Как да започна комуникация с него?

• 10 422
  • 241
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Не е задължително, Бриджит да я "ползва, схруска и изхвърли", ще ти кажа защо.
Защото ние не ги познаваме, и не се знае как ще се развият отношенията, желанията и "поривите" след това. Wink
Сега разбирам, че му имала телефона.
Още по-добре.
Едно непринудено обаждане след работно време, привечер, с извинение, ако евентуално вечеря да не го притеснява. Допускаме го, че не е проблем да се обади, щом вече си имат телефоните, комуникирали са все пак, и и двамата са свободни. Особено последното щом е факт, абсолютно никакви пречки и от двете страни не би трябвало да има за "следваща стъпка хей". Smile
Ако не вдигне, по-добре, в него ще е топката, и ще можеш да прецениш, съответно ако е имал интерес, няма начин да не върне обаждане, или на другия ден да те привика зад ъгъла и да ти каже две приказки, ако има симаптии.

Ако е толкова притеснителна, тъкмо повод да направи крачка нагоре, и да преодолее стиснатите бузки и препотените мишници, студени крака и ръце. Sweat Smile

Без значение какво се случи, нищо не се губи в такава ситуация.
Все ще е опит, в случая за жената.
Но кой знае, може да има и избухваща, неочаквана развръзка. Grinning

# 31
Естествено, Ривоукър, големи хора са, възможно е и тя да желае да бъде схрускана от мистериозния колега с мръснишки поглед. Супер тогава.

Предупреждавам я само от женска солидарност, ако ще му се обажда, да внимава да не се озове в авантюра, или удобна връзка, а не в друго.

Ти какво би си помислил, ако колежка, към която нямаш симпатии и не си проявил до момента интерес, поеме инициативата и те покани на среща? "Сърби я, малката сладурана"? Wink Simple Smile

# 32
Е, хубаво, човек се учи цял живот.

# 33
Ем пиши му на Вайбър. Нещо неангажиращо, примерно да му честитиш Новата година и да го питаш как е. Вече от там нататък е той.
Няма как да няма Вайбър. Пък ако няма... пиши го бЕгало и забрави.

# 34
Няма такива апове.

# 35
  • Out of the Mix
Естествено, Ривоукър, големи хора са, възможно е и тя да желае да бъде схрускана от мистериозния колега с мръснишки поглед. Супер тогава.

Предупреждавам я само от женска солидарност, ако ще му се обажда, да внимава да не се озове в авантюра, или удобна връзка, а не в друго.

Ти какво би си помислил, ако колежка, към която нямаш симпатии и не си проявил до момента интерес, поеме инициативата и те покани на среща? "Сърби я, малката сладурана"? Wink Simple Smile
JoySmirk
Имало е няколко през годините на ежедневното фирмено присъствие, но по стечение на обстоятелствата аз нямах "тръпка" към тях, а имах и период бях обвързан, когато се е случвало, но те не са знаели. Wink
Имах една много напориста, грам не я харесвах, ама не, та не, добре, че дойде Ковид, и минах окончателно хоум-офис. Grinning
След това вече бях във връзка.
Иначе, при равни други условия, ще я изслушам, преслушам, ако ме кефи. SunglassesBowtie

# 36
Колко великодушно от твоя страна! Joy

# 37

Аз имам един доста екзотичен вариант на споделяне на усещания чрез бележка в книга, а книгата изпратена по куриер от друго име... Само да не се ядоса много, не знам. Май е твърде екзотично!

# 38
  • Out of the Mix
Лизбет, защо от друго име?
Разбирам от твое име, проявила въображение, нещо нестандартно.
Може да не иска да го приеме, считайки, че е сгрешен подател, адрес, не познава такава.

Аз, ако съм, ще ми стане приятно, ще уважа "усилието" и ще поканя сладураната на среща, да се видим, ако знам коя е, и е логично да се знае подателят.

Темата започва да се превръща в "Ергенът 4" - > жена се бори с всякакви усилия на ума за вниманието на мъж. Joy

# 39
  • София
Боже мой.Оставете ги тия мъже да ви харесат, да ви поканят, какви са тия отчаяни ходове, теми, книги и бележки като в 4ти клас.

# 40
Аз имам един доста екзотичен вариант на споделяне на усещания чрез бележка в книга, а книгата изпратена по куриер от друго име... Само да не се ядоса много, не знам. Май е твърде екзотично!
Абе ти да не мръдна нещо? Ужас. Просто му се обади. Единственият ти нормален вариант е това. Щом досега сте говорили по телефона, това е най-естественият начин да продължите комуникацията. На мен ми изглежда като някой, който не обича да пише/чете съобщения, щом няма месинджъри и иска да говорите вместо да пишете имейли. Писмената комуникация не му е любима. За него имейлът е нежелан дори по работа. SMS, колкото и да е странен, най-вероятно като нормален човек получава само от моб. оператор и банката. Бил особен и не комуникирал с всеки - значи го дръж в комфортната му зона (разговори по тел). Да цъфнеш на живо без никаква причина е прекалено. Да си измислиш такава - според мен няма нужда при наличие на телефони. Книги и други простотии от този сорт си ги избий от главата.

Най-нормалното е да му се обадиш. Но не бъди двусмислена за какво го търсиш. Да разбере със сигурност какво точно го питаш и искаш.

# 41
Абе ти да не мръдна нещо? Ужас. Просто му се обади. Единственият ти нормален вариант е това. Щом досега сте говорили по телефона, това е най-естественият начин да продължите комуникацията. На мен ми изглежда като някой, който не обича да пише/чете съобщения, щом няма месинджъри и иска да говорите вместо да пишете имейли. Писмената комуникация не му е любима. За него имейлът е нежелан дори по работа. SMS, колкото и да е странен, най-вероятно като нормален човек получава само от моб. оператор и банката. Бил особен и не комуникирал с всеки - значи го дръж в комфортната му зона (разговори по тел). Да цъфнеш на живо без никаква причина е прекалено. Да си измислиш такава - според мен няма нужда при наличие на телефони. Книги и други простотии от този сорт си ги избий от главата.

Най-нормалното е да му се обадиш. Но не бъди двусмислена за какво го търсиш. Да разбере със сигурност какво точно го питаш и искаш.

О, не! Чак толкова не съм "мръднала" ! 😄 Просто исках да е нещо по-различно от типа - "Здравей, имаш ли желание да се видим защото те харесвам и обмислям да прекараме страстни моменти заедно.." Не, никоя жена не го казва директно, но подозирам, че мъжете така го възприемат. Предполагам, че този мъж има достатъчно "кандидатки", които му пишат СМС-и, звънят по телефони, ходят с къси поли без бельо в кабинета му и му предлагат какво ли още не. Честно казано не искам постъпката ми да изглежда ненормална, но не искам да е и супер тривиална и да си каже "ох, поредната мераклийка"...

# 42
Боже мой.Оставете ги тия мъже да ви харесат, да ви поканят, какви са тия отчаяни ходове, теми, книги и бележки като в 4ти клас.
Точно.
Днес си говорихме с колежката (на 23), че жените са станали като отчаяно кръжащи чакали около мъжете.
То са натискане, ласкателства, ухажвания, угодничине - ама това искаш ли, онова, как го искаш.
И не е до години, а до тенденция.
Голямо глезотене и кандарми.
И те едни тарикати, хитреят, зор за нищо си не дават.
Ама оставете ги малко да се постараят тези мъже, усилие някакво да вложат. Интерес да проявят към вас.

# 43
Точно.
Днес си говорихме с колежката (на 23), че жените са станали като отчаяно кръжащи чакали около мъжете.
То са натискане, ласкателства, ухажвания, угодничине - ама това искаш ли, онова, как го искаш.
И не е до години, а до тенденция.
Голямо глезотене и кандарми.
И те едни тарикати, хитреят, зор за нищо си не дават.
Ама оставете ги малко да се постараят тези мъже, усилие някакво да вложат. Интерес да проявят към вас.

Честно да си кажа, в последните години мъжете не са това, което бяха! Чак "кръжащ чакал" не се чувствам! Мисля, че е напълно естествено, ако се случи хипотетично така жената да има интерес да покаже на въпросния господин желанието си, а после "топката е в неговото поле". Аз пък си говорих с мои приятелки, които дълги години живеят в чужбина, че като че ли обществото там по-предразполага да си директен и да поканиш първи, та дори и да си жена! Има значение кой мъж "те гони и сваля", особено ако е някой, който откровено не понасяш (имам един такъв в живота си, години не се отказа, въпреки моята прямота и милиарди обяснения, че нямам интерес и между нас няма да се получи).
Още в началото казах, че с въпросния мъж имаме разлика и може да се притеснява от това, а може и да си мисли, че ще му откажа. Да, може и да няма интерес, факт, не съм му в главата! Повярвайте, доста самостоятелна жена съм и не съм чистсчка, готвачка, не глезя и не кръжа..
Винаги съм обичала баланса и здравословни, а не токсични отношения Simple Smile

# 44
  • София
Елизабет, стига се лигави тука, а му звънни директно. Няма друг начин и ако искаш да разбереш дали те харесва ще трябва да рискуваш. Освен това, като ти чета писанията си готова направо да си легнеш с него, без много овертюри ... действай, че докато си мислиш и се чудиш ще те изпревари някоя друга мръсница .. или може би вече те е изпреварила!!?

Общи условия

Активация на акаунт