Зъб с коронка

• 925
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря Ви за отговорите, предполагам с упойка не е боляло пиленето толкова много?
Аз ще питам за циркониева, т.к. при нея се пиляло 1 мм. по-малко.

# 16
Изобщо не ме в боляло пиленето при циркониевата. С упойка беше.

# 17
За Варна мога да препоръчам ендодонт, беше ми препоръчан от моята зъболекарка. Прави само коренови лечения, не се занимава с друга стоматология

Здравейте, моля ви дайте ми контакт на този ендодонт. Доволна ли сте?
Имам болка в 6-ти. Умъртвен от години. Преди няколко месеца се счупи. Ходих си така. После реших да си направя временна пломба. Не болеше. После реших да си направя коронка. От момента на пиленето до ден днешен - големи болки в долна челюст и ухо. На снимката - нищо. Зъболекарката лекува наново каналите. Нищо не помага.

# 18
Т.е. при вас се е получило след пиленето на този жив зъб, за да му сложат коронка, ако правилно разбирам?
А после как го лекуват, като има коронка, колега ми каза, че при него зъболекарят пробил металокерамиката на коронката, за да го излекува /имал болка след коронката/.
На мен ми обясниха, че преди години се е разрешавало само на мъртви зъби обличане с коронка, а сега - и на живи, но явно е рисковано и е до късмет.

# 19
  • Варна
За Варна мога да препоръчам ендодонт, беше ми препоръчан от моята зъболекарка. Прави само коренови лечения, не се занимава с друга стоматология

Здравейте, моля ви дайте ми контакт на този ендодонт. Доволна ли сте?

Здравейте, доволна съм, лечението беше преди 18 месеца горе-долу, нямам проблем. Доктора е Борислав Цаневски, кабинета е на ул Александър Малинов 15, ако не се лъжа, има координати в интернет, до Севастопол е . Носете си всички снимки и скенер ако имате. Зъба ми още е със старата коронка, на която моята зъболекарка сложи пломба на дупката от лечението, ще я сменя вероятно тази година или следващата.
Ориентировъчно тогава лечението на каналите ми на кътен зъб с 3 канала / в моя случай 6ти/  беше 1100 лв, вероятно и да е повече сега . Това е цена без пломба, без корона. Само ендодонтско лечение с микроскоп.Техниката му е  много добра.

Общи условия

Активация на акаунт