Пъзели 68

• 18 824
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Честит Трети Март!

Пролет, Зозовил, Heye, 1000 части

# 736
Честит Трети Март!

Black sea, 500 части 🌸

# 737
  • Русе
Честит празник на всички!

И аз да покажа нещо наредено най-накрая.Този пъзел е от група във фейсбук.Жената се отказала да го реди.Взех го аз,да й го наредя и разделя на парчета. Като започнах да редя разбрах защо се отказала.Изображението е много размазано,на снимка не се въжда толкова,но е ужасно.Марката е TUCOCOO,много хвалени по групите,но този е яка греда от към изображение. Хубава стегната сглобка и леко гланцирани части.

# 738
Честит празник!
Най-после завърших многочислените човечета и се влюбих в пъзела. Дори невъзможно хлабавата сглобка, няма да ме спре, да си взема поне още няколко от тази серия. Истински се забавлявах.

# 739
През уикенда се мъчих с един Buffalo Games, уж 750 части, но реално са 768 (24х32). За "десерт" съм си оставила звездното му небе. Като изключа постера, който е много по-удобен за следене на изображението, отколкото от капака на кутията, марката не ми харесва особено и освен ако не ме храбне много тяхна картинка, скоро няма да редя друг такъв.

Наскоро и аз търсих нещо, безрезултатно засега, със Санторини или изобщо бели къщи, тюркоазено море и олеандри или бугенвилии, като държа да е снимка, а не рисунка. Но пък се влюбих в този екзотичен плаж, ама много ще е много труден и не смея да го поръчам.

Честит 3-ти март, момичета! Нека си познаваме миналото, но да гледаме напред към бъдещето.

Блу, този е много красив! Не би трябвало да е толкова труден.

Ние наскоро си взехме един от серията и решихме, че искаме да избирам и другите, от които естествено повечето са изчерпани. Та, ако някой има от тях и е готов да се раздели, нека ми пише... Simple Smile

# 740
Ние наскоро си взехме един от серията и решихме, че искаме да избирам и другите, от които естествено повечето са изчерпани. Та, ако някой има от тях и е готов да се раздели, нека ми пише... Simple Smile
Имам този розовия, но още не съм стигнала до него и не се знае дали ще го пазя, ако ми хареса твърде много, или не. Иначе, ще те имам предвид, ако го искаш.

# 741
Честит национален празник!

Харесала съм  2 пъзела на BlackSea, ако NalSi или някой друг от Пловдив иска да се комбинираме и да се възползваме от промоцията 3 за 50 лв. да ми пише. Simple Smile

# 742
Честит празник!

Блу, този съм го редила, въобще не е труден, дори е много приятен за редене, но аз обичам да редя и небе, и море, та не знам дали съм мерило.

Ето да го видиш нареден. На живо е много по-красив, Heye са трудни за снимане заради лекия гланц:
Скрит текст:

# 743
evencee,  ако по-нататък решиш - имай ме в предвид. А и не бързам, имам 160-170 неотваряни още... Wink

# 744
Честит празник!
Включвам се и аз след една седмица пауза (. всички бяхме болни с грип Б).
Master pieces 1000части

Step puzzle 1000части

# 745
  • гр. София

Един Прасчо на Cherry pazzi. Сам се нареди Simple Smile

# 746
  • София
Аз и втори пъзел наредих днес

Оля прасенцето е много яко

# 747
Олее, колко сте примерни, не сте минали над 50 страници, мен ли чакахте за новата тема Smiley

Аз в петък видях, че е на привършване и чаках някой да пише, но беше голяма пустош и разбира се почивните дни изключих и не съм сядала на компютъра Smile Тази сутрин се сетих, но си помислих, че някой друг е пуснал вече или сте на около 54 страници Satisfied

Хайде в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт