Как да започна комуникация с него?

• 10 504
  • 241
  •   1
Отговори
# 135
  • По света и у нас
Преговори за връзка 😂. Г8

# 136
Каква точно за теб е "изобщо не я познаваш".
Колко пъти трябва да си излизал с някой за да се успокоиш, че го/я познаваш достатъчно?

Реално очакването да излизаш и до 3тата среща вече да знаеш че си готов за секс с някой изразил желание да те изведе 3 пъти - на мен ми е много форсирано, защото и на 3тата среща пак няма да се познавате, а той ще се прави на най-милия и послушен цели 3 срещи! И после партисипейшън медал - гарантиран от мен... Егати. Ми не е нормално.

Най-добре би било да имате някакво минало с човека, я от работа заедно или от приятелски кръг, или от живот наблизо.

Против сайтовете съм точно за  това, и против откритото търсене на партньор защото всичко е фасада и всеки се прави на нещо си което си казала че търсиш...

Обаче, ако си загоряла до червено, и има опастност да звъннеш на бившия и пак да почне драмата, а ти трябва спешно нов да те предпази от тази грешка,  ако е Ковид локдаун и хората нямат друг начин да се срещат, случва се и да звъннеш на някой симпатичен слабопознат спасител.

И не му се обаждаш за да те храни по ресторанти и да гледате кино или да го слушаш 5 часа да разтяга локуми как искал да те води на море. Съжалявам, че звучи толкова безсърдечно от моя страна, но и жените си имат нужди. Биология е, какво да го правиш.

Баба Меца не се мотка по кината и в Хепи, да се прави на недостъпна, като цъфне пролетта.

Като един автор, който е изпуснал нещата - включвам се, че да не кажат че съм си била "шута"... Хипотезите ги изчетох. Сега, в моя случай си се познаваме, мерак имах, готова бях и вкъщи да го поканя 😅. С времето този мъж ми уби желанието! Имах желание, имах готовност, обаче... Той просто е несигурен... Вижте, аз не съм от типа жени, които ще му влязат директно от типа "хайде да омачкаме чаршафите". Опитах с тънки намеци, погледи любовни и какво ли не - не хвана дикиш нещо...

# 137
  • Out of the Mix
Лизбет, викаш беше постлала...сламата в гнездото, ама нема на кой. Smile

Ам, то не става насила. Wink

Само с 1 мерак не става, трябва и другият да кореспондира.

# 138
  • Пловдив
Каква точно за теб е "изобщо не я познаваш".
Колко пъти трябва да си излизал с някой за да се успокоиш, че го/я познаваш достатъчно?

Реално очакването да излизаш и до 3тата среща вече да знаеш че си готов за секс с някой изразил желание да те изведе 3 пъти - на мен ми е много форсирано, защото и на 3тата среща пак няма да се познавате, а той ще се прави на най-милия и послушен цели 3 срещи! И после партисипейшън медал - гарантиран от мен... Егати. Ми не е нормално.

Най-добре би било да имате някакво минало с човека, я от работа заедно или от приятелски кръг, или от живот наблизо.

Против сайтовете съм точно за  това, и против откритото търсене на партньор защото всичко е фасада и всеки се прави на нещо си което си казала че търсиш...

Обаче, ако си загоряла до червено, и има опастност да звъннеш на бившия и пак да почне драмата, а ти трябва спешно нов да те предпази от тази грешка,  ако е Ковид локдаун и хората нямат друг начин да се срещат, случва се и да звъннеш на някой симпатичен слабопознат спасител.

И не му се обаждаш за да те храни по ресторанти и да гледате кино или да го слушаш 5 часа да разтяга локуми как искал да те води на море. Съжалявам, че звучи толкова безсърдечно от моя страна, но и жените си имат нужди. Биология е, какво да го правиш.

Баба Меца не се мотка по кината и в Хепи, да се прави на недостъпна, като цъфне пролетта.

Като един автор, който е изпуснал нещата - включвам се, че да не кажат че съм си била "шута"... Хипотезите ги изчетох. Сега, в моя случай си се познаваме, мерак имах, готова бях и вкъщи да го поканя 😅. С времето този мъж ми уби желанието! Имах желание, имах готовност, обаче... Той просто е несигурен... Вижте, аз не съм от типа жени, които ще му влязат директно от типа "хайде да омачкаме чаршафите". Опитах с тънки намеци, погледи любовни и какво ли не - не хвана дикиш нещо...
Пак повтарям - защо не приемате хипотезата, че не ви харесва?

