Сливен земя за продан

• 1 069
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте, някой знае ли дали си заслужава да се продаде 250 кв.м (четвърт декар) около Сливен, област Рамануша за 2500 лв?

# 1
  • Наблизо
Не.В момента изобщо ама изобщо не е на сметка да се продава земя.
Цените само ще растат.Недейте.

# 2
Те ще растат, ама тия 250кв какво ще го правят? За къща с двор не стават, това даже не е самостоятелен парцел.
Не знам как изобщо се е намерил купувач.
Това не е нива, нито земя в града.. кое да й расте точно на тая "земя".
Натали, разгледай подобни обяви наоколо (ако има), ама за тая квадратура, като гледам и ток и вода няма... Ако имаш купувач и не ти трябва.. не знам кой би се навил на такава покупка...
Изглежда ми като не точно уау вилна зона.
Много е малко това 250кв за каквото и да е.
https://www.alo.bg/searchq/?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0% … D1%83%D1%88%D0%B0

# 3
  • Наблизо
Зависи къде е,но може да му се сложат едни фотоволтаици и да гененрират пари:

# 4
250 кв земя няма да има повече от 100кв фотоволтаици, които ще генерират безкрайно нищо, много повече ще струва изграждане и връзка към каквато и да е мрежа.
250кв земя може да има смисъл на някой градски супер център. Не на някой сливенски баир.

Гледайте конкретния парцел, не принципно...

# 5
Зависи къде точно се намира. Доколкото знам това е местност около Сливен. Може идентификатора на ЛС да го разгледам?

# 6
  • Пловдив
250 кв земя няма да има повече от 100кв фотоволтаици, които ще генерират безкрайно нищо, много повече ще струва изграждане и връзка към каквато и да е мрежа.
250кв земя може да има смисъл на някой градски супер център. Не на някой сливенски баир.

Гледайте конкретния парцел, не принципно...
Защо не, аз бих си купила толкова край града - за градинка, не за фотоволтаици. В центъра всичко е майка си и баща си, но не знам защо да няма смисъл и другаде. Край Пловдив в бившите земеделски земи на юг от квартал Беломорски са разчертали парцелчета за къщи по 300 квадрата и продават. Там не бих се гъчкала, де, не и за тия пари, но сигурно някой купува.
Сливен ми е далече. Wink
Цената зависи от мястото и комуникациите, също вода дали може да се избие на място... За да ти отговорим тук, трябва да познаваме и пазара, и района.

# 7
Трудно се сравняват двете местоположения ... Едно е в града, в "топ" развиващ се жилищен район. Парцел 300 кв какво ще построиш? Бунгало... Като знам какви са къщите там, не е точно 300.
 Другото на баир без ток и вода. Пуснах линк с подобни обяви.
Ама да си каже авторката конкретно има ли перспектива в тоя район. Иначе си чоплим предположенията само... Кой да й каже тая цена дали става...

# 8
Те ще растат, ама тия 250кв какво ще го правят? За къща с двор не стават, това даже не е самостоятелен парцел.
Не знам как изобщо се е намерил купувач.
Това не е нива, нито земя в града.. кое да й расте точно на тая "земя".
Натали, разгледай подобни обяви наоколо (ако има), ама за тая квадратура, като гледам и ток и вода няма... Ако имаш купувач и не ти трябва.. не знам кой би се навил на такава покупка...
Изглежда ми като не точно уау вилна зона.
Много е малко това 250кв за каквото и да е.
https://www.alo.bg/searchq/?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0% … D1%83%D1%88%D0%B0

Историята е следната: мои далечни роднини изкупят дяловете в тази област Рамануша, общо незнам колко наследника са( доста ) общо земята е няколко декара, въпростните роднини искат да подпиша декларация, че няма да имам претенции към моята част, която е към 250кв.м Тези роднини вече са изкупили дяловете на всички останали наследници, и сега искат да купят моят за 2500 лв

# 9
  • Пловдив
Това не е същото като парцел или нива (има и такива) от 250 кв.м.
Трябва да видиш как вървят там земите на декар и така да си сметнеш дела.

# 10
Това са 10 000 лв/дк, добра цена за земеделска земя, още повече, че най-верооятно няма как тези 250 м2 да се продадат самостоятелно. Освен ако нямате причина да им правите някакви спънки, не виждам зашо да не им я продадете.
За справка от едно бързо гугълване: https://www.alo.bg/prodajba-1000-kv-m-ne-e-v-regulaciya-bez-tok- … D1%83%D1%88%D0%B0

# 11
Това са 10 000 лв/дк, добра цена за земеделска земя, още повече, че най-верооятно няма как тези 250 м2 да се продадат самостоятелно. Освен ако нямате причина да им правите някакви спънки, не виждам зашо да не им я продадете.
За справка от едно бързо гугълване: https://www.alo.bg/prodajba-1000-kv-m-ne-e-v-regulaciya-bez-tok- … D1%83%D1%88%D0%B0

Благодаря, аз това се опитвам да преценя дали цената е подходящ

# 12

Много зависи и коя категория е земята.
За всичко останало съм съгласна.

# 13
Доколкото виждам, това е нещо като вилна зона в планината над Сливен.
Вероятно категорията е ниска, а е по-ценна с близостта си до регулация, което обаче все още не я прави регулирана.
С тези 250 м2 при изкупена цялата земя наоколо може единствено да се попречи на евентуалните инвестиционни намерения на роднините, не и да се извлече някаква по-голяма полза.

# 14
До колкото схващам, авторката изобщо не е наясно. Така че, всяка информация, на която би било добре да обърне внимание, е добре дошла. Аз поне така приемам пуснатите теми тук. Ака не мога да помогна, старая се да не вредя.

Общи условия

Активация на акаунт