Отговори
# 150
Добро утро Kissing Heart
Аз също мисля,че има проблем на снимачната площадка и мисля,че проблема е основно Мерт,но и Афра покрай него.Нямам Туитър и Х и затова каквото видя в Инстаграм.Ако следвате Афра и Мерт,ами не ви ли прави впечатление,последната публикация на Мерт?Харесана е само от роднините му,Сезер и от Афра и Мерт...един колега не го е харесал,Бурджуто също,а тя пропуск нямаше до сега.При Афра положението не е същото,но последните и качвания,също не са харесани от Бурджу.Това никога не се е случвало,досега.И някой ще каже,не е видяла.Ами не съм съгласна,може да харесва снимки на Догукан например,никому неизвестен и малко играл поне за мен актьор.За мен има проблем с режисьор,сценаристи,бабата и Шнура.Всички наред плюят Мерт,но може да не е бил съгласен да играе това.Поне това което съм видяла и чела за него,той е възпитан,скромен и интелигентен и едва ли не осъзнава,че може тия простотии да му навредят за бъдещи проекти,не само за сериалите дори.Някой ме беше опонирал,че са глупости за това,че Афра последно е харесала снимки на Берил на 2.11.24,винаги е харесвала преди.Не знам,мои мисли и разсъждения.

# 151
Фандома е много силен. Онур не е познал срещу кого води война ,защото за мен това е война ,нарочно бяха орязали СейФер. Щом прокуратурата се сезира. Щом арабите почнаха и те да режат. Колко и големи акаунти спряха ,взаимодействието намаля тройно. Чакам рейтинг днес 3 и нещо 😁. Няма да спечели Онур. Само ще губи.

# 152
Добро утро ☕️☕️☕️
Мистери, тенкс за темата, супер е
Димана-нова, благодаря за песента поздрав, любима ми е Wink
Не съм гледала, само ви чета, чудя се дали ще гледам.
Моята теория е също като на Мистери. Нещо стана зад кулисите, искат да сринат образите, които направиха нашите любимци известни. Мразят ги заради успеха предполагам, или друга причина, например че не крият връзката си. Има някой болен зад тази работа, който иска да ги унижи, като ги кара да играят това. Сериалът така или иначе свършва, Онур има нови проекти, няма да е голяма загуба. Но могат да навредят на актьорите така, май това е целта. Един вид, ние ви издигнахме, ние ще ви сринем имиджа .. Доста от нас са стигнали до същия извод.

# 153
Нинка, феновете са твърдо зад АфРам. Единици са тези, които не правят разлика между актьор и образ. 🤪

# 154
Лилия, това не пречи Онур и компания да искат да намалят успеха на нашите. Да ти кажа, сигурно се хапе отзад Онур от яд като гледа цялата истерия по АфРам. Него никой не иска да го знае.

# 155
Лилия, това не пречи Онур и компания да искат да намалят успеха на нашите. Да ти кажа, сигурно се хапе отзад Онур от яд като гледа цялата истерия по АфРам. Него никой не иска да го знае.

Със сигурност. 😄

# 156
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, момичета 😊 Рано е да се ядосвате, пийте си кафето и чакайте 10 ч. Ще видим кой ще се смее последен Wink

# 157
  • София
Ето как Афра се изсмя на журналиста за тъпия въпрос

https://x.com/mervenrydn/status/1877970318599364699?t=K5OY193UWY-QC0TofDwPYw&s=19

Мерт дори не ги отрази, нямаше лека вечер и целувки, знаели са, че е нагласено.

# 158
Добро утро , мацки! 🫶
Рейтингът!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 09:08 от BELL-

# 159
Ето как Афра се изсмя на журналиста за тъпия въпрос

https://x.com/mervenrydn/status/1877970318599364699?t=K5OY193UWY-QC0TofDwPYw&s=19

Мерт дори не ги отрази, нямаше лека вечер и целувки, знаели са, че е нагласено.

В Х писаха, че АфРам не харесват репортерите на това предаване и винаги се държат хладно с тях, докато Мерт само като види Акифчо и почва да раздава усмивки и целувки. 😄

# 160
Смешни жълтури! Афито как им се смее на глупостите! 😂😂😂

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 09:22 от BELL-

# 161
  • София
Ами те тези ги изпраща някой, нали цяло лято намираха Мерт. И са чакали да ги снимат, че да си пуснат промото от бързане, да е след серията. Добре, че не ги отразиха много в Х.
Рейтингът е паднал, но трябваше с повече. АБ даже се вдигнало малко 🤦‍♀️

# 162
Отражение на ниския рейтинг е голямото екранно време на лудата и това, че нарязаха епизода! От продукцията продължават да дразнят! Не мога да ѝ гледам противната физиономия на тая!

# 163
Много им е на тия тоя рейтинг 👿 Дънотооо💩

# 164
Целувка на дивана

Червено вино бил съм пил
и паднал съм в клозета
Устните си бил съм впил
в балдъзата ми клета

Не бих желал дори
Сейран да го узнае
Дано Айшен да си мълчи
и Суна да си трае