Модни консултации -78

• 72 092
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Alessina, и ти ли този модел имаш? На два клика съм да ги поръчам отново, вероятно и аз съм ги прала вече преди.
SHE IS, благодаря.
OnDiNe_, Моя близка носи Скечърс  и ги пере по същия начин и до сега не е имала проблем. Само както споделиха по- горе сушете на сенчесто място, че се получават жълти петна.

# 271
Аз съм смела и безотговорна, дори не ми е хрумвало да пера на 40😊
Всички маратонки досега съм прала на 60 градуса, 800 или 1200 оборота центрофуга. Със стара хавлия за омекотяване, както казаха и други.
Три пъти по грешка пускам и сушилня(комбиниран уред) и първите не оцеляха. Останаха си здрави, но подметката се беше смалила 3-4см😆. Другите два чифта си излязоха сухи и здрави.
И Скечърс съм прала така, но друг модел беше.

# 272
  • Велико Търново
Аз тъпча сухи бели чорапи в изпраните обувки, вестник не съм пипала от сигурно 10 години.
У нас четем на хартия вестници и книги.
Мастилото от вестниците не оцветява ли мокрите кецове ?

Не, не ги оцветява.

# 273
И ние тъпчем намачкани вестници в мокри обувки, веднага дръпва влагата.
Сменям няколко пъти и изсъхват много бързо така

# 274
Добро утро ,🌸🌼🌸🌼🌸момичетаот достаа време насам не бях вземала адидас маратонки ,но си взех и сега се чудя каква чанта да им избера давайте глас 1,2,3 или 4 😀като мисля,,че не е задължително и чантето да е адидас!
1.
2.
3.
4.

# 275
  • Street of Dreams
С Хилфи.

# 276
  • FRANCE
Втората

# 277
  • София
Много готини маратонки. Аз съм за последната.

# 278
  • Ямбол
Палче за последната чанта и от мен =)). Да предложа и този модел на Уникло – https://www.uniqlo.com/us/en/products/E473474-000/00?colorDisplayCode=32 ? Имам я в цвят горчица, страшно удобна ми е и комбинативна, събира и много, и малко.

# 279
За последната чанта, а най-удобен и стои добре с маратонки е модела предложен от Майола

В Ойшо имаше такива, зелени също

# 280
И аз съм за втората.

# 281
Аз бих ги комбинирала със зелена или жълта чанта.Може и с бежово кафява,разбира се. От показаните от авторката-номер 2. С ТХ не ми харесва-главно,заради двете лога.

# 282
❣️Mерси много за отговорите ,докато търсех  намерих и 2 на адидас 😀

# 283
Здравейте момичета, как бихте стилизирали тази кожена пола. Дължината при мен е малко над коляното, не е точно къса, че така изглежда на снимката.

# 284
  • София
С бяла прихлупваща се риза. Кожата плюс нещо фино стои много хубаво. Една тоналност, но различни материи.
Само че на мен не ми е над коляното, а по- нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт