Отговори
# 300
Някой пита , кой е Али Айдън!

# 301
Вай бе ама наистина би могло да бъде това гласа на Каран.И като нишо ако е изнасилил например Суна ,тя на следващия ден да е толкова странна ,да вземе такова решение за брака си и да започне да съ въобразява разни неща за Ферит.
Този сценариста на Невестата се беше справил много добре със сериала ,но ако наш плешо му се е бъркал на всяка крачка ми нека да го съди ,че да спре да тормози хората на края  Angry
Много е красива Афра на тия снимки Heart
А Мерт настина се справи много в последния епизод с ролята си.Hands Clap  И вида му  и дрехите и изражението и походката даже отговаряха на душевното му състояние.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 18:58 от Eny87

# 302
То верно ,че тоя сериал беше към ОГМ. Защо обаче ще подава жалба срещу Онур. Ама нека му. Има карма😁

# 303
Има карма, да! Събира всичката неприязън от фендома, в следващото си прераждане го очакваме като червей. Ще трябва да внимаваме какво настъпваме, щото сме милостиви. Joy

# 304
Възможно ли е наистина шофьора на таксито да е новият брат на Абидин? И ако е той как е разбрал къде е Суна? А Абидин и с приложението не знаеше къде е жена му? Гледам в Х,че разпознават фигурата на актьора като мотористът, който простреля Диар и този, който заплаши с нож Гюлгюн. Аз не мога да коментирам,не съм сигурна. Но,ако се окаже така, откога Чичек дебне Корханите? Дали отдавна не си играе с тях и не е нарочно наредила така да се случат нещата? Много ми е и странно,че Халис и Хатуч не я разпознаха въобще Чичек.
Мисля, че вече много се вглеждаме във всичко, хващаме се за най-малката сламка. Наистина надеждата умира последна Simple Smile

# 305
Може ли някой да каже какво е лайкнал амджата?🙏

# 306
Едно денонощие след  епизода стигнах до следния извод:

Аз съм тъпа  и проста и не разбирам от нишани и намеци. Искам да съм наясно с всичко -  кой с кого е спал , кой с кого се е кексил , кой от какво е болен, кой има право и кой няма право да изисква нещо  и т.н. Нямам намерение заради Онурчик да се ровя в разни диагнози и да правя  предположения. Не ми е това работата. Тяхната работа е да ми представят нещата разбираемо и ясно . Няма да си играя на психиатър и да им поставям сама диагнозите .
Кой има право да изисква от Ферит и кой няма ? Никой няма това право. Той е свободен мъж и Сейран е свободна жена. Това , че нея  я пишат патка  , а него неадекватен няма и грам значение. Това че Сейран беше в леглото с Ферит , защо не възмущава никой ? Каква му е тя на него - любовница. Но затова пък Суна и Ифакат ги замеряме с камъни.  Ама те се обичали ? Това любов ли е ? Кой обичащ човек  се държи така с любимата.  И Суна и  Ферит били болни , ами то всички са такива в този сериал. Групово да ходят на терапия / не като тази ,която прилага Ферит , че играта много ще загрубее/
По повод новия актьор. Ами човека може да го ползват за няколко роли , за да правят икономии. /шега/

# 307
Възхищавам ви се, че след вчера имате сили и желание да търсите логика и въобще да обсъждате развитието на сериала.
Не знам дали са нови, но да споделя две много красиви снимки на Афи. Лек за разбитите ни сърца или поне за моето.

# 308
На който му се занимава да слага слушалките и да си каже мнението

https://x.com/itsmet_19/status/1878110373917630503
Вай бееее...
Гласовете за мен са еднакви. Чичек не хареса Суна и каза да я наблюдават. Аз очаквам и снимки да се появят.🤦‍♀️🤦‍♀️

Но се поуспокоих и започнах да размишлявам върху всички странности в този епизод, начело с безумния разговор на Ферит и Суна в кухнята 🤔🤔. Много интересно е поведението на Ферит...Спокоен и  лежерен...

# 309
  • София
Лилия

Нямам Х,какво става там?

Три клипчета, на първото се чува гласът на шофьора на таксито, но другите две на брата на Абидин. Звучат еднакво.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:34 от MysteryG

# 310
Може ли някой да каже какво е лайкнал амджата?🙏

Шефика и тя на спорт Grinning

https://www.instagram.com/reel/DEU2wOMIQjH/?igsh=ZGpoNGVrOGplajJu

# 311
Ферит от вече 3 епизода пренебрегва Сейран,унижава я,заяжда се.Какво прави тя обаче?Старата Сейран щеше да крещи,да си хване пътя.Какво прави сега?Опитва се да разбере защо е такъв,стои до него,помага му.Тоест техният нов път един към друг е осеян с предизвикателства тестващи доверието им,способността им да решават проблемите заедно.Мисля,че ще направят паралел с бременността на Пелин.Ферит ще твърди,че не е имало повече от целувка ,Суна ще твърди ,че е имало.На кого ще повярва Сейран?Наред с всичко останало.Нещо такова като посока виждам,ако шофьорът наистина е Карам.

# 312
Сега ми хрумна друго...
Ами ако Каран е принудил Суна да се разведе, заплашил я е и т.н.🤔🤔 Както вече писах, Чичек не я хареса. Ако е разбрала, че е отишла с Ферит в къщата (дори да е нямало нищо) е решила, че Суна трябва да се разкара. Хареса Айшен...
А пред Аби Чичек се прави колко харесва Суна и как ще му помогне...Опасна е тая жена...
Това са само мои предположения!

Реших, че не трябва да имам очаквания по отношение на епизодите, за да не се разочаровам!

# 313
Нищо чудно този психопат Суна,да се е кексала с шофьора..
Ако е останала неначесана от Ферит,поне да си угоди с някой..
Нали беше и под градус уж.

# 314
  • София
За пореден път се уверявам, че мисленето на теории и коментирането е нещото, което най-много ме държи да следя какво се случва Blush

Общи условия

Активация на акаунт