Модни консултации -78

• 71 973
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
Така е,модата се върти... .   Тези токове и аз не бих ги носила,но си имат фенове и пак са актуални. Но тази мрежа не ми се струва удобна. Сигурно ще причини рани на краката.

# 706
  • София
На картинка изглеждат добре, но според мен няма да стават за ходене. А и като се има предвид марката, качеството едва ли ще е добро.. Иначе моделът е симпатичен и актуален, а цветът е лесно съчетаем Simple Smile

# 707
Моделът е актуален. Цветът е удобен за много съчетания, камъчетата - не толкова.

Мисля, че няма да са сред най-качествените и удобните обаче.

# 708
Благодаря на всички за мненията, и на мен камъните не ми допадат. Търся такъв модел с мрежа, може и с друг ток, но не мога да открия. Освен в Ингилиз, но 700 лв не бих дала.

# 709
Момичета, обръщам се с молба за съвет от вас.

Не съм много по модата, някак все не мога да съчетая добре дрехите, въпреки че доста хора са ми казвали, че се обличам добре, но то е по-скоро вътрешно усещане. В последните години и малко напълнях след инвитро процедури, застояване от работата вкъщи и т.н. Като цяло не е нещо фрапантно, но имам коремче и със сигурност трябва да посваля.
Та въпросът ми е: ще пътуваме със съпруга ми до Дубай през август във връзка с важно за него работно интервю. Аз не съм била в Дубай, но..август месец там предполагам, че жегата ще е брутална. Питането ми е: какви дрехи да подбера за там? Ще имаме разходка и вероятно ще се срещнем с представители на компанията. Мислех си, че най-удачен вариант би бил рокля, примерно до земята или до под коляното. Разглеждам онлайн, но повечето марки, които знам правят мода за кльощи или поне не за жени с извивки и ще изглеждам нелепо.
Бихте ли ми дали препоръки: какво според вас е подходящо облекло? От къде бих могла да взема хубава лятна дамска шапка, елегантна и красива? Масовите по магазините просто изглеждат евтино. С какви обувки бихте ходили: имам летни сандали на ток, имам и класически обувки на ток.

Благодаря предварително и от сърце на всички!!!

# 710
Шапка не Ви трябва- август никой не стои навън в Дубай денем, в летните месеци е невъзможно.В заведения и молове климатиците са брутални- става чак студено и ще
Ви трябва наметка дори- яке, плътен шал.Само вечер може да се седне на открито и е много топло по това време, така че съветът ми е за естествени материи, ако се потите да са светли дрехите.
За дължината около коляното във формална обстановка, през останалото време няма проблем да си носите дрехите, които имате.Дълги дрехи няма нужда да купувате специално за Дубай.
За обувките важи същото.Прието е в делова среда обувките да са затворени, но пак не знам къде точно ще се наложи да ходите.За разходка не Ви трябват затворени.
Помислете за етикета, който се спазва в Европа, на делови събития, същото би било във Вашия случай, като стилът да не е офис.
Това се сещам като напътствия.
Колкото до това къде да купите- не мога да се ориентирам по Вашето описание какво телосложение имате, но вижте в Orsay, Mohito, Reserved- има доста рокли.Peek and Clopenburg.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 13:01 от ДХ3

# 711
  • в пералнята
Щом ще ходите август месец, повечето време ще се разхождате вътре, то навън е непоносима жега. Вземете си удобни обувки, аз например лятото ходя на екскурзия с равни сандали, защото краката ми се подуват и всякакви други опции не са ми приятни. Може и еспадрили. За облеклото, бих си взела нещо, което е като намигане към кафтан. Някой готин гащеризон или сет, ако имате бюджет, оптимално от коприна.
 https://www.zalando.de/blue-shadow-geschenk-zur-geburt-brown-btm21e0cx-o11.html

https://www.zalando.de/blue-shadow-stoffhose-green-btm21a07y-m11.html

# 712
Хващам се, че ще придружавате съпруга си на важно за него интервю.
Аз бих се облякла по-консервативно, може да погледнете Веричи, имат физ.магазин на Гурко и Шишман и определено изглеждат добре.

и задължително сако, много е студено на климатик.

Човек се облича вътре и съблича вън 😃

# 713
Благодаря ви от сърце, момичета.
Знаех си, че тук ще намеря полезни съвети ❤

# 714
Бих се насочила към рокли от лека, дишаща и хубава материя. Нищо прозиращо, прозрачно или очертващо. Задължително покриващо рамене и колене.

Нещо свободно и защо не и ярко + красиви бижута.

Обувките елегантни, затворени, има варианти и без ток.

При всички случаи за представителната среща, ще се постарая на макс, без да пестя.
Много ми харесват показаните от Arhinora. Гащеризон с широки крачоли до земята също е супер. Плюс хубав голям колан или гердан.
Шапката ще я пропусна и ще заложа на хубав клъч.

# 715
Бийч, за коремчето си вземи ластични бикини. Дълга рокля звучи добре, ако имаш налична.
Роклите, които много харесвам като кройка са на Karen Millen.
Шапки ползвам само за плаж, така че не мога да бъда полезна със съвет.

# 716
  • FRANCE
Здравейте, да знаете къде в София или он лайн мога да намеря класическа бизнес , светло синя дамска риза? Благодаря

# 717
  • София
Вижте и в Massimo Dutti - имат много приятни модели, а материите също са на ниво. Доскоро имаха и намаление Simple Smile
Cos също са вариант.

# 718
  • FRANCE
Много благодаря

# 719
  • София
Ух, предложенията бяха по-скоро към другата потребителка, но може и на вас да послужат. Макар че и двете марки са по-кежуал. За по-строги бизнес визии на прима виста ми идват Boss и RL - има ги в Пийк в София в моловете. Много харесвам делови костюми и ми стоят отлично, но нито работата, нито средата ми предполагат носенето им Sad

Общи условия

Активация на акаунт