Жалко за Сейфер,а и за Афрам. Веднага ги издебнаха и почнаха гадни новини за тях. Защо не снимат новата главна двойка? Да си търсят другите. Оставете ги тези хора на мира. Като ви чета и аз почвам да вярвам, че има някакъв проблем зад кулисите. Явно обаче само Афрам го отнасят.
За Афрам и Сейфер

Няма да пиша "дано да я напълним с хубави СейФер и чапкънски моменти " защото явно в последно време не разбирам нашия сериал и не мога да направя една свястна прогноза за следващия епизод
.Затова само ще кажа дано да имаме повече хубави АфРам моменти
,а сериала еми на където върви на там да е няма какво да се направи .

Защо бе защо тия хора държат да продължат по този път.
Имаха такава добра възможност след две седмици на вълнения ,отказвания от сериала и възкръсване на една съвсееееееем крехкичка надежда,че всичко ще се оправи да продължат действието като все едно е нечия халюцинация дали на Суна или на Абидин няма значение и да си продължи епизода на там с минимум жертви.Но не те решиха да продължават смело и безотговорно да рушат СейФер ,Ферит и изобщо сериала .И за какво е всичко това ,какво доказват като съсипват такъв хубав сериал
Разбра се вече и от най-глупавите и бавностоплящите ,че тези новаторски идеи не се възприемат добре
.Може на Онур и сие да не им харесва ,че сериала им се крепи на Афра и Мерт и на историята на СейФер и ако с тях нещата са наред то феновете възприемат и останалата част от историята.Може на гологлавия ни продуцент да му е кеф да го хейтят и да кара хората да страдат но кеф ли му е най-успешния му сериал да се срива пред очите му докато той си играе някакви психологически игри с феновете на сериала и иска да разбере до къде стига търпението им и от там на татък какво ще направят.Ясно се разбра ,че тая идейка да се завихри драма около Суна и Ферит не се харесва на никой обаче от екипа тъпо и упорито продължават по тая пътека ,за да докажат може би ,че ще си изпълнят идеите до край може би или ,че всеки човек може да направи грешки или не знам и аз до къде искат да стигнат и какво искат да докажат вече тия хора. 

Затова аз много силно се надявам ,че поне този път не съм в грешка и не се лъжа и ,че в следващия епизод ще стане ясно ,че не е имало нищо между Ферит и Суна ,защото другия вариант е много плашещ и той би означавал ,че Ферит не е бил човека за който сме го мислили толкова дълго време или пък може би ,че е много ,ама настина много зле психически.
Препоръчани теми