Отговори
# 375
Бунтар е нашият Мерт,  но също така е и профисионалист. Дали би поставил егото си пред кариерата? Не мисля че си е повярвал толкова.

# 376
Вал - и аз уважавам мнението ти. На мен също не ми е приятно това, което виждам в последните 3 епизода. Особено как пак очерниха Суна - как очерниха и Абидин! Не приемам това за нормално и не съм тръгнала да ги защитавам в случая. Но търся логично обяснение. Да, аз съм фенка на Абсун и си обичам и Суна и Абидин - никога не съм го крила, така както ти не криеш че си най-големият подръжник на Ферит и си го обичаш! Всеки опитва да оправдае или да защити любимците си. Но в случая - ако случката между Суна и Ферит е истина - и моята любимка и твоят любимец са еднакво виновни. Да, Суна е сестра на Сейран и съпруга на Абидин - да тя извърши голямо предателство. Но Ферит също много добре знае коя е Суна, а именно сестра на жената, която обича и съпруга на Аби, който смяташе за свой брат. Ферит нали каза, че обича Сейран най-много на този свят - какво като не са женени в момента. Предишния епизод Ферит каза на Сейран, че иска да има дете от нея - правеха планове и прочие. Толкова бързо ли го забрави? Забрави и за Абидин, който винаги преди това беше до него и не веднъж му е помагал и спасявал живота. Хайде да не го оправдаваме и него. Ако случката е истина - вината е и на двамата! Суна полудя, а Ферит гледа все едно няма нищо - ходи и се целува със Сейран, даже си ляга с нея без грам съжаление - ами не е нормално за мен. Unamused

Сега относно белезите по врата на Суна, и там нарочно може би ни пускат по пързалката. Не мисля, че това е смучка, може Суна сама да се е одраскала докато се е вайкала за сцената с Ферит в главата й. По едно време гледаше доста неадекватно. Освен това, в епизода дадоха същото като в края на 89-ти Сейран пред вратата - те се целуват, даже не се бяха съблякли - едва ли са толкова бързи. Да предположим, че това дето Суна си спомни е реалност и са тръгнали да се събличат - ами пак няма време за друго като Сейран е пред вратата. Thinking

Скрит текст:
Аз знам, че ще го напишат както са си решили, но не приемам, че ако Ферит се е целувал със Суна ще се държи така с нея. Все едно нищо не е станало. Че и ще спи при Сейран, дето само веднъж за 8 серии остана при нея. Това не е нашият Ферит просто. Ако приемем, че са правили нещо. 10 пъти четох разговора в кухнята, представям си го все едно обсъждат целувки, ами пак е странен. Особено това "Срамота!", което той й казва.
Началната сцена също, той я чака с някаква досада, тя нещо си оправя. Да не говорим, че казва на Сейран жена ми, което значи, че ако са правили нещо през неговите очи е чиста изневяра.
Не търся под вола теле, просто ми е странно всичко това.
Роксис, това с коментарите и аз съм против, но Афра и Мерт са така от две години. При тях е много по-зле, щом и роднините им са със заключени акаунти, точно заради това. Приятелите им също са тероризирани.

Съгласна съм с теб Мистери! Просто подобно безумие е повече от прекалено. Не може една камара луди фенове да пишат коментари и да тероризират актьорите и близките им по този отвратителен начин. Все пак това е сериал - трябва да се уважава личния живот на актьорите ... Sob

И за другото смятам, че си права - ако е имало нещо между Суна и Ферит не мога да си представя това отношение на Ферит - че той не изпитва грам съжаление. Никакво разкаяние и огризения не виждам при него. Някак сякаш Суна и Ферит говорят за различни неща. И наистина Ферит нарече Сейран - жена ми - ами значи не е толкова зле, че да не може да се спре със Суна. Тя също малко преди да се напият плачеше за Абидин и му казваше, че между нея и Ферит няма нищо и че неговите съмнения накрая ще я пратят в психиатрична клиника. Затова си мисля, че може би Суна полудява. Мисля си, че нищо не се е случило между Суна и Ферит - поне се моля да е така. Hands Pray

# 377
Рокси,може би не си прочела,че аз казах,че и двамата са виновни.
В никакъв случай не оправдавам Ферит в тази ситуация.
Дори и помисъла за такова нещо за мен е непростим.
Но също така и не си разбрала,че аз винаги съм защитавала Ферит тогава, когато за мен Сейран не е била права и е можело да се съхрани Сейфер.
Това е разлика и то-голяма
Тук обаче става въпрос за нещо несравнимо
Предателството от любимия мъж е много тежко и непросгимо,но предателството от родна сестра не бих сравнила с ничие друго
Да се дръпне Ферит трябваше задължително.Но в главата на Суна има цял сценарий,за какво дръпване става въпрос
Притеснявам се тя да не посегне на Сейран,защото наистина е склонна да го направи
А този Халис за чий е в тази къща,та не вижда какъв разврат се върти под покрива и?
Омерзена съм

# 378
Добро утро,  момичета Kissing Heart Много сте писали снощи, изчетох ви с кеф Heart Eyes

Още една снимчица от вчерашния ни празник Heart

# 379
Благодаря за темата и коментарите!

# 380
В постовете на този акаунт има интересна теория за комата и Суна

Зайче, това е акаунта на Циала- момичето, което разви теорията за комата. Тя първа писа, че всичко е кома. После започнаха и други акаунти да пишат по тази тема.

# 381
Тази прословута сцена и какво е станало мира не ми дава. Гледах отново сцената в 89 и 90. Свещите са на едно ниво. Т.е. Между целувката и идването на Сейран не е минало време, че да стане нещо повече. Поуспокоих се. Ако кажат, че е имало кекс, аз не вярвам в това.

# 382
Съгласна съм с Roxis , това не са обици а дъното на малката чаша , но от различни  ъгли.  Не вярвам че от продукцията ще обърнат внимание на едни обици. Те цели герои вкарват и изкарват просто ей така , че  едва ли ще  се занимават с такива дреболии.
В желанието си да гледаме нещо смислено и логично , търсим разни подсказки и детайли , които съм сигурна че не съществуват.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 10:07 от Kami_J

# 383
  • Яко в Матрицата...
Феро е невинен 🤣 До последно ще го твърдя…

Но… това не значи, че не може да го направят виновен. Тези не са в ред, с голямо его и, както писа един акаунт Х, продали са сериала, взели са едни пари вече и сега могат да си напишат, каквото поискат 🙄

# 384
Добро утро, момичета!
Така или иначе в даден момент ще се разбере до къде са стигнали Суна и Ферит.В момента повече се вълнувам какво имаше в изрязаните Сейферски сцени и защо ги махнаха.И защо вчера от никъде не излезе информация къде снимат,снимат ли изобщо.
И още нещо ми хрумна,израза на лицето на Мерт излизайки от заведението.Епизода беше вече почти излъчен.Може би са разбрали за изрязаните сцени.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 10:18 от Sikorski

# 385
Добро утро Stew
Феро е невинен,до доказване на противното.
Мен също ме гложди точно,че нищо не излезе вчера.Едва ли е имало цунами,та да няма фенове,пред ялъто и нищо не са видели.Притеснена съм определено,скандали ли има,какво става няма и да разберем,само дано не досъсипят сериала и най-важното,Афи и Мерт да не пострадат.
Това,спал,не спал със Суна,взе да не ми пука,сериал гледам..
Може да е имало сет,извън Истанбул и никой да не е разбрал.В понеделник,ще се разбере...

# 386
  • София
Добро утро, момичета!
Така или иначе в даден момент ще се разбере до къде са стигнали Суна и Ферит.В момента повече се вълнувам какво имаше в изрязаните Сейферски сцени и защо ги махнаха.И защо вчера от никъде не излезе информация къде снимат,снимат ли изобщо.

Точно за изрязаните сцени си мисля отново. Дадоха ги в четвъртък и в петък ги махат от серията. За съжаление за мен това говори, че дори и да са мислили сцената да е въображаема, са решили да е реална. Разбира се, вчера сутринта може пак да са си сменили мнението.

# 387
Хелоу, мацки! 🫶
Рейтинг на повторението! Пишат, че е супер!

# 388
Кое му е супера,Белче..яко ще нагазят в джаза Confounded Такива простотии могат да натворят,че свят да ни се завие...Поникнали са им крила сигурно на драскачите,вчера може чудеса да са творили със сценария,че може и днес.Колко му е да мислят,че са на прав път.
Мен уж взе да не ми пука,ама май само на думи Anguished

# 389
  • София
Средна работа е този рейтинг, не е чак супер, но не е и нисък. Вижте на какво попаднах

В Х пишат, че има сет в хана.

Общи условия

Активация на акаунт