💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 43/

• 36 758
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
# 661
https://x.com/saraloutweets/status/1885016596583694700?s=46
Някой разбра ли какво ги питат тук? Grinning
Много са смешни Joy

# 662
Много си отиват. Пасват си поне визуално. Слънцето май е единствената засега, която знае дали е така и на екран 😉😎

# 663
Тина, така като ги гледам стоят много добре. Отиват си, на екран също. Но Баръш отстъпва пред Керем и Бурак.

Чакам и вие да го гледате.

# 664
Flowers Four Leaf Clover Добра вечер на групата!

Най сетне да видя една прекрасна красива двойка Ханде и  Баръш. Това е партньор за Ханде, / не че ми е любимец , красавеца Баръш, още от 2014 г/, осанка, визия и излъчване . Омръзна ми да я гледам с Хакан, който стои до нея все едно и е син.

Ханде и Баръш изглеждат зашеметяващо! Добър избор на рокля, класика, малката черна рокля, стилна, изчистена и  изискана. Gift Heart

С тази рокля Ханде  я харесвам много повече от прехвалените марки и брандове! Sparkling Heart
Хубава вечер! Flowers Four Leaf Clover

# 665
Ханде днес:

Yellow Heart

Yellow Heart

# 666
# 667
# 668
# 669
# 670
Диди, и мен много ме грабна роклята. Ама то не е от роклята... от ЖЕНАТА е! Nature Zap
Комбинацията от рокля, прическа, червило, бижута... Толкова е женствена Ханде!
Интересен въпрос в темата по-рано днес:
Как ли щеше да изглежда Ханде, ако днес беше с Керем?
Връщате ме в дните, когато не съм била все още тук. Как част от вас сте коментирали, че в очите на Ханде няма живец след раздялата с Керем, няма блясъче.
Моето мнение е, че за блясъка в очите на Ханде е нужна.. Ханде!
И след Керем живее блясъчето, и след Хакан би живяло също. Стига тя самата да го иска.

Гледам я и си мисля "Браво, момиче!!!
Колко ли се гордее татко с момичето си пораснало, успяло, сладко?
Твоята звезда е толкова голяма, че сигурна съм, стига високо чак до мама!" Two Hearts

# 671
# 672
Красота, стил и изящество. Ханде и Баръш са прекрасни. Без оня Хакан , Ханде изглежда толкова естествена без преструвки и надувки.

# 673
# 674
Ханде си тръгва

Общи условия

Активация на акаунт