Отговори
# 195
Аз синката я забелязах при разговора с майка й. Преди това беше с поло и нямаше как да се види. После сякаш ъгъла на снимане, не позволяваше да се види има или няма синка.

# 196
Ето, синката се появява след средата на серията

https://x.com/ReineMatmazel/status/1878024114314653772?t=2ZSjz0q … RWnMl78K9s9g&s=19

Добре, ако са се целували и е имало кекс, това не е Ферит, който сме гледали досега. И да я изгони с думите "терапията свърши".
Серията е направена така, че всички да намразят Ферит. Онур това иска, за да покаже, че Мерт не е прав.

Това беше култово. 😄 Палтенцето, чантичката и "хайде бай, бай".😁

# 197
А тая синка ако не е от Ферит,тая лудата,цяла нощ я нямаше...може да е осъществила фантазиите си,я с шофьора на таксито,я с някой друг.Аз мисля,мисля и не вярвам да се е стигнало до кекс.

# 198
  • София
Ами ту я е имало, ту я е нямало. Сцени ли са размествали, какво са правили, не ги знам.

# 199
А тая синка ако не е от Ферит,тая лудата,цяла нощ я нямаше...може да е осъществила фантазиите си,я с шофьора на таксито,я с някой друг.Аз мисля,мисля и не вярвам да се е стигнало до кекс.

Освен пък да са приключили по бързата процедура, но Сейран я видяхме как когато отиде бяха на втората целувка и Суна тогава се съблече, Сейран едва ли е стояла 10 минути пред вратата без да звънне

# 200
Ето, синката се появява след средата на серията

https://x.com/ReineMatmazel/status/1878024114314653772?t=2ZSjz0q … RWnMl78K9s9g&s=19

Добре, ако са се целували и е имало кекс, това не е Ферит, който сме гледали досега. И да я изгони с думите "терапията свърши".
Серията е направена така, че всички да намразят Ферит. Онур това иска, за да покаже, че Мерт не е прав.
Абсолютно.
И оправдава поведението на Ферит като човек, който не обича себе си, заради отношението на семейството към него. Изведнъж Ферит се намрази, заради съдбата си на богат наследник, който няма думата за собственото си бъдеще. И не иска да целуне ръката на дядката, да се подчини. Семейна революция. Много закъсняла реакция на Ферит е това.

# 201
Ти като каза сцени ли са размествали,Мистери ,Емрулах ми е пред очите. Първо Суна ги хвана легнали ,Сейран по нощница.  След малко на дивана ,Сейро облечена. Е какво станала и се облякла. Сцената я няма преди да легната леглото. Сцените бяха отзад напред направо. И тоя Емрулах какво млъкна,да сподели и нашия рейтинг.  Много искам да им паднат рейтингите и на другите два сериала. Пълни некадърници. Тъпкано да им се върне дано.

# 202
На Истанбула ще падне тази седмица! И аз искам да им видя наглите физиономии!
Има ли сет някъде?

# 203
Както писаха някои, единственото хубаво нещо в серията беше физиката на Афра Stuck Out Tongue Winking Eye

С какъв акъл си мислят, че тези двама некадърници /новите главни/, ще държат сериала в кондиция. Изключително нелепи бяха и двамата в напъните си Rolling Eyes

Heart Eyes

# 204
Анабел,Суна като си говореше и се правеше на ощипана мома пред него за целувки,мисля беше по поло.
Албенче,аз мисля,че връщайки телефона,Суна си представя Сейран и Ферит в леглото и затова ги видяхме после на дивана,облечени.Всичко е болната фантазия на лудата.Но това няма да и попречи да обвини Ферит и за капак да излезе бременна,я от Абидин,я от нощната си разходка.И тогава става тя,каквато става.
Мен друго ми е интересно.Оня нейния бесния главорез Абидин,хвърли бомбата на Сейран да ги търси и къде отиде?Сладко се наспа или при мама или при Айшен?
Иначе много я обичал,а дори не си направи труда да разбере,къде е Rolling Eyes

# 205
  • София
Изобщо не са ми интересни Суна-Ферит-Сейран. Писна ми от техния триъгълник.

Обяснете ми каква беше тази финална сцена? Ифакат изнасилена ли се прибра? Защо нападнаха нея? Защо Абидин остави "брат си" да безчинства над Ифакат?  И как прие за нормално подобно поведение и защо точно собствения му брат извърши деянието?

Каква беше логиката?

# 206
То няма една логична сцена. Нормално ли ви се вижда след всичко случило се между СейФер предната и тази серия в началото, Сейран да натика Ферит в леглото за кекс.🤪 Показаха го като човек, който не е на тази планета, но иначе си легнаха накрая.

# 207
Пак ще гледам епизода, чували се сърдечни ритми.
Ферит бил във фаза на самоунищожение, смърт. Халис го спасява първия път, когато се събужда от изстрелите в миналия епизод и втория път го спасява Сейран- от "отровата" на Суна.

# 208
Така си легнаха, че той си държеше двете ръце. Не е правил секс със Сейран, според мен. Заради вина ли, заради друго ли.

# 209
Понки, чуват се в началото на серията, когато Сейран е на вратата

Общи условия

Активация на акаунт