винаги съм имала по нещо леопардово , обикновено някой шал или ефирна блуза. Колко съм ги носила, е друг въпрос.
Трендът може да ми даде пример, идея, но не и задължение да го следвам.

# 47
Имам прокъсани/скъсани слим дънки и много си ги харесвам.

Високата талия ми е и да, и не, много зависи от модела. Някои правят гаден, удължен някакси задник и са много неудобни при сядане, затова при проба на подобни модели винаги сядам.

Любимите ми дънки са с нормална до ниска талия, но ниската си е повече за лятото.

# 48
Още актуални цветове за 2025 :

Оранжево

Лилаво

Зелено в този нюанс:

# 49
Видях роклята и се сетих,че днес гледах тези боти на Michael Kors

# 50
Здравейте, не намерих тема за сайта Farfetch, затова пиша тук. Върнах едни дънки, платени с кредитна карта. Днес ми изпратиха имейл одобрено връщане, но ми изтеглиха пак сумата от картата. Да чакам ли, или да им пиша?

# 51
  • София
Здравейте, не намерих тема за сайта Farfetch, затова пиша тук. Върнах едни дънки, платени с кредитна карта. Днес ми изпратиха имейл одобрено връщане, но ми изтеглиха пак сумата от картата. Да чакам ли, или да им пиша?

Получавате ли смс? Да не би да е аналурана транзакцията, с която са ви изтеглили парите, а не втори път да е дръпната сумата отново? Вижте си хубаво в движението двете транзакции.

# 52
Първата е на по-голяма стойност, втората е само върнатият продукт. И двете са с минус.
Съобщения получавам от банкирането, излее ми сутринта, сега го няма. Прехвърлях в Револют пари, само тези транзакции ми излизат.

# 53
  • София
Алиена, преди 2 години връщахме едни маратонки от поръчка на два чифта. Върнаха парите, но беше по кредитната карта на ММ, а той не помни. Пък аз имам някакъв спомен, че бяха анулирали транзакцията и бяха взели пари само за единия чифт маратонки.

# 54
Здравейте! Преди време някой беше пуснал сайт, където продават coccinelle на много добри цени / ако не се лъжа беше outnocontact/. Ще помоля за линк, ако някой се сеща.
Още нещо, търся цял бански, но с оформени чашки, банел, подплънки. Ако някой е срещал готини такива модели да сподели. /да не е черен /

# 55
Здравейте! Преди време някой беше пуснал сайт, където продават coccinelle на много добри цени / ако не се лъжа беше outnocontact/. Ще помоля за линк, ако някой се сеща.
Още нещо, търся цял бански, но с оформени чашки, банел, подплънки. Ако някой е срещал готини такива модели да сподели. /да не е черен /

Сетих се за theoutnet,  но проверих преди малко и не видях тази конкретна марка чанти .
Имаме ли бюджет за банския?

Ето няколко предложения от мен :

# 56
  • София
Момичета, имам една мини яка от изкуствена кожа с косъм. Малко е степана от стоенето, с какво да я изпера и какво да сложа, за да стане пак лъскавка.
Мислех да я накисна с малки мек препарат в едно легенче и после да сложа балсам и да я среша преди сушене. Дали ще стане?

# 57
Хладка водичка в легенче с малко веро или шампоан бих препоръчала. За балсама не съм сигурна, не съм пробвала. Сушене на ниска или студена температура  и ресане с много широк гребен или само с пръсти.

# 58
Съжалявам, че толкова късно отговарям, но напоследък не следя форума.
Това е сайта, който съм запеметила, но не съм купувала нищо. Долкото помня ползвах снимка, за да покажа чанта.
https://cuoieriashop.com/collections/promo-brand-coccinelle
Другият, който съм заметила е този
https://en.zalando.de/collections/fyNvP54bQle/

# 59
Деним трендове :

Baggy и Barrel style с колан

Дънкови облекла комбинирани с блестящи платове с кристали, перли и всякакви декоративни щампи

Общи условия

Активация на акаунт