Как да започна комуникация с него?

• 10 499
  • 241
  •   1
Отговори
# 150
Не е от нехаресването.
Дадеш ли на мъжа най-малък сигнал, че МОЖЕ БИ го харесваш, направиш ли му живота една идея по лек и приятен. Лампите му започват да работят и той се панира. Според него има нещо гнило.
Прекалено е добре за да е истина, прекалено е лесно.

Просто не давай сигнал, че си на разположение.

Изпитала съм го на гърба си - 200 пъти. Бе разговарям си с някой колега, той вземе че си помисли че го харесвам. Резнеш го като краставичка, дадеш му един студен гръб, той види че нещо не е познал, започва да се омилква че и накрая се моли като куче, че бил сам и искал връзка.

Късно е чедо, да беше уцелил момента като бях в добро настроение.

Аз пък си мисля, че повечето мъже въобще не си дават сметка кога някоя не им е в категорията и е прекалено хубаво, за да е истина, ако проявява интерес към тях. Винаги се надяват, че точно тях пък ги е харесала искрено и лично. Като по филмите. Гледаш готина мацка в бар. Флиртува с някакъв пооплешивял очилатко на средна възраст със шкембе и той наистина си мисли, че тя много си е паднала по него. И какво се оказва? Че или работи на час, или иска да му открадне нещо - пари, някаква важна информация (документи, файлове и пр.), като между другото може и да го убие.

Познавам и такива, които са с топ самочувствие и не виждат, че са смотани, а дамата е "голяма хапка". Сега, истината е, че този мъж няма много какво да ми предложи (разчитам на добри изживявания и толкова, не смятам да се женим) . Приятелките ми и познати хора (вкл. и мъже) твърдят, че е много смотан. Не знам, на мен ми е сладък. Но, честно казано, смятам, че не си струва да натискам и да вкарвам директни оферти за кафе, чай, кола, уикси, обяд, вечеря и пр. Интелигентен е, видял е, че имам интерес - ако иска да направи крачка не бих го върнала (изложих си мотивите вече), а ако не - ще си харесам когато е писано друг... Да, беше ми доста неприятно, че не хваща сигналите ми като че ли и че се разминаваме, защото усещам интерес, но знам ли какво му е в живота... Може да има някакъв батак и това да го дърпа...

# 151
  • По света и у нас
Някои, даже повечето, като видят, че си по лъскава, че обичаш разни скъпотии им омеква топката.
Той първо тръгва напет с идеята да те спечатли, после види че караш Порше и решава да се преориентира.
Малко е обезкуражаващо.

# 152
Някои, даже повечето, като видят, че си по лъскава, че обичаш разни скъпотии им омеква топката.
Той първо тръгва напет с идеята да те спечатли, после види че караш Порше и решава да се преориентира.
Малко е обезкуражаващо.

Кое? Поршето или преориентирането?

# 153
Прими, връщай се в България. Joy
Тук 25-35-45 годишни нямат проблем да бъдат любовници.
Оперирани са от немъжки предразсъдъци дали жената има или няма деца.
Ръководят се от привличането.
Ако не си някой киселяк и си усмихната, ще имаш доволно кандидати.
За радост, не всички си търсят наложница и хората живеят в съвремието.
Времето за срещи зависи от теб.
Приятелка се вижда с неин бонус приятел няколко пъти в годината. И той живее в САЩ.
Тя е със сериозна професия с дете – срещат се в Рим или във Велинград. Joy
И после кой откъде е.

Най-глупавото е да си любовник.

# 154
Ех, и на такива елементарни неща ли трябва как да ви учи човек? Как да започнела комуникация... Ами много просто, казваш му: "Компютърът ми трябва да се преинсталира, ще дойдеш ли довечера след работа да го погледнеш?" и готово. Ако дойде - ще се получат нещата. Ако се измъкне, значи не му допадаш и няма смисъл да продължаваш с опитите.

