Как да започна комуникация с него?

• 10 444
  • 241
  •   1
Отговори
# 165
Ми добре, ти си го знаеш... и аз пожелавам успех. Дано клъвне рибката. Smile

# 166
Обичам по-интелигентите нежни флиртчета, където дори и да е отрицателен отговор мъжа дълго се чуди дали баш това съм имала предвид Simple Smile
Ахам, то такива чуденки не привличат особено мъжете. Те, особено, когато сте в началото и хормоните им бушуват, слабо ще различат витиеватите ти флиртчета. Повечето дават некст или пасуват при подобни игрички. Можеш да си елегантна във флирта и без подобни пързалки.

# 167
Обичам по-интелигентите нежни флиртчета, където дори и да е отрицателен отговор мъжа дълго се чуди дали баш това съм имала предвид Simple Smile
Ахам, то такива чуденки не привличат особено мъжете. Те, особено, когато сте в началото и хормоните им бушуват, слабо ще различат витиеватите ти флиртчета. Повечето дават некст или пасуват при подобни игрички. Можеш да си елегантна във флирта и без подобни пързалки.

Е, зависи и какъв е мъжа. Колко му е капацитета, какво го привлича, до къде може да се задълбае и къде ще му дойде вповече. В моята глава съм ги подтедила на типажи хора... Не ми е окей и да се хвърли някоя върху него като мечка стръвница (да не се повтарям)... 😄

# 168
Помоли го да те закара донякъде с неговата кола, ако е удачно. Някъде докъдето му е на път.

# 169
  • Пловдив

Сега, одеве бях с мои колежки, които не са мис-ки, а имат огромно самочувствие и се слагат по един грозен начин на познати и непознати под жажда за ***... Винаги ми е били грозно отстрани и ме е отвращавало това поведение. Наречете ме смотана, но това е толкова просташко и олеква, че аз като жена исках да се смея, ако не беше толкова трагично. Обичам по-интелигентите нежни флиртчета, където дори и да е отрицателен отговор мъжа дълго се чуди дали баш това съм имала предвид Simple Smile
Е да де, ама успяват да имат повече връзки от теб.

# 170

Сега, одеве бях с мои колежки, които не са мис-ки, а имат огромно самочувствие и се слагат по един грозен начин на познати и непознати под жажда за ***... Винаги ми е били грозно отстрани и ме е отвращавало това поведение. Наречете ме смотана, но това е толкова просташко и олеква, че аз като жена исках да се смея, ако не беше толкова трагично. Обичам по-интелигентите нежни флиртчета, където дори и да е отрицателен отговор мъжа дълго се чуди дали баш това съм имала предвид Simple Smile
Е да де, ама успяват да имат повече връзки от теб.

Винаги съм била на принципа, че дори за едната вечер трябва да си ме привлича човека и да има някаква страст. Не се състезавам нито по връзки, нито по бройки! По-добре с 5 човека, ама читави, отколкото с 55 мухльовци, де не знаят пишка ли им се или им се ***. Мое виждане - не съм съдник! Не ми е и работа, но си е грозно!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:47 от Elizabeth17

# 171
  • Пловдив
Да бе, да. Обаче от писането ти друго личи.

# 172
Да бе, да. Обаче от писането ти друго личи.

Субективни са усещанията - грешно сте ме разбрали! Живи и здрави, де 😄 Не ми е самоцел, веднъж на 1000 години просто си харесвам някого, такъв човек съм. Мераклии иначе има, ама с цялото ми уважение - ходя там, където аз искам, а не където ме искат! 😊

# 173
Е, така е, де, но този дето вие го искате, ако не ви иска, нали трябва да ви поиска и той, за да е хубаво.

# 174
ползва телефон с копчета и е лишен от социални мрежи... 😄

ОМГ нещо не му е в ред. Н колко е? Само баба ми на 87 ползва такъв телефон .. Scream как изобщо те привлича човек, който не е в крак със света.... Rolling Eyes

# 175
ползва телефон с копчета и е лишен от социални мрежи... 😄

ОМГ нещо не му е в ред. Н колко е? Само баба ми на 87 ползва такъв телефон .. Scream как изобщо те привлича човек, който не е в крак със света.... Rolling Eyes

Не искал онлайн комуникации, затова с такъв телефон. Особен е доста... Иначе не е на годините на динозаврите... Абе има си годинките... 😄😄😄😄😄😄

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 17:59 от Elizabeth17

# 176
... но това за преинсталирането на компютъра е силен коз, стига да разбираше от технологии, че ползва телефон с копчета и е лишен от социални мрежи... 😄
Ами точно по това се разбира, че е съвсем наясно със съвременните технологии. Само тези, които хабер си нямат от компютри, си пишат доброволно досиетата в социалните мрежи и месинджърите. Техническият директор на един от големите клонове на "Информационно обслужване" например изобщо няма мобилен телефон. И никога не е имал. Познай защо? Wink

# 177
  • Пловдив
Така .....доста особен  , вън от матрицата, не ти хваща намеците........сега ако добавиш ,че е и студен , сдържан, сериозен.......ще е интересно са обсъдим твоите проблеми

И защо те привлича ......дали не ти се струва мисия невъзможна и точно това да те хваща......да го променяш с любов.

# 178
А може и само така да ти казва,за да не му пишеш, щото е женен с деца....

И изобщо как те привлича човек, който явно не те харесва Rolling Eyes

Аз, примерно, ако харесам някой, направя два-три намека и нищо не се случи - у лево и спирам да имам интерес.

Мн си странна. Цяла тема за някъв убитак дето даже нямал нормален телефон. WTF телефона не е само соц мрежи и вайбър, нали... Има много други функции като най-елеметарния достъп до информация по всяка време и от всяка точка.

# 179
Харесва ми как Мая обобщава ситуацията. Joy

Общи условия

Активация на акаунт