Отговори
# 135
Привет !
Мистери , чудесна тема ! Благодаря ! Hug Heart

Темата прекрасна ,ама серията йок...Омръзна ми от истериите на Суна и Абидин,особено на Суна,вечно недоволна,неразбрана и так дале...даже и не ми се пише за нея...майка и била виновна...ха ха ха .Единственно Хатидже разбра какво иска Суна.Да беше я притиснала още малко и тя щеше да си изпее всичко.
Фериттттт...гледа и се държи като натровен.Не мога да определя все още защо е такъв... дали заради прелюбодеянието ,което стори или заради друго...но какво?Thinking Ядосвам се и на Сейран ,че постоянно върви подире му...
Надявам се Айшен да светне Абидин ,а той Сейран и най накрая да разберем какво се е случило ,макари ,че според мен е имало само целувка,но...но незнам,май така ми се иска.
Абидин и той откачи,а пък появата на брат му, ме втрещи,същински главорез.Явно каквата майката ,такива и синовете.Интересно ми е какво искат от жените Корханови. Rolling EyesThinking Коя ли е следващата?

Офффф...стига вече...да се спират тези празноглави сценаристи да пишат глупости и да свършва тази излагация.

# 136
И аз изгледах тази ужасна и отвратителна за мен серия. Идвам да си изкажа мнението, макар че едва ли на някой му пука за него. Незнам какво да мисля за случилото се, но някак си мисля че Суна и Ферит говорят за различни неща и нищо не се е случило между тях - най-много целувка, но не и друго. Thinking Аз имам друга теория - мисля си, че Суна полудява. След скандалите с Абидин в миналата серия тя му каза, че ако продължи да я подозира във връзка с Ферит някрая тя ще свърши в психиатрична клиника. Disappointed Какво видяхме - една Суна съсипана, пияна - разказваща за миналото, което Аби й припомни и което я върна към Ферит. Ами ако Суна си мисли, че се е случило нещо повече между нея и Ферит - а всъщност това е само в ума й. Rolling Eyes Просто тя до толкова вече се е филмирала заради подозренията на Абидин, че като нищо ще полудее и ще си мисли, че наистина е станало нещо с Ферит. Според мен именно затова тя поиска да се раздели с Абидин. Защото мисли, че е прав и не може да го погледне и да го лъже! Sob

Ако наистина се е случило нещо повече, което се надявам да не е станало - тогава що за мъж точно е Ферит? Аз при него не виждам съжаление или каквото и да е разкаяние. Суна има повече съвест, именно затова се раздели с Абидин, защото мисли за станалото с Ферит, а Ферит какво точно прави - гледа Сейран в очите, мълчи си, дори я целува и се гушка с нея в леглото. Ами ако е направил нещо такова не трябва ли да има поне малко съжаление в него? Thinking Ако действително не се разкайва, а мълчи - тогава какъв мъж е - той не заслужава Сейран и няма смисъл повече от Сейфер! Затова си мисля, че трябва да има нещо друго. Rolling Eyes

Продължавам да се надявам, че реално нищо не се е случило между Ферит и Суна освен разговора, пиянството и най-много целувка - но нищо повече. А това дето си спомни Суна да е в ума й - но дори да е реално и тя да сваля блузата видяхме, че не е гола - а Сейран беше на вратата, така че едва ли са стигнали по-далеч. Другото би било отвратително и абсурдно. Sob

За съжаление тук на никой почти не му пука за Абсун, а само за Сейфер. На мен обаче ми пука - продължавам да ги обичам и да вярвам в любовта на Абидин и Суна. Надявам се, че ако в бъдеще Сейфер са заедно - Абсун също да са заедно. Мисля, че в случилото се бяха и Ферит и Суна - така, че вината ако е станало нещо е и на двамата - ако на единя се прости, трабва и на другия. Hands Pray

Между другото Берил и Ерсин изиграха сцените блестящо - направо ме разплакаха Hands Clap

Дичка - разбирам защо си плакала и съжалявам за теб! Все пак дано това, което ни показаха не е това, което повечето си мислят и сцената все пак да не е реална. Искам го и заради теб и заради феновете на Сейфер, но и заради мен и заради моите любими Суна и Абидин и заради феновете на Абсун! Hands Pray

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 01:53 от Roxis

# 137
За Афрам това,което разбрах,че са били поотделно с приятели в две съседни заведения.И веднага:"Има ли раздяла?" питат.

# 138
За Афрам тава,което разбрах,че са били поотделно с приятели в две съседни заведения.И веднага:"Има ли раздяла?" питат.

Може би после ще се съберат щом са в съседни заведения, обаче в Х вече започнаха да говорят че са разделени, а някои само това чакаха да ги видят поотделно и да започнат да говорят за раздяла

# 139
  • София
Хахахах, значи в Х след новината солотата почнали, че е ПР. Сега пък се радвали Joy
Мен ме притеснява, да не почнат пак да ги тормозят и преследват, че бяха спрели. А тв100 само не ги снимаха на летището миналата седмица. Иначе това е до апартамента на Афра някъде, дано не ги дебнат и там.

# 140
Благодаря за новата тема, Мистери!🌷🌻🍀
Нищо не разбрах от епизода, защото ревах почти през цялото време 😭😭😭😭🤕🤕🤕🤕...
Бяха изрязани Сейферските сцени...
Диче, докато гледах това безумие, през цялото време мислех за теб! Heart Heart Heart
Аз, дето не харесвам много- много образа на Ферит, бях разочарована, а ти винаги с толкова любов и разбиране си се отнясяла към него, така че разбирам откъде идва мъката ти.
Само заради теб и Мелъди ми се искаше всичко, случило се в трети сезон, да е кома и някой да се събуди. Обожавах да чета постовете ви по темата и да се наслаждавам на страстнатата ви вяра в пробуждането.
Не знам как мога да те утеша, а ми се иска! Heart Heart Heart
Благодаря ти, Фи❤️
Чак се ядосах на своята реакция...
Аз съм твърдо Сейфер, но напоследък все съм адвокат на Ферит, защото не мога да го позная....🥺🥺🥺 Защитавам си Сейфер всъщност..
Надявам се, че зад кулисите всичко е наред, защото съвсем не изглежда така...
Моите уважения, но да правят Берил и Ерсин главни в друг сериал!
Чудя се наистина, това наказание за Мерт и Афра ли е?

Още по-силно вярвам в комата!!!!!🤍

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 01:03 от Dichkata

# 141
Хахахах, значи в Х след новината солотата почнали, че е ПР. Сега пък се радвали Joy
Мен ме притеснява, да не почнат пак да ги тормозят и преследват, че бяха спрели. А тв100 само не ги снимаха на летището миналата седмица. Иначе това е до апартамента на Афра някъде, дано не ги дебнат и там.

Солотата ще има да вземат.😜 Тате продължава да лайква коментари за АфРам. 😜

# 142
Роксис, харесва ми как разсъждаваш Simple Smile Напук на всичко. Не го казвам с лоши чувства.
Не мисля обаче, че Суна поиска развод от Абидин, защото има гузна съвест Grinning
Май вече не само Сейфер няма, ами и Абсун. Не ми харесва този сезон как играят Ерсин и Берил. В първи сезон бяха сто пъти по-добри. За мен тези некадърници само хабят таланта на Афрам. Не ги заслужават.
Лека нощ от мен! Ще видя утре как ще са страстите след като преспя. Но сега съм ей така:

# 143

Не знам, но има няколко профила в X които имат нужда от лечение, един от тези профили е тази жена, винаги когато ги види поотделно започва да говори глупости, сега пък лицата им казвали всичко, Афра била погледнала ядосано когато журналиста я попитал за Мерт

# 144
  • Ямбол
Хей мацки.Mystery благодаря ти за новата ни темичка.🌹🥰Епизода си беше скалъпен отгоре-отгоре на две на три и като време си беше по къс.
Пак не са успяли да напишат нещо свястно нашите сценаристи.Какво да кажа вече незнам.Според мен кекс не е имало м/у наш Феро и Суна. Като цяло нищо интересно...Добре,че отвлечената беше Ифа а не нашето момиче. С такъв без интересен епизод с почти никакви общи сцени на Сейфер .Утре да не чакат голям рейтинг....

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 01:11 от roxy94

# 145
  • София
Анабел, тази е един от първите профили, които някога блокирах, преди година и половина. Смятай откога бълва глупости и пише едно и също.
Аз наистина се притеснявам какво се случва зад кулисите. Другото не ме вълнува сякаш. Много големи акаунти писаха тази вечер, че спират. Не могат повече да гледат тези безсмислици. И то е така. За една серия направиха Ферит пълен боклук. Това не е психо-драма. Това е един болен мозък(Онур), който се кефи, когато другите страдат. Не ми се мисли дори какво го очаква, а и не ме интересува, но не са хубави неща.
Иначе пишат доста, че Суна е шизофреничка и с Ферит говорят за различни неща, но продукцията няма толкова мозък да напише това. Просто това е факт.
Дано наистина АфРам нямат проблем с този идиот, защото това рязане на сцени не е ок. И журналисти да им праща, с тези тъпи въпроси 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 02:38 от MysteryG

# 146
Страх ме е 🤕🤕🥺...
Не за Сейфер, за Афрам ме е страх....😥
От няколко епизода екранното време и на двамата лети надолу, а снощния епизод беше черешката на тортата. Не помня кой писа, че има проблеми зад кулисите, но ако знае нещо повече нека напише! Напишете моля ви, вие какво мислите- способен ли е е Шнура сам да убие златната си кокошка, способен ли е с мръсни способи да се опитва да навреди на Афра и Мерт ☹️😟🥺....Много съм объркана ог това, което се случва. Защо изрязаха Сейферските сцени, защо продължават да бутат образа на Ферит в калта, защо съсипват  Сейфер...Мисля и през призмата на случващото се последните дни в Турция- задулисие, връзки и т.н.
И съм напълно сериозна като си мисля, че последния епизод (и предишния) са ги писали Гюлса и Шнура 🤮🤮🤮...
Дори да следват истинската история, начина на заснемане и тикането на главната двойка в ъгъла не е Ок 🤬🤬🤬🤬🤬.
Чувствам се разбита 😥😥😥....

# 147
Момичета,помните ли във втори сезон имаше един такъв кратък епизод и по същия начин изрязан.Май беше 65 ли,68 ли не помня точно.Епизода в който Ферит заяви на Пелин,че не иска да я вижда.Тогава имаше съмнения,че епизода не е писан от Гюнгер,а от неговия помощник.Дали,след скандала с последната сцена в 89 епизод,все пак да са решили да махнат Бонче и някой от другите сценаристи просто да е нахвърлял нещо си,само и само да има епизод в петък.Защото,както ви чета,май наистина няма идея за по нататъшно развитие.И това отвратително нещо дето се случи с Ифакат.Не зная,но наистина си личи,че има нещо.И на Емурлах подсказките за 90 епизод нямаха емотикони и бяха на черен фон.Нещо не е наред.Да видим.Не вярвам рейтингите да са се повишили,но дори и да има леко повишение,то ще е благодарение на любопитството дали е имало нещо между Суна и Ферит.Може пък и това да е експеримент дали да продължат в дух Ферит-Суна и да напишат финала,че Сейран умира при раждане и те отглеждат детето заедно.

# 148
Добро утро, момичета!😊

Диче, успокой се, защото не си струва заради този откачалник Шнура да се ядосваш. 😘 Според мен има проблем на снимачната площадка, но то и няма как да няма при тези простотии, които излъчват. А има и нещо друго, а именно, че ОГМ видяха, че хората спряха да коментират и няма вече взаимодействие, като нищо нарочно ще са резнали Сейферските сцени, защото знаят, че това ще вбеси хората и ще предизвика коментари, а както прочетохме за Шнура няма значение какво се пише, а за него е важно просто да се пише. Каквото и да става АфРам скоро ще се отърват, защото според мен е абсурд да избутат още дълго с този сценарий. Не мисля, че в дългосрочен план може да навреди на бъдещите участия на АфРам. Всеки продуцент (разбира се без Шнура, защото той е малоумен) си гледа интересите и печалбите, а нашите двамката вече са много популярни и със сигурност ще "прехвърлят" много зрители към бъдещите си проекти, а това е нещото към което се стремят продуцентите. Само дано случат на нормални сценаристи.🙏

# 149
Тая пача Суна дори да го получи Ферит и той няма да й изнесе. То си е боклучаво и все недоволно от живота. Да ходи да се лекува някъде.

Какво стана със Сейро и трудното забременяване?

Общи условия

Активация на акаунт