Модни консултации -78

• 71 973
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ви, момичета.
Снощи рових в боклука за касовата бележка, защото май ще се наложи да я сменя, нещо тоя полиестер не ми излиза от главата. Всъщност не знам как е реда за връщане: взех я снощи от мола, имам бележки и не съм сваляла етикета. Но вероятно няма да ми върнат парите. По-скоро ще трябва да избера друга рокля от същия магазин, така ли е?

# 736
Няма причина да не ти върнат парите.

# 737
Зависи от магазина, всеки решава сам. Откъде е купена?

# 738
Това казах и аз, Дубай е космополитен град и няма ограничения за облеклото на обществени места.Три пъти съм била и нищо специално не съм купувала.
Два пъти съм ходила февруари/март, вечер си беше прохладно и ходех с панталон, затворени обувки и кожено яке .Много време прекарахме навън.
Юли месец  бе третото пътуване, жегата е брутална и навън почти не сме били, на затворено място само, отново с връхна дреха заради климатиците.Носех си къси панталонки, голи рамене, къси поли и тн.
Единственият път, в който някой ме поглеждаше настоятелно бе, като се наложи да мина 500м сама!! до една аптека, ходейки по улицата.Въпреки тениската и широкия панталон от полиестер.
Съобразете официалната програма и си пригответе нещо за обличане за целта, останалото няма какво да го мислите. Там има страхотни ресторанти и клубове- ако ще
ходите, нека има дрешка за целта.Аз винаги предвиждам такива дрехи за всеки случай, имам едни сандали на невисок дебел ток, които стават за такива мероприятия.

# 739
От Ринг Мола. Магазинът е този:
https://sofiaring.bg/tenants/iddi/

Мисля, че някъде бях чела, че всичко може да се върне ако има дефект. Но ако просто човек е размислил и е решил, че не го иска, не съм сигурна как стоят нещата.

# 740
Както каза Денси- от физически магазин е спрямо политиката на магазина.Не са задължени да върнат пари.

# 741
Полиестерната рокля е хубава, може тук да си я носите, сега вечерно време е по-хладно и ще става за ресторант, излизане.

# 742
Роклята е хубава, не я връщайте. Ако полиестер не е подходящо за където ще ходите, наистина може да си я носите тук.

# 743
  • Пловдив
Доколкото разбрах дамата, която ще пътува в Дубай иска да се  се облече подходящо и да подпомогне доброто представяне на съпруга си.Евентулно може да ама вечеря или кафе с бъдещите работодатели.Има дрескод за официални събития.Всеки може да отвори в интернет и да чете.С рокли на цветя и ленени панталони и тениски няма да направите добро впечатление.

# 744
Кафето не е официален акт.И точно това казахме-да съобрази случая с нивото на етикет, което се очаква.
Реално ние даже не знаем каква ще е презентацията и в каква сфера, но автоматично я набутахме в корпоративен стил.
Та всичко е според зависи.

# 745
Благодаря ви, дами.

Няма да имам кафе или среща с потенциалния работодател на съпруга ми. Той самият ще има различни оценявания, за целта ще бъде с костюм и в корпоративен стил. Аз евентуално ще бъда на разходка из кампуса, в който служителите при желание живеят. И ще се разнасям из хотела, докато чакам да му минат тестовете. За целта искам да се облека добре, но самата аз няма нужда да съм в строг стил.

# 746
О, тогава хич не го мисли.Ходи си с небрежни летни рокли.В Ризърв иди и виж какво има, Мохито също, в случай, че
имаш нужда.Там има рокли от лен, вискоза, моделите им  са небрежно елегантни.

# 747
Beach_please, Daphne имат доста красиви рокли с миди дължина. Една голяма част от тях са 100% памук, но и другите им материи са интересни и приятни за носене. Почти винаги имат цялата номерация, а сега имат и намаления.

# 748
Хайде и аз да потретя за климатичните особености. Въобще не си мислете, че 40 градуса там са същото като България. Високата влажност ти разказва играта - в момента, в който си навън, влагата почва да се кондензира по тебе. Ще бъдете през цялото време на климатик - така че помислете за layers и поне една жилетка или сако.

# 749
  • София
Полиестерът е ужасна материя независимо от климатичните условия. Ще ви запарява и дори и да не се потите по принцип, даже ще се вмиришете Sad
Заложете на естествените материи. В момента има доста добри намаления и може да откриете неща на добри марки на поносима цена.
И не забравяйте наистина за връхни дрешки, защото в затворените помещения обикновено поддържат доста ниски температури. Противно на Русия, където навън е студ, а вътре - жега. Пълен парадокс Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт