Отговори
# 390
Без да съм специалист по рейтинг, написах какво прочетох! Рейтинга , който имат за повторене , в сравнение с други, нови сериали излъчени в този ден и по това време е добър! Който, както иска да го тълкува! ✌🏻
Пишат, че имало сет в хана, но няма снимки!
Наред са ги започнали! 🤣

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 11:08 от BELL-

# 391
Здравейте,момичета.Първо да се похваля,че и при нас дойде първия сняг.Не зная дали ще натрупа,но вече е факт.Албенка,честит първи сняг.Честит да е и на другите варненки.Така,похвалих се.Sikorski да си призная,въпреки,че все още не съм гледала епизода,също се чудя защо са махнати Сейферските сцени.Ще изкажа моето предположение и хем ми се иска да съм права,хем пък не ми се иска.Дали в тези сцени,Ферит се чувства виновен пред Сейран,че все пак се е случило нещо в онази къща и се държи гузно и виновато с нея.Ако е така,то значи,че се потвърждават съмненията.Ако тези сцени ги няма,означава,че са си оставили "вратичка" за "избелването" на Ферит.Ако някой се сеща за друга причина нека сподели.Все пак все още не съм гледала.

# 392
Красавицата ни 🥰❤️🧿

# 393
  • София
Бел, изказах мнение, наистина в АБ им е висок. На предишните серии беше по-нисък. Бил е и много по-висок. Тази серия не заслужава хубав рейтинг.
Иначе ще ни дават още 5 серии драмите на Суна и Абидин, а Афра и Мерт ще имат още по-малко екранно време. Но ако турците си ги харесват, няма какво да направим.

# 394
  • Яко в Матрицата...
От сценария разбирам, че рейтингите не ги вълнуват. Ще пишат това, което са замислили. Може серията да е имала съвсем друг развой, но си личи, че златните ножици са се намесили и са осакатили идеите им. Ако те не се притесняват, защо ние трябва да го правим? Много пъти показаха, че няма да напишат и заснемат нашата история за СейФер, ще представят тяхната. В тях е и хлябът, и ножът.

# 395
Бел, изказах мнение, наистина в АБ им е висок. На предишните серии беше по-нисък. Бил е и много по-висок. Тази серия не заслужава хубав рейтинг.
Иначе ще ни дават още 5 серии драмите на Суна и Абидин, а Афра и Мерт ще имат още по-малко екранно време. Но ако турците си ги харесват, няма какво да направим.

Рейтингът за повторението има ли значение за писането на сценария, щом не е толкова зле може ли да пишат по-големи глупости, че винаги съм се чудила за рейтингът на повторението дали има някакво значение за сценария?

# 396
Много им е и този рейтинг. В моето обкръжение има хора ,които харесват сериала дори и сега. Тези фенове , които пишат ,че са недоволни колко са , на фона на милионите почитатели ? Винаги е имало и ще има доволни и недоволни. Въпрос на гледна точка , на възприятие , на морални граници. При тези глупости , които пишат си държат приличен рейтинг. Аз лично смятах , че ще се срине ,но не ми се получи. Ако напишат 1-2  епизода за помирението на СейФер   и пак ще се закрепят. Извода ми е , че на хората им се гледа всичко , както любов , така и издевателства. Щом първи сезон имаше такъв рейт , при това домашно насилие , какво да очакваме да се случи  след една изневяра , която дори не искаме да приемем за истинска. Ако това не се случваше с любимата ми Сейран /голяма част отдавам на Афра/ , сигурно и аз щях да приема нещата по по-различен начин.Пристрастна съм и то много. Щом продължавам да гледам , значи все пак има причина. Чакам изясняване на ситуации , евентуално възмездие / най-накрая/ за всички замесени. Чакам да видя , че животът не е толкова несправедлив, въпраки че съзнавам колко е наивно това. Нали затова е ФИЛМ. Иначе реалността ни е  до болка позната на всички и затова примерите от нея не ми зе вързват тук.Аз реалност си  имам , искам нещо  по-различно.

А какви бяха в началото !

# 397
  • София
Има значение рейтингът в петък. Този на повторението просто показва, дали някой друг е бил любопитен, не значи, че другия петък ще се вдигне или ще падне.
Ами Онур решава какво ще се излъчи. Аз затова и с плюенето на сценаристите не съм съгласна, те пишат, каквото им кажат.

