Курс по маникюр и педикюр БУРГАС препоръки

• 138
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да започна курс по маникюр и педикюр в Бургас и търся препоръки за най-добрата учителка в тази сфера която ще ме научи на нещо а не да ме притупа и да вземе парите . Ще се радвам, ако споделите вашия опит с курсове и преподаватели – кой ви е направил най-добро впечатление, какво сте научили и дали сте доволни от обучението.

Освен това бих искала да чуя вашето мнение за професията маникюрист – какви според вас са основните плюсове и минуси? Например:
   •   Какво най-много ви харесва в работата?
   •   С какви предизвикателства се сблъсквате най-често?
   •   Смятате ли, че е добра професия за дългосрочна кариера?
- Колко пари са нужни за да стартираш този бизнес маникюр и педикюр

Благодаря предварително на всички, които ще споделят опита и съветите си!

# 1
Здравейте. За курс в Бургас се обърнете към Калина Турлакова, работи на цар Калоян, но ни помня номера в студио Ирина. Изключителен професионалист с 20 години опит. Курсовете са и индивидуални и общо излизат около 2500 лв. Относно другите въпроси:
1.Много неща ми харесват - имаш свобода (било то относно график на работа или хора, с които да работиш), работата е удовлетворяваща, приятно ти е като клиент си тръгне доволен, срещаш се с много приятни хора всеки ден.
2.В началото имах сблъсаци с неприятни хора, някои не разбират, че все още се учиш и правят грандиозни проблеми, но хубавото е, че можеш да си решиш повече да не ги взимаш никога и няма да ги видиш.
3.Да, смятам, ако си добър в работата си.
За стартиране аз дадох около 12000 лв - наем, оборудване, материали, но гледах да работя с високо качество и не съм пестила от нищо.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт