Как да започна комуникация с него?

• 10 500
  • 241
  •   1
Отговори
# 120
Какво е това учудване на 40 г. Аз се учудих на около 18- 20 г. от реакциите на мъжете, пък после запомних какво става и вече имам предвид.
Тогава веднъж поканих един съученик вкъщи на кафе, защото бяхме на разходка и той ме изпрати (наистина не помня точно предисторията, защото отношенията ни бяха приятелски и не отдавах никакво значение на това момче). И влиза той вкъщи, майка ни посреща, поздравява любезно, "Мамо, ние тук ще пием кафе.", "А, заповядайте, ей сега ще направя кафе!" и отива в кухнята, а съученикът ми: "Ама майка ти тука ли е?" Flushed "А защо да не е?" Flushed Всъщност много недоразумения имаше с това момче, но аз бях малка и чак сега си ги обяснявам. Joy
Като срещнах БНД вече не бях толкова малка, но все още наивна. Двамата се разбираме да гледаме филм в тях (на видео). Даже аз предложих, че ми се гледаше конкретния филм, а вкъщи нямахме видео. И наистина смятах, че филм ще гледам. Е, оттогава знам, че тия предложения се приемат другояче. Joy

В една книга четох после, че като почнете да излизате с някой, той следи вашето поведение дали образно казано светофарът свети зелено или червено за секс, и ако е зелено, се пробва. За зелено се смятат ситуациите, когато оставате само двамата на удобно място, например у вас, сами. Дори да нямате такива намерения, той го тълкува, че светофарът е зелен и се чувства длъжен да опита. Ако сте на театър или на вечеря с други хора, светофарът очевидно е червен. Авторката е американка. Дори да ми кажете сега, че българските мъже не са така първосигнални, поне американците явно са.

# 121
  • Out of the Mix
Лоре, чудесно, но сега е друго.
Сега от чата си ходят по къщите.
Ти би ли го направила?
Не смятам.
Би искала излизания, навън, опознаване, изпращания, първа целувка, може би цвете по някое време, да хапнете някъде, може би тортичка с кафе CoffeeCake от най-хубавото, след което да те изпрати, било да се качиш в Метрото, трамвая, таксито, да те вземе/закара с колата от/до вас по някое време. Мм, нали така... WinkStuck Out Tongue Winking Eye

# 122
Като бяхме още в 9-10 клас една съученичка ми каза, че един от 12-ти клас я е поканил на кафе в тях. Пита ме какви бисквити да занесе🤣 викам никакви, не ходи, за друго те вика.. и тя абе не е вярно.. е.. малко си беше вярно и после беше учудена какви неща е искал от нея😀

# 123
  • По света и у нас
Честно казано, ако съм ти вдигнала мерника направо ще ти се обадя по телефона да идваш и после ще ходим да ядем нещо, но за този тип поведение си е нужен и съответния мъж. Не всеки умее да започва с десерта.

# 124
Може пък да го кани на обяд с техните?
Примерно - баща военен, майка секретарка в мвр, брат..., брат застраховател, да речем Wink
Че това си е направо предложение за брак! Joy

# 125
  • Out of the Mix
Принципно директни, проактивни жени харесвам, Прими, но не виждам това как би станало с някого, когото изобщо не познаваш. Това ми е мисълта.
Или викаш у вас, постлала ще го "тестваш". Joy

# 126
Лесното е най-сладко.

# 127
  • По света и у нас
Каква точно за теб е "изобщо не я познаваш".
Колко пъти трябва да си излизал с някой за да се успокоиш, че го/я познаваш достатъчно?

Реално очакването да излизаш и до 3тата среща вече да знаеш че си готов за секс с някой изразил желание да те изведе 3 пъти - на мен ми е много форсирано, защото и на 3тата среща пак няма да се познавате, а той ще се прави на най-милия и послушен цели 3 срещи! И после партисипейшън медал - гарантиран от мен... Егати. Ми не е нормално.

Най-добре би било да имате някакво минало с човека, я от работа заедно или от приятелски кръг, или от живот наблизо.

Против сайтовете съм точно за  това, и против откритото търсене на партньор защото всичко е фасада и всеки се прави на нещо си което си казала че търсиш...

Обаче, ако си загоряла до червено, и има опастност да звъннеш на бившия и пак да почне драмата, а ти трябва спешно нов да те предпази от тази грешка,  ако е Ковид локдаун и хората нямат друг начин да се срещат, случва се и да звъннеш на някой симпатичен слабопознат спасител.

И не му се обаждаш за да те храни по ресторанти и да гледате кино или да го слушаш 5 часа да разтяга локуми как искал да те води на море. Съжалявам, че звучи толкова безсърдечно от моя страна, но и жените си имат нужди. Биология е, какво да го правиш.

Баба Меца не се мотка по кината и в Хепи, да се прави на недостъпна, като цъфне пролетта.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 20:43 от PriMadonna

# 128
  • Out of the Mix
Хм...не мога да разбера не разбираш ли за какво говоря, или наистина никога не си имала такива отношения - съвременната динамика.

Дори да се запознаеш с някого покрай общи познати, с "препоръка", "валидиран", "ето, той е наш човек", пак влизате в период на опознаване, където се предполага, че ти като жена "чакаш" да ти поиска телефона, откъдето вече да се уговорите да се видите, и започнете да излизате. Ама някакъв чат ли ще ползвате (всеки ползва, малко, или много, а масата сега само чати), или директно ще ти звънне и ще ти каже "айде да се видим", е без значение.

За да намираш партньори, любовници само с приятелски кръгове, трябва постоянно да си някъде, да не се спираш.
Такова време повечето хора нямат. Масата са работа-вкъщи, някое друго хоби, повечето ти познати вече са кой с деца, кой чака, кой си седи основно във връзката и т.н.

Аз пък с някакви "близки" познати, както казваш, предпочитам да нямам нищо общо, не съм и имал.

Запознанства стават навсякъде.

Няма "очакване" до 3-та среща.
Има запознаване и влизане в опознавателен режим на общуване, писане, говорене, излизане, прекарване на време. Дали нещо ще се получи и кога, няма кой да ти каже, времето показва. Химията и тръпката се консумират, не се питате, а се оставяте на течението и желанията, добро прекарване на времето, зрели индивиди.

Не ходя в Хепи, храната е боклук.

Не се разтягат локуми 5 ч., а си говорите, смеете, шегувате, флиртувате, закачате, скъсявате дистанция.
Срещите са затова, и опипване на почвата.

Като те чета не искаш мъж, постоянен партньор, а "е**ч, така де, ти каза "да не ти се пречка", именно friend with benefits, а в твоя случай сякаш трябва да са в множесвено число, ако единият го закъса, другият да е на линия за "повикването".

Така не работят при мен нещата, аз съм за съвсем различни отношения, такова нещо не ми трябва.

За "нуждите" ти има и играчки, не е задължително всеки път да звъниш на някой каубой, ако въобще. Smile

# 129
  • Пловдив
Като те чета не искаш мъж, постоянен партньор, а "е**ч, така де, ти каза "да не ти се пречка", именно friend with benefits, а в твоя случай сякаш трябва да са в множесвено число, ако единият го закъса, другият да е на линия за "повикването".
Ама права е жената, един за секс да си има, втори, ако другия е зает, един за културно общуване, един да и помага с колата и дребни ремонти вкъщи и така да си ги нареди 6-7 и повече.

# 130
  • По света и у нас
Не искам friends with benefits, защото не съм на разположение за когато на някой му хрумне. То в такива отношения, мъжа си мисли че може да идва когато му скимне и ако види нещо странично и там да хойка без да се прикрива.

Но може би на тоя етап, просто искам да има секс който да не ме натоварва с тия демонстративните простотии на гаджлъка - с организирани екскурзии, запознанства с нашите, с вашите, с излизания само двамата навсякъде, обяснения кой къде бил, пък да се пускаш по соц медиите по снимки. То всеки мъж трябва да е е*ач, иначе ще е баба.

На тоя етап ми е досадно да опознавам. Не мога да се фокусирам и не мога чакам.
Предпочитам да нямам, отколкото да имам и да се съобразявам.
Мисля, че е възрастово състояние, защото не съм само аз така.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 23:51 от PriMadonna

# 131
  • Пловдив
Не искам friends with benefits, защото не съм на разположение за когато на някой му хрумне. То в такива отношения, мъжа си мисли че може да идва когато му скимне и ако види нещо странично и там да хойка без да се прикрива.
Не е вярно, че си на разположение. НАпротив, уреждаш когато на теб ти е удобно. И го казвам сериозно. Но да, вярност не може да се очаква.

# 132
  • Out of the Mix
Правя уточнение да не приемаш нищо лично, разсъждаваме, коментираме, разгръщаме реалност и действителност.

Прима, разбира се. Основната причина е, че си с 2 деца.
Дори да има някой да ги гледа, как фриволно с възлюбен ще обикаляте Щатите и света, ежедневно ще задоволявате с високотестостеронния силното ти високо либидо, трудна работа.

Сериозен мъж, искащ ангажираност от жена, с жена, няма как да влезе в такива отношения на "не искам ангажираност", "да не ми се пречка", "само да го викам, като имам нужда".

Ето, аз съм ти пример - от жената искам постоянство и ежедневно присъствие, отношение, ангажираност, грижа, всеки ден интимност и др. неща. Предлагам същото. Понеже се питаше "какво предлагаш", а ти нещо се жегна, а причина няма.

Какво се случва, ако намериш "идеалния" и един от двамата се влюби, ще го освободиш?
Ами, ако ти си това?
Или не е възможно вече на 40? Rolling Eyes

Не знам как без да си опознал някого се влиза в каквито и да е отношения, но може би трябва да ги назова в твоя случай "интеракции" просто.

Остави запознанства с роднини, това е за много по-късен етап, вече в установени отношения с развитие, не го броим.

Забрави соц.мрежи, не са фактор, сериозни хора не ги вълнуват, а ги експлоатират по други начини, не и да постват какво са яли, пили и къде са били.

Може и да е от възрастта, въпреки че аз съм си същият.

Като не можеш да се фокусираш и да чакаш, минаваш на "самопредлагане". Smile

Не може да няма съобразяване, съжалявам.
Отношенията са и това - искаш взаимно да се чувствате добре, емпатия и т.н.

Не си само ти, пълно е с такива, затова таргетът ми ще си е 25-35 годишни самостоятелни, без деца жени.

Не изключвам, че може да се влюбим с наборка, но по-скоро ще е изключение.

# 133
Прими, връщай се в България. Joy
Тук 25-35-45 годишни нямат проблем да бъдат любовници.
Оперирани са от немъжки предразсъдъци дали жената има или няма деца.
Ръководят се от привличането.
Ако не си някой киселяк и си усмихната, ще имаш доволно кандидати.
За радост, не всички си търсят наложница и хората живеят в съвремието.
Времето за срещи зависи от теб.
Приятелка се вижда с неин бонус приятел няколко пъти в годината. И той живее в САЩ.
Тя е със сериозна професия с дете – срещат се в Рим или във Велинград. Joy
И после кой откъде е.

# 134

Като срещнах БНД вече не бях толкова малка, но все още наивна. Двамата се разбираме да гледаме филм в тях (на видео). Даже аз предложих, че ми се гледаше конкретния филм, а вкъщи нямахме видео. И наистина смятах, че филм ще гледам. Е, оттогава знам, че тия предложения се приемат другояче. Joy

В една книга четох после, че като почнете да излизате с някой, той следи вашето поведение дали образно казано светофарът свети зелено или червено за секс, и ако е зелено, се пробва. За зелено се смятат ситуациите, когато оставате само двамата на удобно място, например у вас, сами. Дори да нямате такива намерения, той го тълкува, че светофарът е зелен и се чувства длъжен да опита. Ако сте на театър или на вечеря с други хора, светофарът очевидно е червен. Авторката е американка. Дори да ми кажете сега, че българските мъже не са така първосигнални, поне американците явно са.

Когато сте във връзка или в процес на преговори за такава, предложения от рода на кафенце, филм вкъщи или на почивка заедно и насаме е съвсем ясно за какво става въпрос. Когато обаче такова предложение дойде неочаквано от другаде, тогава става малко сложно. Обикновено е опит за свалка, но с оставен път за изход при отказ, щото нали едно е да кажеш искам да те изч***кам, друго е ела в нас да гледаме филм. Ако те резнат при директното предложение вече си е отказ на цяло, докато ако те резнат за филма, то е просто за филма и можеш да се пробваш пак. Иначе пак е ясно кво се очаква, даже и за днешните тинейджъри като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт