Отговори
# 45
Суна сметка държи на Ферит, че не бил спал цяла вечер. Също и че не могъл да изчака повече от ден. Щото си е легнал и със Сейран.
Вярно ли съм разбрала?

# 46
Правилно си разбрала, Сташе.

# 47
Оффф и аз взех да се съмнявам...

# 48
Писъците на Суна и Ифакат нараниха слуха ми.
Сценарият убива всяка емоция и хубав спомен от миналото.
Насилието над Ифакат е поредният ужас, който не разбирам на кого е нужен. Това ли трябва да се толерира и показва.
Мерт направо е плашещо как играе Ферит, шапка му свалям. Онзи закачлив, вироглав Феро, който бе готов да се бори с всичко и всички, сега е като кукла на конци. Празен, сломен, пречупен.
Убиват СейФер, убиха АбСун, убиха за 10 път сигурно връзката на родителите на Ферит, но пък ни върнаха Ифакат и Орхан. А да, сигурно Аби и прислугата също може да възкръснат от пепелта.
Защо бе хора? Какво ще спечелите с това? Как е възможно това да се пише от петима сценариста?

# 49
Мистери, благодаря!:heart:
Сикорски заръча да държим очите широко отворени и ушите добре настроени за всеки звук.
Хич не искам да споделям какво видяха очите ми и какво чуха ушите ми.
Жал ми е само за Сейран как тича да утешава ту единия, ту другия.
И да, Ферит бързаше да се отърве от Суна, за да не се раздрънка, но и на Сейран каза да не я намери там след като си вземе душ. Май и от нея искаше да се отърве. Няма тремори по ръцете, но пак не му иде да я прегърне. Защо ли?!
Чатнал се е, че Суна може заради него да иска развод и намина да си успокои съвестта. Пък и извинение да поиска, че не разбрал как са се случили нещата. Решиха набързо да затворят темата и да заметат греха си под килима. Аферим и на двамата!

# 50
Ами аз вече не се съмнявам , че  е имало кекс. 100 %   Тия разговори между двамата , тая смучка , това че му Суна  каза   - Не можа ли да почакаш поне ден ...................всичко е ясно.
И като пегръща Сейран  , направо ми се повръща.
Айшен ще докладва на Аби , не че той не се досеща. Пред всички и каза , че той никога няма да стане Ферит за нея.
Отврат !
Не искам Феро до  Сейран. Да си гледат новите ГГ.

# 51
То си е ачик, Милена, какво да се съмняваме. Ферит нито прегръща Сейран, нито нищо. Тя го прегръща и се гуши. На мен ми е гнусно.
Някой да ми обясни защо въздъхна на терасата?

# 52
Отвратително!!! Суна и Ферит УЖАСТ!!!! И грам не ги е срам!!! Очаквах поне малко разкаяние във Ферит, но къде ти!!!  Скоро Сейро ще разбере, Айшен няма да си мълчи, ще каже на Аби и той на нея!
 Ама може ли грам съжаление да няма в тях?

# 53
То си е ачик, Милена, какво да се съмняваме. Ферит нито прегръща Сейран, нито нищо.
Някой да ми обясни защо въздъхна на терасата?

Сигурно щото Суна не издаде нищо, ама на Сейро лампичката ще светне, ако не в този, то в другия епизод надявам се.

# 54
Отвратително!!! Суна и Ферит УЖАСТ!!!! И грам не ги е срам!!! Очаквах поне малко разкаяние във Ферит, но къде ти!!!  Скоро Сейро ще разбере, Айшен няма да си мълчи, ще каже на Аби и той на нея!
Ама може ли грам съжаление да няма в тях?

Ето това е най-гнусното. В добавка карат Сейран да успокоява и двамата Head Band

# 55
Аз продължавам да вярвам, че нарочно така представят нещата все едно е имало кекс между тях.

# 56
Това което Суна каза на Ферит че не е чакал и ден мисля че имаше предвид че се целуна с нея, а сега  със Сейран

# 57
Не ми се стори, че въздъхна ит облекчение, че Суна нищо не каза.

Продължава да има хора с розови очила.

# 58
Аз продължавам да вярвам, че нарочно така представят нещата все едно е имало кекс между тях.

Терапията свърши, както каза Ферит 😂

# 59
На всичкото отгоре са изрязали половината серия.

Общи условия

Активация на акаунт