Модни консултации -78

• 71 967
  • 764
  •   1
Отговори
# 750
  • на последния етаж
Моля за съвет от къде да купя копринена рокля - не строго официална, по-скоро ежедневна или за не много официален повод. Благодаря!

# 751
За копринена ежедневна рокля може да погледнете M.Mara групата, MDL Shop, Mellini на В.Търново

# 752
Да се похваля. Успях да върна полиестерната си рокля вчера и вместо нея взех още три рокли от чудесни материи: две чист памук и една модал. Бяха намалени, едната на 50%, другите две на 20%. Доволна съм.

За Mellini исках да питам..аз ли нещо не съм в ред и как е възможно рокля с такава кройка и вид, че на всичко отгоре от полиамид да струва 525лв?!?
https://mellini.bg/p/roklia-biala-klosh-phl9v7

# 753
Невъзможно е.

# 754
Тя колко струва като себестойност и за колко я продават за две отделни неща.Но да, възможно е.Примери бол.

# 755
Самозабравят се БГ фирмите,ама като има кой да купува ....Интересно ми е как си правят ценообразуването.

# 756
Е както и да ценообразуват, това е несериозно:

# 757
Роклите са покъртителни, а цените - потресаващи.

# 758
И аз съм в потрес. Допускам все пак на живо да изглеждат една идея по-добре тези рокли, както е с повечето БГ марки, снимките в сайтовете им са ужасни. Но тези цени са безумни както и да изглеждат, да не са объркали нещо евро/лев си мисля Grinning

# 759
Дайте съвет за гост на сватба, през септември , но в Чепеларе ще се празнува или там някъде . Искам да съм официална, но не твърде прекалено, примерно  с дълга до земята рокля.

# 760
Elizabeth имат много рокли, всякакви дължини, материи и десени. Дългите повечето са си по- официални, но имат и варианти с дължина до средата на прасеца или малко над глезените, които според мен са подходящи за такъв повод.
С дължина като тези примерно

# 761
Ох това не е моят стил въобще.

# 762
Разбирам Simple Smile Сигурна съм, че ще намерите нещо подходящо.

# 763
Моля някой да пусне нова тема. Текущата ще заключа утре.

# 764
Заповядайте в новата тема:
https://bg-mam.ma/t/1801828

Общи условия

Активация на акаунт