Подходяща къса прическа за фина коса

• 1 910
  • 11
  •   1
Отговори
Дами, помагайте. Косата ми от много боядисване и изправяне изгоря и нацъфтя. Нуждая се от подстрижка.
И скъсяването ще трябва да е драстично. Не ми се ще чак момчешки късо, ноо за да се почисти изгорялото трябва да е късо. Косата е съвсееем леко чуплива, не рядка, но с много фин косъм. Лицето е сърцевидно, челото високо.
Моля за идеи, защото аз все към някакъв вид "боб" се насочвам, а не съм сигурна подходящо ли е за мен.

# 1
Намери наистина добър фризьор в града си и му кажи - прави каквото смяташ за добре. Често те могат много по-добре да преценят какво ще ти отива в зависимост от косата и формата на лицето ти. Аз съм правила така, останах доволна - жената направи нещо, което въобще не бях помисляла като подходящо за мен, но изглеждаше много добре в крайна сметка и беше най-добрата прическа, която съм имала някога.

# 2
Къс боб с изтъняване.  Подходяща прическа за всеки цвят и всяка форма на лицето. Лесна за поддръжка прическа. След това наблягате на маските за коса, някакви витамини , правилна грижа.

# 3
Аз съм с боб, косата ми е малко под ушите. Имам ужасен косопад и просто не мога да я пусна по-дълга, стои проскубана. Косата ми е супер фина и тънка по принцип, затова никакво изтъняване, защото то съвсем не остава коса.
Но трябва наистина много добра фризьорка, защото не всички ги бива в късите прически.

# 4
  • Банско
Тази според мен е много подходяща, но трябва да и придавате обем допълнително или да я къдрите.

# 5
Точно боб си направих. И без да я оформям има обем, но проблемът е, че от влагата става рохкава и оформяне само с кръгла четка не е достатъчно.

# 6
  • София за сега
Здравейте,  Някой в София може ли да ми препоръча фризьор,  който да подстригва свястно каре. Аз съм с права коса и до сега що де обиколих все не ме правят като хората.  Преди време ме постригваше едно момиче, но извън София,  където вече нямам път.

# 7
  • По света и у нас
На Любен Каравелов и Графа, до едно барче / книжарница е салона който препоръчвах вече.

# 8
  • София за сега
На Любен Каравелов и Графа, до едно барче / книжарница е салона който препоръчвах вече.
Въртях се там гледах...Фризьорски салон не намерих. Утре пак ми е на път и пак ще гледам.
Голямо приключение се оказва фризьор да намериш. Сега всички се наричат фризьори, ама само черти постригват и са колористи 🙈 Голяма мода. А пък като ги видя фризьорките с напълнените устни и филъри съвсем ми става ясно,  че не искат с мен да се занимават.

# 9
Аз затова си ходя открай време при една квартална фризьорка, която е успявала всякакви мазаляци с косата ми да оправи след изневерите ми с други нейни колежки. И се радвам, че успя да ме навие да не си скъся прекалено много косата, че сега едва изтърпявам да не я връзвам, представям си, ако ме беше нагласила бубикопф.

# 10
  • По света и у нас
Въртях се там гледах...Фризьорски салон не намерих. Утре пак ми е на път и пак ще гледам.
Голямо приключение се оказва фризьор да намериш. Сега всички се наричат фризьори, ама само черти постригват и са колористи 🙈 Голяма мода. А пък като ги видя фризьорките с напълнените устни и филъри съвсем ми става ясно,  че не искат с мен да се занимават.

https://g.co/kgs/1HHu681
заповядай линк, Владислав беше моя фризьор който аз наричам Бог!

# 11
  • София за сега

https://g.co/kgs/1HHu681
заповядай линк, Владислав беше моя фризьор който аз наричам Бог!
Еее страхотна си! Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт