💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 43/

• 36 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Ох, прекрасни снимки! Благодаря ви.
Ханде изглежда страхотно, много хубаво деколте има роклята, хем е дълбоко, хем не разкрива повече от нужното, пасва й чудно. Толкова ми хареса моделът, че дори черният цвят не ме дразни и няма да мрънкам, ти да видиш. Joy

Работя по новата тема. Nature Fire

# 677
Flowers Herb За превъплащенията ѝ...
с адмирации и ЛЮБОВ!
В Москва...

Париж...

Рияд ...

Дубай ...

Берлин ...

Ню Йорк...

Египет...

И как гаварять русские "Всьо, точ в точ!"

# 678

Сладури, нагледахме се на сладка красота тази вечер. Наближава рожденият ден на половинката на Ханде, дано успее да си почине тогава, че доста си походи и поработи последните седмици. Grinning

# 679
Рускините са понаучили малко турски от сериалите. Satisfied

https://x.com/heali24/status/1885047825471312054

https://x.com/barisarductr/status/1885059903426834575

# 680
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

За два дни Ханде прелетя от Истанбул до Париж и до Москва, усмихвайки се ведро, мило и чаровно:

Всички медии отразяват неотразимата ѝ усмивка и харизмата на Баръш Ардуч:

Ханде е избрала перфектната рокля според Коко Шанел - много стилна, изчистена, елегантна:

Много мили и сърдечни думи и на двамата към многобройните им руски фенове!

Гледах клипчетата и забелязах колко бързо - от раз - Ханде улови трудното произношение на "мы". Баръш се затрудни и развесели компанията.

Чакам с нетърпение отзивите за филма на руските зрители.

Ще бъде интересно да следим гледаемостта на филмите на Ханде и Керем.

Поли, Flowers Hibiscus покрай тези хубави събития ти отворихме работа за нова тема!

Яси, Flowers Hibiscus точно същото пиша в момента! Пу, да не са ѝ уроки! Прекрасно се справя! И винаги пленително усмихната!

Слънчице, Flowers Hibiscus прочетох, че филма ти е харесал, но класираш сред партньорите Баръш на трето място - след Керем и Бурак. Изгледах на един дъх преди /не мога да повярвам, че са минали 10 години/ "Любов под наем" и много харесах Елчин и Баръш. След това гледах филма им и пак останах очарована. Много ми хареса и общата им песен за него:

Баръш има талант и харизма. Приличат си с Ханде много по стил на игра - и двамата не преиграват. Само с очи могат да разкажат цялата сцена. Освен това и двамата привличат камерите като магнит. Голямо удоволствие ще е да ги гледа човек! Надявам се да имаме тази възможност съвсем скоро!

На мен ми харесва как стоят един до друг Ханде и Хакан:

# 681
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 682
Много материал от рускините е излязъл в Туитър, докато си спим сладко, ама съмняваме ли се точно в тях Grinning

Heart

# 683
Добро утро Animal Bee

# 684
# 685
Здравейте, 🌞
Много хубави снимки са излезли

Хубав ден на всички 😃

# 686
Прекрасна е!

Заглавието на този гиф е "Ко каза ко?" Grinning

# 687

Забавляват се 😃

# 688
  • София
Привет, прекрасни момичета от темата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Flowers Hibiscus

Отдавна не съм писала в темата, но знаете всички, че съм с вас! Чета ви, вълнувам се покрай новините за нашите любимци, багодарна съм ви! Снимковия материал от премиерата на първия филм с участието в главните роли на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч „Остави го на вятъра“ в Москва наистина са много повече от тези, от премиерата на филма в Берлин! За цялостната визия на прекрасната Ханде Ерчел сте написали толкова много красиви думи, че няма какво да допълня, на такава изящност, изтънченост, умереност, харизма, очарование можем само да се възхищаване и ако няма какво положително да кажем и/или напишем, просто да замълчим! И си позволявам отново да повторя, че с излъчването и поведението си може само да служи за пример на младите, талантливи и успешни жени в Турция! Heart

Що се отнася до Баръш Ардуч, гледала съм го само и единствено в проекта му от 2015 година "Любов под наем", където направи страхотно представяне в главната роля! Повод за днешния ми пост е неговата визия и поведение на двете премиери на филма! И ако в Берлин дрескода му беше далеч от нормите за облекло за официално събитие, каквото е премиера на филм (няма да навлизам в подробности за видовете дрдрескод, не е тук мястото!), то в Москва нямам никакви забележки по отношение на визията му - елегантен, изискан, стилен! Определено има голяма разлика в представянето на Баръш Ардуч в Берлин, и Баръш Ардуч в Москва! Като визия, като поведение, като отношение! Все още на моменти върви пред дамата, което е против всякакви правила и норми, но ако има още няколко премиери на филма, надявам се ще се научи Grinning

Прекрасно изглеждат двамата като двойка, видимо се разбират и се чувстват комфортно един с друг! Пожелавам на двамата много позитивни коментари, много зрители, много успехи с първия съвместен филм! Flowers Bouquet

и завладяващата усмивка на Ханде:

Да изпратим с усмивки и слънчево настроение месец януари, за да посрещнем следващия месец на годината! Успешен ден и приятна работа! Blush

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 08:29 от nrgmama

# 689

Общи условия

Активация на акаунт