# 398
Правилно Мистери не заслужават! Но аз не съм се засегнала от публикацията ти! По-скоро аз отговорих на Милена, защото тя се обърна към мен! ✌🏻

# 399
  • София
Снимат в другия хан, където Феро се караше за камъните

https://x.com/Gull_401/status/1878372706967601535?t=UPI2OMIGPvo2ZlT-uGqVvQ&s=19

# 400
Тази прословута сцена и какво е станало мира не ми дава. Гледах отново сцената в 89 и 90. Свещите са на едно ниво. Т.е. Между целувката и идването на Сейран не е минало време, че да стане нещо повече. Поуспокоих се. Ако кажат, че е имало кекс, аз не вярвам в това.

А може кексът да е бил толкова дълъг, че предишните свещи да са изгорели и да са ги заменили с нови.Smile Шегувам се, но всичко може и каквото си решат, това ще бъде.

# 401
От бижутера! 😂

# 402
В Х пишат, че има снимки и в имението. Дават и някакво интервю на Гюлсерен, в което обяснявала нещо срещу Онур. Но като не разбирам португалски...

# 403
Добро утро, момичета! Пожелавам ни днес да имаме хубави новини и снимки на Афрам Simple Smile
За другото сега след като се поуспокоих малко стигнах до извода, че вече ми е все тая какво ще напишат. И да се ядосваме и да не се ядисваме, това е положението. Решили са да развалят сериала. И както някой писа все пак гледаме сериал Simple Smile

# 404
Много ми се искаше Аби да защити Ферит. Той самия каза в 90 еп. Ферит е бил много за него, като семейство. Но Ферит е част от Корханите и наранявайки Корханите, Аби наранява и Ферит. Мислех, че той няма да участва в отмъщението, защото видях реакцията му, когато разбра, че са опрели пистолет до Ферит. Сега обаче той стана звяр. Едно малко зрънце надежда имам, че може Чичек да го мами, че й е син. Да го е проучила, да е намерила снимките от прословутия чичо, дреха и броеница лесно се купуват. Халис и Хатуч да не я познаят? Тя е от Антеп. Дори да се е променила, пак има начин да я познаят (ще кажете, ами не е възможно. Наскоро търсих истинските си роднини (осиновена съм) и хората в селото ме познаха веднага коя съм, тъй като роднините ми са ме търсили. На 60г съм, но казаха, че приличам на брат ми и майка ми. Затова би трябвало те да я познаят). Искам Аби да разбере проблема на Суна и да я подкрепи. И тяхната любов бе красива и чиста (1 сезон), но по пътя се оцапа.

А кога Суна обича Аби? Суна завиждаше на Сейран, когато си мислеше, че с Ферит са щастливо женени. Щом разбра истината за брака им се успокои. Когато Сейран не се разбираше с Ферит и не бе щастлива с него, Ферит още не се бе разделил с Пелин напълно, още залиташе, Суна се влюби в Аби в 1 сезон. В 2 сезон Ферит се бореше да си върне Сейран и Суна се сети за него. Но когато разбра, че Сейран е болна, показа ревност към Аби, сети се за чувствата си към него. В 3 сезон, Ферит и Сейран се разведоха, Сейран бе нещастна. Суна и Аби са обичаха и ожениха. Бяха щастливи. Сейран и Ферит стигнаха до момент отново да се оженят, да бъдат щастливи заедно и хоп Суна се сети за Ферит и го иска. Суна всъщност завижда на щастието на Сейран, а не че иска Ферит или, че е влюбена в него. Тя не иска Сейран да е щастлива. А щастието на Сейран е да бъде с Ферит. Когато Сейран е нещастна, тогава Суна се сеща, че обича Аби.

Някой гледал ли е този филм за черния лебед Нина? Имало прилика между историята му и Суна. Ако някой знае за какво става дума, моля да пише за ориентация.

Ами ако Суна сама се е наранила, за да имитира смучка? Е сега и аз се вкарах във филма.

Хората са казали: Всяко чудо за три дни (три епизода). Хубавите работи бавно стават (ще трябва да се въоръжим с търпение за Сейфер).

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 13:45 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт