Модни консултации -78

• 72 113
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И със жилетчица

# 331
Летни рокли с тънка жилетка или пуловер (блуза с дълъг ръкав)

# 332
  • В полите на Пирин планина
Аз харесвам летни рокли с дънково яке. И ми е много удобно.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:48 от Lady Brinne

# 333
Осввн изброените варианти за жилетка, кожено яке или дънково яке, пролетно-летни рокли нося с тренчкот и много ми харесва.

# 334
Шлифера е чудесен за сутрин/вечер, но като се затопли човек го носи в ръка

# 335
  • Berlin
Сдобих се с един блейзър/сако, обаче не съм сигурна за цвета:
Скрит текст:
Дали е универсален, т.е. да се може да се нови с повечето основни цветове, на снимката не личи, но има един мноооого лек розов подтон, не знам как да го обясня? Харесва ми иначе, но не мога да си го представя за момента, може би защото имах очаквания за по-друг цвят, на сайта изглежда съвсем различен, camel nude, на живо е по-добре.
Напр. със светли дънки и бяла тениска, черен панталон и бежов пуловер, някакви такива простички комбинации и това да ми е връхна дреха?

# 336
# 337
  • Berlin
Благодаря! Точно такива комбинации съм си приготвила и аз. Simple Smile Може би притеснението ми беше, че не е класическо бежово, т.е. по-неутрално. Сглобявам си базов гардероб и това ми е част от него + едно в черен цвят.

# 338
Аз бих предпочела неутралното пред кафеникавото бежово . Идеално е за капсулен гардероб .

# 339
Ох, моля ви кажете ми откъде да си взема същия топ (рипсен/плетен, с дебела презрамка), но в жълто. Виждала съм по разни сторита от инфлуенсъри, но не намирам, а имам огромна нужда да притежавам в гардероба си такъв. (В Зара има такъв с дебели презрамки, но е кроп топ със странно закопчаване отпред)

# 340
# 341
Mimoza.ти имаш ли такива потничета,как са като качество,къси ли са много?

# 342
Не, нямам, аз отдавна не нося нищо, което е без ръкав, не, че имам какво да крия, просто не ми е комфортно.
Намерих точно тези да се предлагат на много места, но не и с толкова ниска цена.
Ето скрийншот на една обява за същите в базар.бг, не знам доколко са вярни дадените размери, това беше първото, което ми попадна. Умишлено не слагам линк. Предполагам ширината е от- до най- малкия до най- големия размер.
Скрит текст:

Сайта, който съм посочила е произволен, има телефон за връзка и може да се пита.

# 343
Има в Зара жълт топ с обло деколте.Плетка е ,доста дебела.
Ох,сега видях,че искате рипсен,значи предложението не е адекватно,сори!

# 344
Благодаря ви!
И плетен става стига обаче да е хубав, ярък цвят.

Имам черен, бял, син, розов и цикламен (този от снимката) и са ми едно от най-любимите неща за обличане, супер комфортни са.

Общи условия

Активация на акаунт