Как да започна комуникация с него?

• 10 447
  • 241
  •   1
Отговори
# 75
Струва ми се, че тя нещо неангажиращо иска - пише само за мръснишко излъчване, страстни нощи, поне аз друго не видях. Simple Smile

# 76
Пасивните и нерешителни мъже не са добър знак.
Не е до приличие, има начини, дори цивилизовани, един мъж да прояви интерес към жена, ако я харесва.

# 77
  • Out of the Mix
Естествено, но както и Станцията казва "много жени нямат мерак", ищах, това по дифолт, така са "програмирани", без значение мъжът отсреща.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:33 от Revoker

# 78
Тук говорим за разтрепераната от желание авторка.
Всякакви жени има. И такива без ищах.

# 79
  • София
Още ли не сте се срещнали, какво стана? Blush

# 80
Струва ми се, че тя нещо неангажиращо иска - пише само за мръснишко излъчване, страстни нощи, поне аз друго не видях. Simple Smile

Еее, чак "страстни нощи"... 😄😄😄

Решила съм в края на седмицата да му се обадя и да видим какво ще каже 😄
Много ако ме отреже ще си сипя едно винце.. 😄😄😄

# 81
Давай, нищо не губиш в крайна сметка.

# 82

Той дотогава ще е видял/чул и ще те потърси, или ще го срещнеш някъде. Ако ли не, ще му се обадя аз.

# 83

Той дотогава ще е видял/чул и ще те потърси, или ще го срещнеш някъде. Ако ли не, ще му се обадя аз.

Дали може да види/чуе и да се припознае в тази история..?!? Чак се замислих... Но, идеята... Идеята, че ще ме потърси до тогава много ми се ослади...😄😄😄 Сън не ме лови за тази работа, но аз май ще трябва да действам...

# 84
мъжете само маймуна няма да харесат за едно бързо Simple Smile
И туй не е сигурно, щото нали СПИН имало само при маймуните, пък после някак си тръгнал и по хората....

# 85
Няма интерес към теб, иначе досега да е направил крачка. Не си губи времето

# 86
На мен ми прави впечатление, че колкото по-смотан е един мъж, толкова по-напорист и нахален е. Нещо като истинкт за самосъхранение, никоя не го харесва и затова той трябва да е много настоятелен. Има доста читави мъже, които се притесняват и бързо се отказват.Така че пробвай.

# 87
  • Somewhere far away
И кво? Айде, че ми стана интересно.

# 88

Е?

# 89
Човек, ако има интерес, търси начини да покаже, търси комуникация всякаква. Другото е галене на егото и игри. 100%.
Ако не показва много интерес, но търси възможност за разговор, тогава да.

Общи условия

Активация на акаунт