Как да започна комуникация с него?

• 5 901
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • По света и у нас
Аз бих му се обадила точно с молба за професионален съвет. Ще го заведа на обяд и ще го помоля да ми даде кариерен съвет, менторство, идеи.  Не бих го сваляла директно или индиректно, бих му се дала той да се престраши ако има интерес.
В процеса на разговора ще преценя този дърво ли е, или не.

би било нормално за 35 годишен хетеросексуален Българин, който е необвързан, да прояви някакъв интерес да подкани към втора среща. А ако няма никакъв интерес, може да е гей или някакво куку и да е по- добре да не продължаваш.

# 91
А аз залагам ,че е гей.
На 35 сам..или му има нещо или е гей.

# 92
  • Варна
Седем страници изписани Simple Smile

Бих предложил на авторката да не си вее мандолината там, където си вади хляба! И да не си търси любовта там по същата причина.
И да си търси мъж на по-близка до нейната възраст, за да са им сходни акълите, приятелските среди и да не живее 20 години без него, ако изкарат живота си заедно!

# 93
  • Down south
Какво стана с този казус.
Авторката се чудеше, как да се отърве от системен преследвач.
 В крайна сметка, успя ли да привлече вниманието на този левент?

# 94
Прави, като мен - отиваш и се запознаваш без да те е срам. Ако наистина има интерес, към теб ще ти обърне внимание,  ако започне да се прави на господин - бий шута и някой друг ти става симпатичен и те така те. Колкото повече се чудиш, какво да правиш - толко повече си вредиш. Давай смело още утре сутринта с едно кафе от машината идимпри него и това, ако оцени е добре, ако не не е единственият. Успех.

# 95
Обади му се уж за нещо професионално, но насочи разговора на към това да се видите. Дай му да разбере, че желаната среща не е свързана с професионални ангажименти.

Съвсем ли няма смартфон за вайбър и подобни?

Използва смартфон, но няма никакви приложения... Явно е "старата школа"... Не знам, малко е особен! Винаги е бил много любезен, но винаги сме говорили на "Вие"
Усешала съм интерес, проницателен поглед, но никога не ми е стигала смелостта да предложа някаква среща за кафе, чай и прочие...

Имаше една тема за една, която беше разупила къде ходи мъжът и го причакваше на излизане от ресторант и пр., да се сблъскат случайно.

# 96
О, божее…🤦🏻♀
Авторката май не написа какво става или съм пропуснала?

# 97
  • Somewhere far away
Като почти всички автори на подобни теми, авторката си написа мъката и изчезна отдавна.

# 98
Като почти всички автори на подобни теми, авторката си написа мъката и изчезна отдавна.

Не съм изчезнала, тука съм 😄
Не бях влизала отдавна Simple Smile Честно да си кажа, никакво развитие - нито позитивно, нито негативно. Аз така и не събрах смелост да си кажа нещата, той се прави на буквалист и си говорим само по работа...

# 99
Абе вие нямаше ли да играете настолни игри или те бъркам с някого от сходна тема? Беше те канил на парти? Ти отиде ли?

# 100
  • Somewhere far away

Не съм изчезнала, тука съм 😄
Не бях влизала отдавна Simple Smile Честно да си кажа, никакво развитие - нито позитивно, нито негативно. Аз така и не събрах смелост да си кажа нещата, той се прави на буквалист и си говорим само по работа...
В такъв случай още по-добре.
Приключил е въпроса.
Събирайте сергията.

Общи условия

Активация на акаунт