Дадеш ли на мъжа най-малък сигнал, че МОЖЕ БИ го харесваш, направиш ли му живота една идея по лек и приятен. Лампите му започват да работят и той се панира. Според него има нещо гнило.
Прекалено е добре за да е истина, прекалено е лесно.
Просто не давай сигнал, че си на разположение.
Изпитала съм го на гърба си - 200 пъти. Бе разговарям си с някой колега, той вземе че си помисли че го харесвам. Резнеш го като краставичка, дадеш му един студен гръб, той види че нещо не е познал, започва да се омилква че и накрая се моли като куче, че бил сам и искал връзка.
Късно е чедо, да беше уцелил момента като бях в добро настроение.
Аз пък си мисля, че повечето мъже въобще не си дават сметка кога някоя не им е в категорията и е прекалено хубаво, за да е истина, ако проявява интерес към тях. Винаги се надяват, че точно тях пък ги е харесала искрено и лично. Като по филмите. Гледаш готина мацка в бар. Флиртува с някакъв пооплешивял очилатко на средна възраст със шкембе и той наистина си мисли, че тя много си е паднала по него. И какво се оказва? Че или работи на час, или иска да му открадне нещо - пари, някаква важна информация (документи, файлове и пр.), като между другото може и да го убие.
Познавам и такива, които са с топ самочувствие и не виждат, че са смотани, а дамата е "голяма хапка". Сега, истината е, че този мъж няма много какво да ми предложи (разчитам на добри изживявания и толкова, не смятам да се женим) . Приятелките ми и познати хора (вкл. и мъже) твърдят, че е много смотан. Не знам, на мен ми е сладък. Но, честно казано, смятам, че не си струва да натискам и да вкарвам директни оферти за кафе, чай, кола, уикси, обяд, вечеря и пр. Интелигентен е, видял е, че имам интерес - ако иска да направи крачка не бих го върнала (изложих си мотивите вече), а ако не - ще си харесам когато е писано друг... Да, беше ми доста неприятно, че не хваща сигналите ми като че ли и че се разминаваме, защото усещам интерес, но знам ли какво му е в живота... Може да има някакъв батак и това да го дърпа...