Отговори
# 165
Рейтингът е паднал много малко,защото всички като нас,са гледали заради последната сцена...е,епизод 91 обаче,ще падне много повече...Аз мисля,мисля и съм на двата полюса,това което видях и чух,кекс е имало,обаче пък,сякаш говорят за различни неща,двамата.Ако е имало,изкарват Ферит,най-долния кретен ,направо дъно..но пък Ферит не е такъв човек,има си грешките,но не вярвам,след такова нещо,да си позволи да целува Сейран.А и е много студен със Суна.Според мен е имало целувка и се е осъзнал а другото е фантазии на лудата.Той пита,как се случи това,не разбрах...Оффф,объркана съм и това беше и замисъла на серията,де.Точно сме в социален експеримент.Кой ще издържи и кой не Joy

# 166
# 167
Започнах епизода.
Ферит. Ами на мен ми е мъчно зо Ферит, той отново не се справя, прави си харакири със Суна, един вид, той е лош човек,  и не заслужава да продължи. Не го оправдавам за Суна, но момчето има проблем. И Сейран не може са му помогне, защото той не иска. За мен душата на Ферит е в кома.

# 168
Целувка на дивана

Червено вино бил съм пил
и паднал съм в клозета
Устните си бил съм впил
в балдъзата ми клета

Не бих желал дори
Сейран да го узнае
Дано Айшен да си мълчи
и Суна да си трае

Да можех времето назад
някак аз да върна
И не да смуча нечий врат,
а просто да повърна

Иди си ти от мен кошмар
за всичко, дето стана,
за нощта след този бар,
с балдъза на дивана

В ялъто всички ми крещят
какво със нас ще стане
По дяволите да вървят
със тяхното имане

Най-много бих желал 
аз прошка да получа
Сигурно съм полудял
балдъзата да смуча

Добро утро!

Милна, прекрасно е! Благодаря за хубавото настроение, което създаваш със стиховете.
Браво на музата и таланта ти да реагираш поетично на случващото се в дадена серия! Hands WaveHands WaveHands Wave

# 169
Страх ме е 🤕🤕🥺...
Не за Сейфер, за Афрам ме е страх....😥
От няколко епизода екранното време и на двамата лети надолу, а снощния епизод беше черешката на тортата. Не помня кой писа, че има проблеми зад кулисите, но ако знае нещо повече нека напише! Напишете моля ви, вие какво мислите- способен ли е е Шнура сам да убие златната си кокошка, способен ли е с мръсни способи да се опитва да навреди на Афра и Мерт ☹️😟🥺....
Единствената вреда, която може да им нанесе е да им намали заплатите tbh.. 🤣

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 09:58 от bellie_ellie

# 170
  • София
В Х се смеят и на рейтингите и на репортажа.
Двете заведения в които са били са до апартамента на Афра, тя май даже си тръгва пеш. Неговата кола тръгва в същата посока.
Шегуват се със солотата, че нямало смисъл да отварят фалшиви акаунти за няколко часа, пак нямало за какво да се хванат.
Не знам как може да им навреди Онур, все пак е много влиятелен.
С тоя рейтинг със сигурност ще имат поне 100 серии.

# 171
Шнура е толкова нагъл, че няма да се изненадам, ако след "Рибарчето" им предложи пак да участват в негови проекти. 😄 Той иска само взаимодействия в социалните мрежи, явно си гали егото и си мисли, че е много значим.

# 172
В Х се смеят и на рейтингите и на репортажа.
Двете заведения в които са били са до апартамента на Афра, тя май даже си тръгва пеш. Неговата кола тръгва в същата посока.
Шегуват се със солотата, че нямало смисъл да отварят фалшиви акаунти за няколко часа, пак нямало за какво да се хванат.
Не знам как може да им навреди Онур, все пак е много влиятелен.
С тоя рейтинг със сигурност ще имат поне 100 серии.

Много интересно как тези профили се отварят винаги, когато Мерт и Афра не са виждани заедно как пък не се появиха когато бяха на Нова година заедно, тогава си бяха изтрили фалшивите профили, но сега пак ги отварят и туитър не прави нищо за да ги премахне

# 173
  • София
Анабел, аз преди време си писах с един такъв в Инстаграм и то само защото беше отговорил на моя приятелка. Няма смисъл.
Той Шнура ще предложи, дано не приемат. Видя се и с филма на Мерт, че има проблеми.

# 174
Анабел, аз преди време си писах с един такъв в Инстаграм и то само защото беше отговорил на моя приятелка. Няма смисъл.
Той Шнура ще предложи, дано не приемат. Видя се и с филма на Мерт, че има проблеми.

То се знае че като ги видят заедно пак ще си ги затворят, но са смешни и жалки защото показват че имат проблеми, просто това са хора без работа и наистина няма смисъл да говориш с шизофреници

# 175
  • София
Тези бяха ли давали по две повторения този сезон 🤦‍♀️

Афито Heart

# 176
Предните по-нормални серии нямаха повторения, ама изнасилването и останалите глупости ще ги повтарят до откат.

# 177
Привет момичета,
Имахте ли сън, или и вие като милата сестра не сте спали.
Епизода ни извади нервите, но се надявам на благоприятно развитие за Афра и Мерт в бъдещи проекти. Никой не може да им отнеме таланта. Който си го може,  го може. А, иначе си личи, че бездарниците нямат идеи за сериала и ми се струва, че вървим към финал.
Въпреки всичко Мерт изигра епизода страхотно и отново се доказа блестящо.

# 178
Ама този "шедьовър" трябва и да го потретят, как само два пъти ще го повторят?!

# 179
Напредвам с епизода.
Сейран, всички се възмущава от постъпката на Суна и Ферит, аз пък търся, Сейран нерде? Това момиче не е Сейран. Къде е гордата Сейран, умна и прозорлива? Какво ни предлагат в 3ти сезон: Сейран отиде да живее в имението, заради Синан, който отдавна не е заплаха, но защо остана там? Ферит предложи ли и нещо? Не. Да се бори в чужди битки. Дума не става за брак с Ферит, те са бивши реално, за какви деца говорим, та те спят в отделни стаи?
Сейран е неузнаваема, тя би изискала уважението на Ферит, а не да ходи по него като майка. Не знам какво друго да кажа, но в нейния образ няма логика изобщо. Сейран нерде?

Общи условия

Активация на акаунт