Как да започна комуникация с него?

• 10 505
  • 241
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и у нас
Ми да си джиткаш, може да си сготвила една тава чушки и искаш да се похвалиш тях. Е в последствие разбрах, че за (някои )мъже си значи секс и престанах да каня.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 23:49 от PriMadonna

# 106
Да беее, ще деля чушките с него.🤠

# 107
Да беее, ще деля чушките с него.🤠

Е гладен ли да те люби?

# 108
  • Out of the Mix
Joy
Прима, задаваш въпрос и сама си отговаряш. Smile

Айде, ще ти направя компания и ще ти кажа и според мен какво е.

Само един единствен случай съм имал на първа среща в тях, разказвал съм по време на Пандемията, всичко затворено, пусти улици. Условието беше, обаче, че 2-3 пъти се бяхме виждали преди това, макар и за кратко, но имах работа в офиса й. След което след кратък чат, след седмица някъде се видяхме.

Да, за секс, и тя си го каза в прав текст, не е и нужно, то нещата си се случват от само себе си.

Отивате у вас, у тях, за да "make out" - твате, не да гледате полюлея. Rolling Eyes
Всичко друго е между другото.

Но, принципно с непознат човек, който дори да не е от чата, от нета, а да се запознаете на купон, или без значение общи познати и т.н, отново първо си се минава през опознавателен период на излизания, разбирай кафета, хапвания, разходки, мърдания насам-натам.

Чушки Flowers Chiliпосле ще прави, ако ми стане постоянна, сега не й ги искам, освен ако на 6-та среща не каже "айде в нас, сготвила съм да хапанем". Това е друго. Joy

В Щатите при вас и дивият Тексас, дето се стреляте с тежката артилерия, ти ще кажеш как е. WinkMisc Gun

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 22:55 от Revoker

# 109
  • По света и у нас
Виж сега.
1. Когато готвя, а то не е много често не зная защо, но все количеството излиза като за националната армия и мразя да изхвърлям храна. И бих поканила приятели и познати да хапнат, защото (не се фукам) но готвя супер.

2. В моите очи да поканиш познати у вас е с цел да загреете преди излизане или пък да си дърдорите без да ви пришпорват някакви келнери ( което е типично за ЮАЩ) . Аз обичам да съм хостеса. Да пиете по едно докато се приготвиш за излизане, или да ми видиш домашната галерия, и хубавите гледки от терасата. Няма да те оставя да ме чакаш в колата 2 часа я. У нас че си стъпил, изобщо не значи че съм те поканила за да те изсекся, особено ако се познаваме от 2 виждания.

3. Моите статистики са от 2-3 случая в които аз съм имала неблагоразумието да поканя някой и той да се пробва и да не мога да го изкарам от нас, или да ме поканят у тях и да се пробват, или да ме излъжат, че искат вода или да ползват тоалетната (по най - тъпия начин).

Ако вие сексите всичко което стъпи у вас - признавам ви половата мощ! Аз явно живея на друга планета,

# 110
  • Out of the Mix
Simple Smile

Всичко е прекрасно, но тук става дума за мъж-жена се запознават и почват да се свалят, какво се случва след това и кога...порядки.

Чудесно, типаж си, който обича гости, може би защото си в къща, или?
Имам роднина живее в огромна къща сама на един хълм с гледка море.
Целогодишно лятото е ангажирана с гости, синът й и внуците идват от време на време.

В София, като цяло хората са затворени и темерути повечето.
Няма топли комшийски отношения, както беше допреди 20-25 г.
Всеки се затваря зад блиндираните врати и гледа лошо и съмнително.

С приятели предпочитаме да се виждаме навън, на въздух, не да се затваряме по апартаменти.
Лично не обичам да ходя, като цяло по къщите на хората, с изключение на наистина много близки приятели, с които сме такива от много години и си помагаме и разчитаме един на друг, ако има нещо.

Ама, Прими, какво питие, нали съм с колата, не близвам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Окей, не каниш, за да изсексваш.
Ами, ако не устоиш и ти е много секси, кво ще го правиш, ще му сготвиш чушки, и предложиш питие само? Rolling Eyes

Опасно ми се вижда при теб с тези "самопоканили" се за освобождаване уж на мехура, особена сама, ако си...
Ми, що ги пускаш? Или кво чука се, и ти отваряш, и не можеш да откажеш..
А не може ли просто да не отваряш, не си вкъщи. Smile

Сексиме само избрани екземлярки, айде сега, не всяка. Yum

# 111
  • По света и у нас
В апартамент съм в центъра където са ресторантите и баровете. Гледката е градска. Гости приемам за не повече от 2 - 3 дни, внуци все още нямам слава богу.
Тук си пият и си карат, не са праведници, като в БГ или който ще пие над 1-2 се развозва с Убер.

Такива изтъпления никой българин не би си позволил, но тука са възпитани само на моля/благодаря/да госпожо, останалото възпитание липсва.

Да те докара някой до вас към 10 сутринта, защото сте били на купон цяла нощ и да те помоли за чаша вода и после да легне на мокета да каже, че няма да ходи никъде... Звучи абсурдно, но човека беше архитект, строеше болници, а сега небостъргачи в Дубай.

Аз не готвя чушки на мъже, които са ми секси и мисля да ги секся... Да се осмърдя на манджа. Ти чуваш ли се!!

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 01:33 от PriMadonna

# 112
  • Out of the Mix
Прим, там е работата, че тук (у БГ) не са праведници, а мърди и мърлячи повечето, и жени, и мъже, не само в шофирането, за каквото се сетиш.

Разбира се, че няма да си позволява никой Ганьо това, мине ли границата със Сърбия, или Гърция, и става най-примерният и свят, спазва ограничения, не смее да форсира, че като го спрат и му напишат глобата, думнат 500-1000 EUR минимум и е дотук, дори и конфискуват МПС-то и в панделата при нещо по-сериозно.

Въпросът е в манталитета. Аз съм еднакъв навсякъде и с всеки, възпитание, морал и принципи, Прим.

Ам, ако ще да е принцът на Дубай, пороците ходят по хората. То колкото повече възможности имаш, толкова повече се покварваш потенциално и разпищолваш. За щастие при мен това никога не се е проявявало, и живея много спокоен живот, живи и здрави да сме само. Relieved

Е, как, дори не съм си и помислял друго...
И аз мразя да се разсмърдявам на манджа...чисто, свежо, с лек приятен парфюм. BowtieSunglasses
В началото не се готви, при мен е на разменни начала, и аз обичам да посрещам и глезя жена с вкуснотийки от избрани места, както обичам и ми е приятно да видя това и в жената, то си личи още в началото.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 10:10 от Revoker

# 113
To като отпадне кората, няма значение кой какъв е.

# 114
Аз не познавам мъж, който, намирайки се в прясна свалка, да не си помисли, че жената му предлага секс, щом го кани у тях. Естествено, ако се познаваш с някого отдавна и сте си утвърдени приятели, ходили сте си и преди на гости, случаят е друг. Ама като те е харесал мъж, това му е целта на гостуването. Независимо у вас или у тях. Нищо ново и необичайно не е това. Пък жените да си мислят, че той идва само да пие кафе колкото си искат.: D

# 115
Може пък да го кани на обяд с техните?
Примерно - баща военен, майка секретарка в мвр, брат..., брат застраховател, да речем Wink

# 116
  • Out of the Mix
Аз не познавам мъж, който, намирайки се в прясна свалка, да не си помисли, че жената му предлага секс, щом го кани у тях. Естествено, ако се познаваш с някого отдавна и сте си утвърдени приятели, ходили сте си и преди на гости, случаят е друг. Ама като те е харесал мъж, това му е целта на гостуването. Независимо у вас или у тях. Нищо ново и необичайно не е това. Пък жените да си мислят, че той идва само да пие кафе колкото си искат.: D
Така е.
С разликата, примерно, че аз не бързам и не мисля за чушлето, то е следствие на разгорещени страсти, не на "цел".

Не знам, може би съм олдскуул, но за да се стигне до "айде в нас", се минава през излизане, опознаване, след което изпращайки я, ако каже "що не се качиш за питие, или каквото...", бих го приел за нормално стичане на обстоятелства. Но от вратата за краката директна среща в нас/в тях - не. Неестествено ми е, и говори "ела, Вълчо и ме изяж", а това ми говори на отчаяние, колкото и да е навита, и дори да е готина и точна жената.

# 117
  • Пловдив
би било нормално за 35 годишен хетеросексуален Българин, който е необвързан, да прояви някакъв интерес да подкани към втора среща. А ако няма никакъв интерес, може да е гей или някакво куку и да е по- добре да не продължаваш.
А не съществува ли възможността просто да не я харесва?!!? Казва си - дай да пробваме веднъж, може да ми хареса все пак. Ама не му харесва. И приключва.

# 118
Демек, кафе с райбер. 😀

# 119
  • Out of the Mix
Хаха, Азара.
Аз обичам да казвам със заключени с катинар Sign Closed Lock With Key женски крачета, за които е нужен правилният ключ. KeySmirk

Общи условия

Активация на акаунт