# 139
Че то това е невъзможна хипотеза. Ш' я обидиш, моля ти се.

# 140
  • По света и у нас
Не е от нехаресването.
Дадеш ли на мъжа най-малък сигнал, че МОЖЕ БИ го харесваш, направиш ли му живота една идея по лек и приятен. Лампите му започват да работят и той се панира. Според него има нещо гнило.
Прекалено е добре за да е истина, прекалено е лесно.

Просто не давай сигнал, че си на разположение.

Изпитала съм го на гърба си - 200 пъти. Бе разговарям си с някой колега, той вземе че си помисли че го харесвам. Резнеш го като краставичка, дадеш му един студен гръб, той види че нещо не е познал, започва да се омилква че и накрая се моли като куче, че бил сам и искал връзка.

Късно е чедо, да беше уцелил момента като бях в добро настроение.

# 141
Не е от нехаресването.
Дадеш ли на мъжа най-малък сигнал, че МОЖЕ БИ го харесваш, направиш ли му живота една идея по лек и приятен. Лампите му започват да работят и той се панира. Според него има нещо гнило.

Изпитала съм го на гърба си - 200 пъти. Бе разговарям си с някой колега, той вземе че си помисли че го харесвам. Резнеш го като краставичка, дадеш му един студен гръб, той види че нещо не е познал, започва да се омилква че и накрая се моли като куче, че бил сам и искал връзка.

От всичко изчетено като мнения това ми кореспондира най-много! Защо? Сега ще изброя причините:

1. Имам някакъв житейски опит и на този човек си му личеше, че има интерес. Отваряше ми врати, стараеше се в някакви неща свръзани с работа, беше ми на разположение за въпроси и прочие. Виждах го в очите му и как ме оглежда.

2. Имам усещането, че има отношения с едни дами и е в едни триъгълници, което го дърпа да не се впусне в моята сага и лошо няма...

3. Може би моето внимание го уплаши. Имаме разлика в годините, имам характер, а и не съм така невзрачна, както повечето в коментарите мислят... 😄

4. Ей, за гнезденцето - така беше. Застелих сатена, бях подготвила книга със стенания... Греда и греда... 😄😄😄

# 142
Прими, връщай се в България. Joy
Тук 25-35-45 годишни нямат проблем да бъдат любовници.
Оперирани са от немъжки предразсъдъци дали жената има или няма деца.
Ръководят се от привличането.
Ако не си някой киселяк и си усмихната, ще имаш доволно кандидати.
За радост, не всички си търсят наложница и хората живеят в съвремието.
Времето за срещи зависи от теб.
Приятелка се вижда с неин бонус приятел няколко пъти в годината. И той живее в САЩ.
Тя е със сериозна професия с дете – срещат се в Рим или във Велинград. Joy
И после кой откъде е.

Лъжа! В такива евтини дестинации като Рим не съм стъпвал!

# 143
И като един мъж не ти върже, други трима ще. Важното е да не мислиш пораженчески.
Мъже бол.

# 144
  • По света и у нас
Как не съм видяла поста на Бази от вчера! Хахахах.
А аз сама се бях запътила към Велинград, че виждам разни спа хотели.

# 145
То има разни, има и безобразни. Все спа, за който хабер няма какво плаща и какво получава.

# 146
  • По света и у нас
Искам да по-СПА с теб!

# 147
Бегай с тоя Велинград. Излиза  по- скъпо от Малдиви.
Доказано скоро.

# 148
Не е от нехаресването.

Аз пък си мисля, че повечето мъже въобще не си дават сметка кога някоя не им е в категорията и е прекалено хубаво, за да е истина, ако проявява интерес към тях. Винаги се надяват, че точно тях пък ги е харесала искрено и лично. Като по филмите. Гледаш готина мацка в бар. Флиртува с някакъв пооплешивял очилатко на средна възраст със шкембе и той наистина си мисли, че тя много си е паднала по него. И какво се оказва? Че или работи на час, или иска да му открадне нещо - пари, някаква важна информация (документи, файлове и пр.), като между другото може и да го убие.

# 149
  • По света и у нас
Точно, но все пак трябва да го оставиш той да те завоюва (все още това е правилото).  Не може да мъ партнираш защото ще го уплашиш (че си мъж).
За тях 80 % от жените стават и им се виждат като принцеси.
Няма как да не те хареса. Трябва да си супер смотана.

Общи условия

Активация на акаунт