Как да започна комуникация с него?

• 10 440
  • 241
  •   1
Отговори
# 60
  • Out of the Mix
Мъж да се "уплаши" от жена?
Освен, ако не е жената-мъж въоръжена до зъби, и някакво психо, по-скоро не "уплаши", а няма да има желание да има нищо общо с нея.
Особено пък в случая с малката и баткото.
Изкрейзването по-скоро се случва с кака и малък, където леличката се вманиачава и почва с обсебването, почва да си мисли, че възлюбеният й принадлежи.

# 61
То такива има и си действат така без оглед на възрастта. Такъв тип жени са – аз познавам такива и на 22, и на 32, и на 42. Няма общо с годините на мъжа, както и обратния случай.
Нейното си е страхливост и някакви опити за романтика, което е супер, но в по-нататъшни отношения, ако има такива.
За една покана за среща толкова креативност.... мммм аз бих била пас.

# 62
Авторката, ти умуваш, умуваш, как да поканиш мъж на среща, все едно ще изстрелваш ракета в космоса. Smile

Идеята с книгата и бележките е взаимствана сигурно от романа “Three Women”. Wink Подхванала го бях преди около месец, но бързо го оставих. Там обаче подателят е мъж, професор-романтик, и се опитва да впечатлява жена. Има разлика Simple Smile

Тези жестове по принцип се правят от мъже към жени, защото на нас по ни се харесват.

Аз подобен креативен, личен подарък към мъж бих направила на по-нататъшен етап, когато има вече изградена емоционална връзка, а не в началото.

Давай по-смело и по-директно. Хубави идеи са ти дали за телефонен разговор или смс. Прилагай.

# 63
Аз не виждам проблем жена да заговори мъж, да не говорим, че при контактът, локто са имали, авторката може въобще дв не е демонстрирала интерес, като чета как не може да се справи с тази ситуация.Нормално човекът да не е усетил индикации.

# 64
"Здравей, Гошо, още мисля за онзи наш проект, който се провали и не мога да си обясня защо...къде сме допуснали грешки във формулите или не сме отчели повишената цена на стоманата в Европа...направо не мога да си обясня защо проектът не ни се получи...ти имаш ли представа точно защо ни отрязаха? О, даааа, всъщност не съм се замисляла за този аспект...даваш ми тема за размисъл, благодаря! Виж, чакат ме за оперативка срга, но ако искаш довечера или някой друг ден да се видим и да продължим темата?"

# 65
Вие не бяхте ли докторантката  по медицина, залитнала  по нАучния  ръководител?😁

# 66
Въх, чак аз се развълнувах защо не е спечелен проектът!

# 67
  • София
"Здравей, Гошо, още мисля за онзи наш проект, който се провали и не мога да си обясня защо...къде сме допуснали грешки във формулите или не сме отчели повишената цена на стоманата в Европа...направо не мога да си обясня защо проектът не ни се получи...ти имаш ли представа точно защо ни отрязаха? О, даааа, всъщност не съм се замисляла за този аспект...даваш ми тема за размисъл, благодаря! Виж, чакат ме за оперативка срга, но ако искаш довечера или някой друг ден да се видим и да продължим темата?"

Ето така се прави, да. Ама трябва да ти идва отвътре да не се постилаш "Пешо, свирни ми ако искаш да пием нещо само двамата. " Мъжете не са прости, мит е, че не схващат намеци за жени и свалки. Не схващат намеци за банята и пердетата, но за другото си имат радари и още как.

Аз ако съм в ситуацията, щях да започна да обяснявам, че е трудно да срещнеш свестни хора на работа и че когато това стане, гледам да си запазя контактите. И че обичам да се виждам с тях после по барове и заведения (което е така). Ако те харесва като човек, ще те покани. Ако те харесва и като жена, няма начин да не те - изпитано. Но аз си общувах с човека и след като ни се разпадна компанията. Не съм го заговаряла "Ей, аз съм Марийка, помниш ли ме".

Нямам намерение да водя спор ОК ли е, или не. Единствено смятам, че човек не бива да си излиза от архетипа. Ако не харесваш да си във водеща роля, да не се хвърляш за Пешо, Драганчо или Петканчо да си различна и да предлагаш, водиш, да си директна. Както и обратното - ако си директна, не обичаш ухажване и подобни, да не седиш в ъгъла само защото трябва да си дама. Всеки си има натюрел.

# 68
  • Out of the Mix
Да, Кечър, ето и аз, като мъж го потвърждавам, с уговорката, че не съм от срамежливите, де. Simple Smile
Когато харесвам една жена нямам никакви проблеми и сливи в устата да й го покажа съвсем явно, а колко директно зависи от нея и от ситуаицията.

По същия начин и една жена - ако е, като горното на Ева, само може да спечели, като нагласа имам предвид.

# 69
Спомням си една случка от преди няколко години. Исках да го заговоря, но не можех. Толкова се бях ядосала, че имитирах падане, за да го залея с кафе. И от така ,,непринудено" падане започна разговор.

# 70
Според мен не му признавай за никакви чувства и увлечения към него, ще го уплашиш и ще избяга, дори и да има нещо към теб.
Мен също ме е много срам да говоря по телефон, предпочитам писмена комуникация. Бих направила така, ще измисля, че имам нужда от помощ за нещо по работа и ще му напиша имейл дали може да се видите на по кафе да ти помогне? Така на самата среща ще имате шанс да си поговорите и да се поопознаете, стига да се съгласи де, но ако има интерес, ще се.
Това ми се струва най-нормално. Не му пращай писма, книги и подобни "интересни" хрумки Grinning

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:13 от angelika_

# 71
То пък голямата разлика дали ти пише няква от нищото sms! ,,много обичам да ходя на барове", или направо да ти предложи да отидете на бар. Дали ще се правиш на чукната, или ще си директна за какво го търсиш, ако не те харесва, няма никакво значение.

В друга ситуация може и да е по-добър индиректният подход, но в тази не мисля.

# 72
Ако има интерес, ще намери той начина. Ако не намери, значи няма интерес. Което обезсмисля твоето търсене на начин.
Не е точно така. Човекът може да е я харесал по принцип, но от толкова малко професионален контакт с нея няма как да има нещо по-дълбоко. Мъжете като цяло харесват някои от жените, които срещат, но рядко предприемат нещо и много се влияят от държанието на жената. В повечето случаи трябва да има някакъв сигнал, че и тя го харесва. Ако тя се е държала с него изцяло професионално и му е изглеждала студена и незаинтересована, почти никакъв шанс няма и той да предприеме нещо.

# 73
Ми значи не я харесва достатъчно. Wink

Когато мъж хареса наистина една жена, изброеното от теб няма значение. Би предложил да пият по едно "работно" кафе на саме. Вече ако тя от откаже, ясно, че няма интерес. Ама ако я харесва, ще предложи. Гаранция. Ако не, значи не я харесва. т.е. безсмислено е тя да му се натиска/обажда и прочее неща под достойнството на една уважаваща се жена.

# 74
Абе, ако тя демонстрира интерес и мерак, мъжете само маймуна няма да харесат за едно бързо Simple Smile А после не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт