Отговори
# 495
Значи... Аби, като разбере за "преживяното" от тия двамата, може да попилее Ферит от бой, но няма да отиде да разказва на Сейран. Склонна съм да мисля, че Суна ще изстреля истината, щото при нея вече задръжките се държат на косъм. Задава се и ревност... ми се струва плюс натрапчивата представа за страстната целувка.
Не бях я видяла тая целувка, явно е от трейлъра на 89-ти еп., който съм пропуснала.

# 496
Кате, ето това: "преживяното", много ме изкефи 🤣🤣🤣

# 497
На мен ми направи впечатление надписа “believe“ на чашата, която Суна даде на Ферит ,за да и налее кафе. Дали не ни подсказват нещо?!? Някак много се акцентира на нея…🤔

# 498
Еве, цитирам Hug

# 499
Чашата believe, демек ще си ходи.
За мен са важни въпросът на Суна и отговорът на Ферит. След този отговор какво може да са "преживели"

# 500
  • София
Аууу, какво става тук, Бирса я подкараха сериозно

Ами предлагайте анкета, че от няколко теми не съм правила, нямам муза. Може да е това за Сейран, от кой ще разбере за преживяното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 501
Чашата believe, демек ще си ходи.
За мен са важни въпросът на Суна и отговорът на Ферит. След този отговор какво може да са "преживели"
Понки, преживели са това, което натрапчиво смущава съзнанието на Суна, а Ферит се опитва да затваря темата. И визуализация има. И понеже някои казват, само целувка, се сещам за една подобна случка от турски сериал. След целувка (пак страстна) героят взе, че рече да забравели. А героинята му отговори (по памет!): Не искам да те виждам. Този, който ме е целунал,  е докоснал  душата ми.

# 502
# 503
Привет момичета,
Лелееее, нямате стигане. Малко отсъствие и не може да се изчете всичко написано. Ставате за сценаристи  с вашите коментари. Страхотни постове сте натворили.
Първо мнението ми за импровизираната анкета смятам, че Суна сама ще изплюе камъчето на Сейран за "преживяното" в къщата на греха. А, грехът е сторен и от двамата. При Суна е мечтано преживяване, а при Ферит пиянско и необмислено завоевание на поредната жена. Когато си тръгна от конака, сам каза, че се връща старият Ферит с всичките му навици и влечения, барове, напивания и жени.
Въобще не се съмнявам, че халвет със Суна е имало, видно от състоянието му. И при двата разговара със Суна, той искаше случаят да се забрави  и на крака отиде при нея да поиска извинение. Само, че тук той се заигра с една обсебена  и с болна психика жена от която не се знае какво ще извърши впоследствие от ревност и пренебрегване.
Тук май ще гледаме много неприятни сцени с двете сестри. Дано не се проточи много тази сага и Суна да отиде по скоро на лечение.

# 504
На Бирсен много й знае устата, но е въпрос на време и нейните кирливи ризи да излязат наяве, а именно при кои хора е на хранилка, за да хвали едни и да плюе настървено други. Както има една приказка "За всяко прасе идва Коледа", скоро и при нея ще е така.

# 505

. А, грехът е сторен и от двамата. При Суна е мечтано преживяване, а при Ферит пиянско и необмислено завоевание на поредната жена. Когато си тръгна от конака, сам каза, че се връща старият Ферит с всичките му навици и влечения, барове, напивания и жени.
Въобще не се съмнявам, че халвет със Суна е имало, видно от състоянието му. И при двата разговара със Суна, той искаше случаят да се забрави  и на крака отиде при нея да поиска извинение. Само, че тук той се заигра с една обсебена  и с болна психика жена от която не се знае какво ще извърши впоследствие от ревност и пренебрегване.

Точно така,Катерина,ако е нямало нищо,той щеше да попита Суна за какво говори,а не да забравят.....

# 506
Гугълът ми превежда believe, като "вярвам" - това ли означава?

# 507
  • София

Вярвам означава. Не знам как да го тълкувам, освен, че сама си вярва.

# 508
  • Яко в Матрицата...
Дори "само" целувка да е имало - това си е предателство. Но в момента не мога да кажа със сигурност какво е било. И от продукцията точно това искат - да сме объркани или да хулим този или онзи герой. Да кажем, че Ферит е бил пиян, направил е простотията, а после... Не го вярвам и това си е. И не защото Феро е някое ангелче, а защото колкото и да е бил ядосан на Сейран, не ходил да си ляга с някоя жена, а сега ни пробутват това и то със Суна.

# 509

Вярвам означава. Не знам как да го тълкувам, освен, че сама си вярва.

Пак да се радваме, че си подхранва обсесията с чаша, защото можеше да тръгне из имението с тениска с ликът на Ферит. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт