Сливен земя за продан

• 1 069
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Те ще растат, ама тия 250кв какво ще го правят? За къща с двор не стават, това даже не е самостоятелен парцел.
Не знам как изобщо се е намерил купувач.
Това не е нива, нито земя в града.. кое да й расте точно на тая "земя".
Натали, разгледай подобни обяви наоколо (ако има), ама за тая квадратура, като гледам и ток и вода няма... Ако имаш купувач и не ти трябва.. не знам кой би се навил на такава покупка...
Изглежда ми като не точно уау вилна зона.
Много е малко това 250кв за каквото и да е.
https://www.alo.bg/searchq/?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0% … D1%83%D1%88%D0%B0

Историята е следната: мои далечни роднини изкупят дяловете в тази област Рамануша, общо незнам колко наследника са( доста ) общо земята е няколко декара, въпростните роднини искат да подпиша декларация, че няма да имам претенции към моята част, която е към 250кв.м Тези роднини вече са изкупили дяловете на всички останали наследници, и сега искат да купят моят за 2500 лв

250 м2 ти няма какво да ги правиш, а на тях им трябва собственост върху голям парцел и дребен собственик, който им разваля парцела, само би им пречил, така че са готови да платят добре. Аз бих ги продала, просто наистина няма за какво да ги използваш. Те искат да вкарат големия парцел в регулация най-вероятно.

П.П. Ти притежаваш идеални части. Реален имот с такава площ не може да има. Не само УПИ има изисквания за минимална площ, за минимално лице на имота към улица, но и земеделските земи  според НТП имат минимални изисквания за площ.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 09:11 от кукумицинка

# 16
Авторката има идеални части равни на 250 кв.м.
Да погледнем район Рамануша:
1. Формално е квартал на Сливен (мисля).
2. Там има филиал на женския затвор - сваля леко цената. По принцип не би трябвало да има значение, особено ако земята не граничи със затвора, но просто такова е мисленето на много хора.
2. Май в този район (ако Романуша и Рамануша е едно и също) от 40 г. се планира да има писта за Формула 1, 2, 3? Строежът е бил почнал. Периодично идеята се подновява - потенциално може да вдигне цената.https://www.actualno.com/moresport/pas-kym-minaloto-nedovyrshena … news_2373787.html

Ако са много съсобственици, по-добре да се продава на подходяща цена. Това е личното ми мнение.

# 17
Те са били много съсобственици и някой се е заел да ги изкупи всичките, вече има планове какво ще се прави.

Общи условия

Активация на акаунт