Отговори
# 180
  • София
Няма нито Сейран, нито Ферит. За капак ги изкараха ни в клин ни в ръкав, че са се кексили в стаята при Сейран. Защо, как така той остана при нея, какво са си говорили, нищо не показаха. Само как той гледа бездушно със скръстени ръце тавана, а тя го е прегърнала.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 12:08 от MysteryG

# 181
Добро утро, момичета! Преспах и пак съм в същото настроение, тъжна съм, мъчно ми е Sad Жалко за Сейфер,а и за Афрам. Веднага ги издебнаха и почнаха гадни новини за тях. Защо не снимат новата главна двойка? Да си търсят другите. Оставете ги тези хора на мира. Като ви чета и аз почвам да вярвам, че има някакъв проблем зад кулисите. Явно обаче само Афрам го отнасят.
Много им е рейтинга на тази продукция, не го заслужават. Но явно сме били доста любопитни. Заслужават санкции, нисък рейтинг и да фалират. Да си поискат парите за глупостите, които са продали на хората.
Сърцето ме боли Sad За Афрам и Сейфер Sad

# 182
Дали наистина в стаята при Сейран са се кексили?

# 183
Кой ли знае какви глупости са написали сценаристите щом Мерт има още брада

# 184
Сега чета в Туитър как са писали за Берил че в "Ada Masali" с Алп и Айча също са писали  повече сцени на Берил и е взела от екранното им време, така че нищо чудно и сега да има нещо такова в нашия сериал.

# 185
Със една брада набола
и със бивша полугола
и с балдъза за капак
стана им фандома враг

# 186
Добро утро, момичета!
MysteryG, благодаря за новата тема  Heart
Явно финала е сменен ,пак в последния момент.Ще ми се да вярвам,че може да има смяна на сценаристите.Когато нямаш капацитет да вървиш по ръба без да залиташ твориш неща,които само отблъскват .Единственият ми шанс да мога да разбера правилно тази серия са предстоящите епизоди. Но се страхувам,че може и да не ме огрее.Не разбирам подхода да представиш психологическо заболяване,с ъс симптоматика и всички стъпки в забелязване,диагноза,лечение и проекцията му върху близките ти,чрез прелюбодеяние извършено на всичкото отгоре и като предателство.

# 187
Сега четох в темата за Чачо, явно някъде се е коментирало, че тая Айше Баръм държала актьорите с компромати.😳 Не знам доколко е вярно това, ама много се радвам, че Афра и Мерт не са забъркани в тези л****а.

# 188
Добър ден!
В едната стая в Х това и коментираха, че искат да се вдига шум около сериала.
Две мнения от Х- ако сцената, в която Ферит и Сейран са в леглото е реална, защо са заедно, нали са бивши, разведени...
"Петното" на врата на Суна- тя се надвесва над спящия Ферит и той я хваща за гушата, както при Султан.

# 189
  • София
Онур още не разбира с кой си има работа

Сега четох в темата за Чачо, явно някъде се е коментирало, че тая Айше Баръм държала актьорите с компромати.😳 Не знам доколко е вярно това, ама много се радвам, че Афра и Мерт не са забъркани в тези л****а.

Със сигурност има компромати, нали им чисти имиджа.
Още не мога да повярвам как съсипаха тотално сезона с последните две серии.
Нещо чува ли се за сет, в ялъто сигурно ще има. Ако имат сценарий де, че се съмнявам.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 12:12 от MysteryG

# 190
Гледах сега с превод.
Всъщност аз смятам, че не е имало секс. Оправянето на жилетката е просто защото не е редно да е с чужд мъж и е имало целувка. Нищо повече. Затова и Ферит каза: сеанса свърши и я изпрати без да му мигне окото.
Иначе би бил гузен, не го видях.
Хладен беше към Сейран,аз същи бих била, защото още й е ядосан затова, че тя каза на Халис.
Цял епизод ни подготвят за идващата лудост на Суна. След целувката й се даде надежда , според мен, затова така реагира тя.
Нямах усещане , че е станало нещо повече, честно.

# 191
Здравейте  Hug  Hug   Hug
Мистери,мерси за новата ни тема  Heart  Няма да пиша "дано да я напълним с хубави СейФер и чапкънски моменти " защото явно в последно време не разбирам нашия сериал  и не мога да направя една свястна прогноза за следващия епизод  Angry .Затова само ще кажа дано да имаме повече хубави  АфРам моменти  Hands Pray  ,а сериала еми на където върви на там да е няма какво да се направи .Cry
Другото ще го сложа в скритото ,че стана доста дългичко.  Simple Smile
Скрит текст:
За епизода само ще кажа оф,оф и пак оф.  Angry  Защо бе защо тия хора държат да продължат по този път.  Thinking Имаха такава добра възможност  след две седмици на вълнения ,отказвания от сериала и възкръсване на една съвсееееееем крехкичка надежда,че всичко ще се оправи да продължат действието като все едно е нечия халюцинация дали на Суна или на Абидин няма значение и да си продължи епизода на там с минимум жертви.Но не те решиха да продължават смело и безотговорно да рушат СейФер ,Ферит и изобщо сериала .И за какво е всичко това ,какво доказват като съсипват такъв хубав сериал  Thinking Разбра се вече и от най-глупавите и бавностоплящите ,че тези новаторски идеи не се възприемат добре  Angry.Може на Онур и сие да не им харесва ,че сериала им се крепи на Афра и Мерт и на историята на СейФер и ако с тях нещата са наред то феновете възприемат и останалата част от историята.Може на гологлавия ни продуцент да му е кеф да го хейтят  и да кара хората да страдат но кеф ли му е най-успешния му сериал да се срива пред очите му докато той си играе някакви психологически игри с феновете на сериала и  иска да разбере до къде стига търпението им и от там на татък какво ще направят.Ясно се разбра ,че тая идейка да се  завихри драма около Суна и Ферит не се харесва на никой обаче от екипа тъпо и упорито продължават по тая пътека ,за да докажат може би ,че ще си изпълнят идеите до край може би или ,че всеки човек може да направи грешки или не знам и аз до къде искат да стигнат и какво искат да докажат вече тия хора. Angry
Въпреки всичко обаче все още у мен има надежда ,че другия или по другия епизод ще вземат и ще ни покажат ,че всичко  е в главата на Суна ,защото не знам иначе как го мислят тоя сценарий да го развиват нашите сценарист  Thinking
На пръв поглед ,а и не само на пръв де изглежда ,че Суна и Ферит са си се изкексили като стой та гледай.Обаче има едни такива малки детайли които много бъркат в очите на човек и го карат да се съмнява и да се надява ,че все пак не всичко е толкова черно и ,че сценаристите и Онур и режисъорите а и изобщо всички от когото зависят тия неща  в нашия сериал имат инстинкт за самосъхранение и няма да позволят да се разбием на съвсем мънички парченца от които няма да може да се събере нищо от което да се изгради нещо ново.
Още в първата сцена от серията се набива на очи ,че Суна изглежда някак притеснена ,оправя се ,суети се докато Ферит отваря вратата на Сейран.И точно тука е дизбаланса защото докато Суна изглежда притеснена все едно ,че е станало нещо от другата страна Ферит пък си изглежда съвсем нормално ,няма притеснение ,няма гузност ,няма нервни движения да си оправи дрехите или пък косата.Не няма нищо такова ,просто все едно ей до сега са си говорили ,Сейран е звъннала на врата и Ферит отива да и отваря Държи се като обиден ,но не  нападателно обиден все едно е гузен ама иска да изкара другите по виновни от себе си и така да си прикрие това което е направил.После  другата сцена  в която ми направи пак силно впечатления реакциите на Суна беше когато тя отиде да занесе телефона на Сейран ,тя като отиде до врата стоя известно време ,чуди се дали да влезе ,все едно знае ,че Ферит и Сейран са вътре и правят нещо,но все пак се реши влезна и въпреки цялото суетене пред врата като влезе и като видя ,че Ферит и Суна се натискат тя беше безкрайно изненадана ,еми това си е доста странно поне за мен.И след това уж  Ферит и Сейран както бяха в леглото после пък ги дават да се гушкат на дивана и Ферит е пак  в това неговото състояние все едно не му пука за нищо.
Двата разговора на Суна и Ферит също са страни и наистина сякаш двамата говорят за различни неща ,не се доизказват и това поражда съмнение и в двете посоки ,че хем е имало или пък е нямало нищо между тях.
За сега виждаме само  мъглявите спомени на Суна от това което се е случило обаче всичко е някак накъсано и нейните спомени и действителността сякаш не си кореспондират. Дано другата серия да ни покажат и на Ферит спомените ,защото те ми се струват ,че ще са по-верни и тогава вече е надявам ,че всичко ще се напасне и ще се изясни.
Но каквото и да се е случило Суна яко ще му с лепне на Ферит и на мен лично ще ми е интересен сблъсъка между двамата.Знаем ,че Суна като реши върви на пред  не се спира пред нищо  обаче и Ферит хич не е лесен и като го гледах в последната сцена като бяха в кухнята как я поглежда из под миглите си ми се струва ,че двамата ще се стоваря един срещу друг като два локомотива и сблъска им ще бъде оглушителен и запомняш се.
Другото което ми е много странно в последния епизод е държанието на Ферит. Сега верно ,че се намира в някакъв ступор ли е ,депресия ли е ,нервен срив ли е или нещо друго ,ноооооо той направо разбива с непукизъм бе.  Angry
Сейран милата му се върти на пета ,уйдисва му на акъла ,прегръща го  изобщо се отнася много добре с него ,а той се държи отдалечено. Добре сърдит е това хубаво нека да се държи отдръпнат обаче ако са  се изкексил със Суна и се държи така направо не знам какво ще става.Не мога да повярвам ,че този същия Ферит който до бпди няколко серии беше луд по Сейран сега се държи така.И не не че не може да е станало нещо със Суна обаче после да се държи така ей това е странното. Не ми се вярва ,че Ферит може да постъпи така ,че няма да е гузен ,да съжалява ,да се тревожи и да се  чувства зле и омърсен от себе си и от постъпката си.Само допреди няколко епизода той се чувстваше неудобно от ситуацията в която изпаднаха със Сейран и Дияр и се виждаше ,че се чуди какво да прави ,как да постъпи .Страхуваше се ,че ще нарани и обиди Дияр и затова толкова се тутка докато се разделят ,по преди пък се  чувстваше зле от това ,че постъпва едновременно зле и със Сейран и с Дияр .Абе с две думи съвестта  и срама си се виждаха  в този човек ,а сега нищо такова не се вижда в него.Thinking Затова аз много силно се надявам ,че поне този път не съм в грешка и не се лъжа и ,че в следващия епизод ще стане ясно ,че не е  имало нищо между Ферит и Суна ,защото другия вариант е много плашещ  и той би означавал ,че Ферит не е бил човека за който сме го мислили толкова дълго време или пък може би ,че е много ,ама настина много зле психически.

