Отговори
# 60
Надеждата ми е  в Айшен. Дано бързо докладва на Аби , защото не мога да гледам как Сейро се върти покрай двамата. И ми е жал  и ме е яд и ми е отвратително.

# 61
Аз продължавам да вярвам, че нарочно така представят нещата все едно е имало кекс между тях.

Терапията свърши, както каза Ферит 😂

Аз ще съм мазохист докрай. 😜

# 62
Не ми се стори, че въздъхна ит облекчение, че Суна нищо не каза.

Да си въздиша от каквото иска, дебела кратуна. И на мен в този епизод ми е като кукла на конци.

# 63
Свърши ли серията? Поне Сабина това каза, че това бил краят?

# 64
Ферит каза, че терапията свърши и грубо отправи Суна. Дано Суна да си е въобразила всичко останало. Защото влезе в стаята и ги видя на леглото, а после ги дадоха, че са на дивана, че защо. Мисля, че всичко е в ума на Суна, но Ферит още не е осъзнал, че тя има в предвид друго, а не разговора им. Или просто много ми се иска да е така.

# 65
Сега Айшен да каже на Сейран и стига ги е обгрижвала двамата прелюбодейци. Ходат като ударени с мокър парцал и тя се чуди как да му угоди. Повтаря се сценария когато Феро изпадна в лудост, че Пело ще я женят. За кой ли път любимият я прави на нищо. Той за сетен път се доказа неблагодарен за голямата преданост на жена си.
Да бъдеш предаден от двамата най  близки хора си е много гнусно. Да си се взимат двамата глупаци и да се свършва с мъките и терзанията.

# 66
Освен Сейферски сцени, друго изрязали ли са?
Как се преместиха от леглото на дивана?
Суна сега ще иска за Ферит да се омъжва, затова остави Аби.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:11 от stasha_s

# 67
Не знам какво да кажа
Към феновете на Сейфер съболезнования за чистотата на любовта, която съсипаха. Всичко омърсиха.
За феновете на Абсун съболезнования за развалените образи.
Редно е и сега да се пускат жалби и продукцията да бъде наказана за отвратителните неща, които пише и показва. Това не е драма, никой не иска да гледа издевателства върху жени.
В предния епизод се коментираше как Мерт можело да каже не на сцената с целувката. Може ли да попитам защо сега Ерсин не е отказал? Отвратена съм. Някой трябва да ги санкционира тези сценаристи,продуценти и сие Ужас

# 68
Лилия, честно вече почти не ми пука. Тези хора - "продуценти" и "сценаристи", убиват всичко. И го правят съзнателно, упорито, с наслада. Да гледаш този сериал вече е мъчително. Да спреш да го гледаш сигурно е най-правилното решение. Само АфРам ме държат да не затворя лаптопа. Но вече дори това не е достатъчна причина да губя 2 часа, от които ще ги гледам макс 30 минути.

# 69
Липсва сцената с вика, че Сейран я няма, защо ли?
Моля се рейтинга да е много нисък, но сигурно ще е повишен. Излъгаха ни, че ще има СейФер.
Поне дано да няма взаимодействие. Дано много да се откажат да гледат, че хак да им е.

# 70
Накарая да не се върнат в самото начало и наистина да женят Ферит и Суна, за да разбере тя , че и това няма да й оправи живота.

# 71
Сигурно първо са мислили отвличане на Сейран, но...щом я няма сцената.
Катерина, нашето момиче е умно, защо да й казва Айшен.

# 72
Надявам се сериалът да свърши най-късно с епизод 100. Такова насилие, каквото показват е отвратително. Ако откарат до юни си представям какво още ще видим. 😵‍💫

# 73
Свърши - и епизода, и магията, макар магьосниците да са на сцената.  Защо така оцапаха всичко, защо?

# 74
Аби идва да си иска жената, но Феро я не пуска.
Подслушва сестрите и тежко въздиша. Не е лесен този триъгълник за Ферит.
Гюлгюн разбра, че Орхан пак топли старата манджа. Дано скоро и Сейран разбере за манджата дето забъркаха гълъбчетата.
Ама, че гнусна серия!

Общи условия

Активация на акаунт