Пъзели 68

• 20 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Блу, нещо такова?
Скрит текст:
Да, нещо такова. Този ми е в кошницата, маалко повече зеленина да имаше и щях да съм го поръчала и редя вече, но все пак е сред възможните.

Билките на Анатолиан ми харесаха.
Имам в кошницата един Клементони - френско-провансалски с кроасани, лавандула и сирена, пак е по-кухненски и с храна, без да е чак неустоим, но е 1000 елемента. И сега се сещам, че съм срещала пъзели с вина и лозя, даже скоро редих един такъв от 500.
Не знам кой е Димитър Георгиев, но пъзелите, които мярнах в сайта му са красиви.

# 706

Това измайсторих аз през изминалите дни.
И аз бих желала да съм в тайната фейсбук група, моля.

# 707
  • Варна
Много красиви пъзели.
Сигурно сте видели вече промоция на Озон, но все пак.
https://www.ozone.bg/deals-pazeli-3-za-49-99-lv/?utm_source=face … Ttp3ze4zvfQm8_LqQ

# 708
Бях питала за отзиви дали си заслужават на Трефл пъзелите. Ами прави сте били. Изключително разочарована съм от марката и не бих си купила повече, освен ако картинката не ме плени!
Този, който си редила е с новото изрязване и поне според мен е доста приличен Smiley Е, пак се случваше да ми влязат на грешни места частите, но като цяло са по-добри от старите им.

Любим ми е и на мен Paul Gibbs, но повечето му са супер лесни и не разбираш кога са приключили.
Най-красиви са ми неговите рисунки, иначе и Alexander James има добри попадения, но са с едни по-дебели контури.
За лесните си права, но според мен само когато има големи обекти. Там където всичко е дребно не са ми чак толкова лесни, а наскоро редих два такива на Paul Gibbs.

Café to Latte!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 709
  • София
Взех билет за събота сутрин 29.03 за пъзелманията, че ще пътуваме следобяда. Съвсем изключих, че сме ваканция следващата седмица, а грам не ми се мъкнат пъзели Joy

# 710
# 711
Ще трябва да поизчакам аз, просто знам какво ще се случи, ако изкарам пъзел: ще дойде, ще е спокоен и ще пипне някое друго парче, и после ще разбута всичко и ще хвърля по земята.
Бях питала за отзиви дали си заслужават на Трефл пъзелите. Ами прави сте били. Изключително разочарована съм от марката и не бих си купила повече, освен ако картинката не ме плени!
Аз съм много доволна от Trefl Prime серията.

Този пъзел ми беше първият, който наредих след много години пауза и ме подтикна да си взема Disney 9000 части и последващата лавина от други пъзели, които ме чакат. Редих си го с голям кеф.

# 712
Прайм са супер, да, но нейният не е такъв. От обикновената серия е, но те я ъпгрейднаха малко и няма да правят от старите повече мисля.

# 713

Prime е, на втората снимка се вижда надписът Simple Smile ПП Всъщност, поправям се, Premium Plus е, явно с Prime не са едно и също, сега пак се зачетох. Аз не съм редила Trefl Prime, нито пък Premium Plus, но обикновената им серия ми харесва. Е да, трудни са за редене, някой път дори рамката изисква пренареждане, но пък е малко упражнение на по-труден пъзел. Вярно, че някои парчета влизат където не им е мястото, но като се загледам по-отблизо си личи, че не са били там и аз съм си виновна. Такъв им е стилът - да са по-еднообразно изрязани. За сметка на това изглеждат много равномерно, като краен резултат са много елегантни и подходящи за закачане на стена. Ще ми липсва стандартната им серия някой ден.

Trefl Prime ли са им най-добрите?

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:50 от Delta_12

# 714
Не, аз явно не се изразих правилно.
Нямах проблем с нареждането, всяко парче си влизаше на неговото си място, не като някои други марки да влезе, където му падне. Въпросът беше, че въобще не е стегната сглобка, както на мен ми харесва и примерно е рейвънсбург, а буквално като вдигна пъзела и имам чувството, че всеки момент ще се разпадне (което и стана, няколко пъти ми се разпада там, където съм хванала, та се ядосах и го обърнах с плоскост и го залепих по бързата процедура). Не ми се мисли какво щеше да стане ако целия го бях вдигнала, сигурно щеше да се налага повторно нареждане, за което нямаше да ми стигнат нервите и търпението! 😆
Иначе имаше моменти, в които парчето си е на мястото, но на мен ми се струваше, че не е така, защото се разминаваха парчетата, а всъщност са там, където трябва да са. Т.е има тук таме малко нестандартни части.

# 715
  • Свищов
Благодаря за предложенията. Ще ги разгледам по-подробно и ще се консултирам с ММ дали изобщо да слагаме нещо там или не, че той предложи уж, а после се отметна.

# 716
Въпросът беше, че въобще не е стегната сглобка, както на мен ми харесва и примерно е рейвънсбург, а буквално като вдигна пъзела и имам чувството, че всеки момент ще се разпадне (което и стана, няколко пъти ми се разпада там, където съм хванала, та се ядосах и го обърнах с плоскост и го залепих по бързата процедура).

Те и Равенсите от последните години според мен са с много разхлабена сглобка, че дори и Шмидтовете са започнали много хлабави да ги правят. Мога да ги вдигна някак, че дори и да ги обърна, но при самото редене не мога да местя отделни сектори, разпадат се и ме дразнят. Само турското изрязване (Enjoy, Yazz, Black sea Lite, Gold) ми се вижда на ниво и истински стегнато.

# 717
Jumbo 500 части - Expert 2: Picnic Fun

# 718
  • гр. София
Здравейте, някой да притежава този пъзел и да мисли да се разделя с него. Марката е Bluebird. Търся го за една приятелка. Имало го е в озон,  но сега е е изчерпан навсякъде.

# 719
  • София
Скоро не бях редила Bluebird. Помнех ги приятни части, но явно съм се разглезила. Падна бая бъцкане и гледане на кутията вечер на лампа, но накрая резултата много ми хареса.
Library adventures in reading

Общи условия

Активация на акаунт