Пъзели 69

• 25 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ели виждаш че идва към ваше "село", този е специален Simple Smile носих ги до Будапеща да направим една тренировка с Мими, Веси и Али. Днес с колата ще ходя към Спиди че имам бая пратки.

# 736
By The Sea - Schmidt 1000

Не съм много фен на колажите установих през годините редене, предпочитам една обща картина и без много кичозности също /изключая любимите Ян Ван Хастерен, Марино Дегано и производни със стотиците човечета/, но този ми внесе необходимото настроение за вече отметнатото тазгодишно море. Дори ще го сложа във входа, за да поосвежа и комшиите.

# 737
Florica, 1000 части🐶
Исках да пробвам марката, а ми се струват скъпи, затова се записах за пътуващ пъзел. Хареса ми качеството - хубави цветове, сглобка, напомня ми на Омая. Не съм сигурна, че ще издържи повечко редене, но ще се чуе. Картината не беше от лесните.

# 738
Hot Summer, и аз се записах за този пъзел поради същите причини, както и за останалите им два пътуващи Joy Чак 12-та съм на този, така че ще пиша в какво състояние съм го редила. И докато съм на вълна пътуващи, през мен минаха и великденските яйца.

А отделно си редих и този.

# 739
Интересно ми е какъв ще е твоят отзив:) Сега ми писа жената, че ще пускат още 2 пътуващи, освен трите.
За този бях втора и нямаше забележки.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 18:59 от Hot Summer🌊

# 740

Общи условия

Активация на акаунт