# 192
По важния въпрос има два вида кадри. Когато се целуват кадрите са нормални. Когато Суна се съблича кадрите са обърнати на 180, за което казват, че е трик за показване на нереалност. Надявам се, че само целувката е истина, а кекса е в главата на Суна. И двамата много ясно знаят какво е станало. Е Суна си мисли, че и кекса е истина. Това виждам на първите кадри. Още не съм догледала филма със суб. Мислу, че сцената в леглото е също нейна фантазия, а действителността е на дивана в стаята на СейФер. Сейран е с дрехите от вечерта. Ферит е с обувки. Но колко хитро замаза защо Суна е при него - били я изпратили.

# 193
Не се заблуждавайте. И целувката, и кекса са истина. Ферит е разбит, Суна е жертва отново, само че този път на собствените си заблуди. Загубени съдби.

# 194
  • София
Ето, синката се появява след средата на серията

https://x.com/ReineMatmazel/status/1878024114314653772?t=2ZSjz0q … RWnMl78K9s9g&s=19

Добре, ако са се целували и е имало кекс, това не е Ферит, който сме гледали досега. И да я изгони с думите "терапията свърши".
Серията е направена така, че всички да намразят Ферит. Онур това иска, за да покаже, че Мерт не е прав.

Общи условия

Активация на акаунт