# 155

Познавам и такива, които са с топ самочувствие и не виждат, че са смотани, а дамата е "голяма хапка". Сега, истината е, че този мъж няма много какво да ми предложи (разчитам на добри изживявания и толкова, не смятам да се женим) . Приятелките ми и познати хора (вкл. и мъже) твърдят, че е много смотан. Не знам, на мен ми е сладък. Но, честно казано, смятам, че не си струва да натискам и да вкарвам директни оферти за кафе, чай, кола, уикси, обяд, вечеря и пр. Интелигентен е, видял е, че имам интерес - ако иска да направи крачка не бих го върнала (изложих си мотивите вече), а ако не - ще си харесам когато е писано друг... Да, беше ми доста неприятно, че не хваща сигналите ми като че ли и че се разминаваме, защото усещам интерес, но знам ли какво му е в живота... Може да има някакъв батак и това да го дърпа...

Мисля, че може да е обвързан този мъж. Но ти имаш преки впечатления, аз не. Направила си избор да не стоиш повече пред затворена врата, та поне да приключи за теб дилемата.

# 156
  • По света и у нас
Най-глупавото е да си любовник.

Защо бе Шериф Плами? Какво пак недоволстваш?

# 157
Е, нормално да недоволства.
Когато не е ни любовник, ни има любовница.
За жена/приятелка няма да питам, види се.
//
Има мъже, които са колебливи и не нахалстват. Ако го харесваш толкова, поеми инициатива. Ако пак се дърпа – чао.

# 158
  • Пловдив
1.Снимка по сутиен от пробна ......С въпрос .....добре ли ми стои?

2.Снимка по сутиен , държейки счупена прахосмукачка. С въпрос ....Разбираш ли им на тези неща

3.Снимка по сутиен......на двора с текст "тази нива е за прекопаване"

4.Снимка без сутиен .......с текст "Няма какво да облека"

Това ми са безплатните ....

# 159
1.Снимка по сутиен от пробна ......С въпрос .....добре ли ми стои?

2.Снимка по сутиен , държейки счупена прахосмукачка. С въпрос ....Разбираш ли им на тези неща

3.Снимка по сутиен......на двора с текст "тази нива е за прекопаване"

4.Снимка без сутиен .......с текст "Няма какво да облека"

Това ми са безплатните ....

Явно има и платени съвети, хаха 😄 Не знам, когато започнах тази тема имах много голямо желание, вече го споменах! С напредването на времето и професионалното ми натоварване някак пуснах нещата... Снимката със сутиена не е моето нещо (току виж утре си цъфнал във всички сайтове, знам ли го колко е..), но това за преинсталирането на компютъра е силен коз, стига да разбираше от технологии, че ползва телефон с копчета и е лишен от социални мрежи... 😄

# 160
Не е от нехаресването.
Дадеш ли на мъжа най-малък сигнал, че МОЖЕ БИ го харесваш, направиш ли му живота една идея по лек и приятен. Лампите му започват да работят и той се панира. Според него има нещо гнило.

Изпитала съм го на гърба си - 200 пъти. Бе разговарям си с някой колега, той вземе че си помисли че го харесвам. Резнеш го като краставичка, дадеш му един студен гръб, той види че нещо не е познал, започва да се омилква че и накрая се моли като куче, че бил сам и искал връзка.

Тва е много погрешно, малко са мъжете, дето ще ги режат и ще продължат да се натискат. Предполагам имаш предвид при флиртовете игра на топло и студено, тогава е малко по-различно.
На директно предложение обаче отказ и после съм се нагледал на драми защо не предлагам втори път и защо се хващам с друга, особено пък по-хубава приятелка. Имаше един лаф, дето го разбрах вече като женен, но все едно е писан за мен. Истинският мъж и истинската жена не могат да бъдат заедно, защото истинската жена не се съгласява от първия път, а истинският мъж втори път не предлага.

По темата, интересът не е някаква константа, може да се създава, да се променя и да изчезва. Дори желаният мъж от авторката да е имал интерес в началото, може да е изчезнал или намалял по причини нямащи общо с нея. Може да харесва друга, да си има дори друга, може да е минал 10 к**ви в тва време и бог знае още какво. Винаги съм казвал в такъв случай най-доброто е да свали картите и да му каже, че го харесва, дори да откаже, това действа освобождаващо и да и стане гадно на момента, ще и мине и ще може да продължи напред. Не е нито някакво унижение това, нито ще и падне цената ако го направи. Но аз разсъждавам като мъж, колкото и да са ме рязали, не ми е било голяма драма, някои жени обаче разсъждават по друг начин.

# 161
Не е от нехаресването.

Тва е много погрешно, малко са мъжете, дето ще ги режат и ще продължат да се натискат. Предполагам имаш предвид при флиртовете игра на топло и студено, тогава е малко по-различно.
На директно предложение обаче отказ и после съм се нагледал на драми защо не предлагам втори път и защо се хващам с друга, особено пък по-хубава приятелка. Имаше един лаф, дето го разбрах вече като женен, но все едно е писан за мен. Истинският мъж и истинската жена не могат да бъдат заедно, защото истинската жена не се съгласява от първия път, а истинският мъж втори път не предлага.

По темата, интересът не е някаква константа, може да се създава, да се променя и да изчезва. Дори желаният мъж от авторката да е имал интерес в началото, може да е изчезнал или намалял по причини нямащи общо с нея. Може да харесва друга, да си има дори друга, може да е минал 10 к**ви в тва време и бог знае още какво. Винаги съм казвал в такъв случай най-доброто е да свали картите и да му каже, че го харесва, дори да откаже, това действа освобождаващо и да и стане гадно на момента, ще и мине и ще може да продължи напред. Не е нито някакво унижение това, нито ще и падне цената ако го направи. Но аз разсъждавам като мъж, колкото и да са ме рязали, не ми е било голяма драма, някои жени обаче разсъждават по друг начин.

О, разбира се, че интересът не е константна величина - променят се нещата с всеки изминал ден... Няма как да се знае какво му се е случило в живота, дали има 10 к**ви, дали някоя не му е направила два, три "коктейла" на сатен и прочие. Затова стигнах до скромния извод, че човек не бива да изпуска момента на химията - "carpe diem". Сега, по темата дали е унижаващо жена да предложи - не мисля, не мисля, но жената обича да се чувства желана и е хубаво мъжа да натиска за среща. В моя опит така се е случвало, че все са ме преследвали едни мъже, които грам не съм харесвала и съм си мислела "мале, колко са нахални и самовлюбени тези, от къде черпят това самочувствие" (то има и такива жени де, самочувствието много, покритие - никакво). Може би, понеже в даден момент бях заобградена от такива индивиди не исках да предложа под страх, че ще изпадна в тази хипотеза в очите на човека отсреща. Напоследък с този господин се срещаме по-рядко, тъй като аз имах странични и тежки ангажименти, но при следващата ни среща бих вметнала нещо от рода "Разговорите ни винаги са лимитирани, а толкова обаятелни - дали да не ги продължим на едно кафе в удобно общо време", та да го видим ще я бъде ли. Но такива натиски и прочие - не! Снимки по гащи - не! Не е моето...

Сега, одеве бях с мои колежки, които не са мис-ки, а имат огромно самочувствие и се слагат по един грозен начин на познати и непознати под жажда за ***... Винаги ми е били грозно отстрани и ме е отвращавало това поведение. Наречете ме смотана, но това е толкова просташко и олеква, че аз като жена исках да се смея, ако не беше толкова трагично. Обичам по-интелигентите нежни флиртчета, където дори и да е отрицателен отговор мъжа дълго се чуди дали баш това съм имала предвид Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 13:53 от Elizabeth17

# 162
  • Пловдив
May the Force be with you.  🤭🤭

# 163
Репликата за обаятелните разговори ми звучи сякаш мистър Дарси я е казал на Елизабет в "Гордост и предразсъдъци" (или по-скоро мистър Бингли на сестра й). Blush

Нямам предвид само ретро, а и сякаш ретро мъж я казва на жена. Това, естествено, е субективно усещане, твоят възлюбен може пък да го кефи.

# 164
Репликата за обаятелните разговори ми звучи сякаш мистър Дарси я е казал на Елизабет в "Гордост и предразсъдъци" (или по-скоро мистър Бингли на сестра й). Blush

Нямам предвид само ретро, а и сякаш ретро мъж я казва на жена. Това, естествено, е субективно усещане, твоят възлюбен може пък да го кефи.

Ами с оглед "портрета" на господина ми се струва най-уместна покана... 😄 Мога да вляза и по-рязко, но да не се изплаши човека... Това е деликатно вмятане, което не е ангажиращо. Ако започне много да ангажира няма да звучи добре, според мен и влизаме в хипотезиса на горе споменатите от мен дами... 😄

Общи условия

Активация на акаунт