Отговори
# 600
  • София
Добро утро, момичета Kissing Heart

Откъде разбрахме, че Сейран изпраща Ферит да говори със Суна? Дайте да се придържаме към фактите, дами Stuck Out Tongue Winking Eye Разбирам, знам, всички искаме Ферит да е невинен, но засега ни показват друго.

Добро утро! От изтритата сцена от фрага.

И кои са фактите - спомените на Суна и два разговора с недомлъвки.

Колкото повече пишете, че е направил това, толкова повече ме убеждавате, че не е. А в събота бях сигурна заради Онур, че ще му разрушат тотално характера.

# 601
Мистери, в изтритата сцена не се видя нищо такова. Сейран се оплакваше на Ферит от Суна, той мислеше нещо. Вероятно му е светнало защо се развежда Суна и е отишъл да види как стоят нещата.
Никой не те убеждава или разубеждава, всеки си прави изводите сам. Ако се окаже невинен Феро бей, ще му се извиня.

Сейран какво каза в началото на сезона: Когато човек се срещне със смъртта, прави неща за които е казал, че никога няма да направи.

# 602
А дали има вероятност в изрязаните сцени Ферит да е казал на Сейран?Опитвам се да разбера спокойствието му.

# 603
Добро утро! Ама вие тука спите ли или сте на денонощно дежурство? Среднощните дискусии ме карат да мисля, че в случая пак имаме скок - като този в началото на 3 сезон. Тогава обаче беше скок във времето с някакви мътни подсказки впоследствие какво се е случвало или е могло да се случи през тези 2 години, които можеха да се интерпретират по различен начин. Сега скокът е не по-малко впечатляващ, но не във времето, а в неизвестното. От това, което дадоха и още повече не дадоха в случката със смучка между Ферит и Суна, може всичко да последва - от най-лошото до най-хубавото, ако въобще остана място за нещо хубаво в този сериал.

# 604
Добро утро, момичета!🙂

Няма смисъл да се ядосваме за глупостите в сценария, защото сценаристите са хем некадърни, хем супер нагли. Моля, който разбира да сподели какво е написал този тиквеник, защото с гугъл не разбрах напълно, но феновете са възмутени.

https://x.com/mervenrydn/status/1878689007984632268?t=iiEyqdkVFD8i0JIhFAdF5g&s=19

# 605
  • София
Добро утро, момичета!🙂

Няма смисъл да се ядосваме за глупостите в сценария, защото сценаристите са хем некадърни, хем супер нагли. Моля, който разбира да сподели какво е написал този тиквеник, защото с гугъл не разбрах напълно, но феновете са възмутени.

https://x.com/mervenrydn/status/1878689007984632268?t=iiEyqdkVFD8i0JIhFAdF5g&s=19

Писал е, че Ферит е спал със Суна. В акаунта му не ми се рови, но е отговорил на акаунт, който не си е писал с него. Или е изтрито или е фотошоп. Защото дори да е изтрито е важно на какво отговаря. Да не говорим, че ако пише такива неща е с цел да ги предизвика да пишат в Х, а това няма да стане. Те имат групи, както е нашия форум, сигурно там ври и кипи, но няма да го покажат.

# 606
Суна имаше халюцинации миналия сезон през деня, като се видя бременна и женена за Ферит.
А Ферит не е изневерил нито веднъж на Сейран, как така от къде се взело това с неговия образ. Да не говорим, че грам внимание не е обръщал никога на Суна. За мен човекът, който аз съм гледала 88 серии не би направил това, явно съм наивна.
Мистери, благодаря за напомнянето. Изгледах сцената със Суна в посочения епизод от 2-ри сезон. И смятам, че 1) да, у Суна се появяват халюцинации, провокирани от гледачката; 2) онази картина е съвсем различна от тази в 90-ти еп. Изгледайте и сравнете - накъсването на сцената, преплитането на звукови и визуални халюцинации, действията на Суна (Берил е много добра в предаването им).
Моят въпрос беше все пак с акцент върху идеализирания образ на Ферит, от когото не се очаква изневяра. Тук аргументите: 1. Ферит никога не е изневерявал за мен е неприемлив, та последно тук се възмущавахме от диванни сцени с Дияр(?) 2. Не мога да приема и аргумента, че никога не е обръщал внимание на Суна. Халюцинациите на Суна в 57 еп. включват картина с пияна Суна, която го целува. После я спасява от сватба, сега в труден момент се обръща за помощ към нея... А има и още моменти, в които няма как да не е забелязал, че тя го търси в трудни моменти и споделя с него неща, които не споделя със сестра си и другите. 3. В човека, който сме гледали вече три сезона се преплитат моменти на влюбеност в Сейран, смелост и моменти на слабост, в които Ферит е слаб, без морални задръжки, особено когато тръгне да "диша". Така че ... сценаристите до този момент ни показват един противоречив Ферит, от когото всичко може да се очаква. Smirk
Що се отнася до снощния ми пост по темата, аз започнах с това, че от видяното на въпроса, какво се е случило, моят отговор е случили са се две целувки. Но явно и това е достатъчно, за да извади от равновесие и Суна, и Ферит. Ферит е всичко друго, само не и спокоен. Цапнат е като че ли с мокър парцал в лицето, което означава, че е наясно колко е неприемлива постъпката му и се опитва да я отхвърли от съзнанието си. Е, Суна не му помага в това упражнение.
Спорен ден, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 607
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!
Мале, колко много сте писали, че едва ви настигнах и ви изчетох,  но пък с голямо удоволствие!:blush:
Снощи изгледах серията с превод и да кажа мен кое най-много ме възмути - държанието на Ферит към Сейран- неговото безразличие и незаинтересованост. Все едно това не е любимата му жена,  а някаква си там паднала от небето.
Липсва ми веселият, усвихнат и комичен Ферит,  който внасяне цвят и колорит в сериала Heart
Относно кекса със Суна и аз съм 50:50, въпреки, че ми се иска да е имало само целувка и силно се надявам да дадат следващия епизод някаква яснота.
Суна е директно за психиатрична клиника, та тя вече е обсебена от Ферит и не се знае какви ще ги надроби от тук нататък.
Аби - целият изтъкан от злоба и отмъщение. Със Суна са си лика прилика.
А, това което направиха с Ифакат е потресанащо.  Никоя жена те заслужава такова отношение и унижение, независимо какво е направила.
Успешна и спокойна седмица Ви пожелавам!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 608
Мистери, благодаря. 🌹 Щом е писал, че Ферит е спал със Суна, значи Феро със сигурност не е спал с нея. Досега каквото са ни писали тоя и другия лъжец Емрулах всичко е било лъжа.

# 609
Успешна седмица момичета! 🍀
Доста пишете, но и с интерес следя какво разисквате. Гласувах и аз в анкетата, базирайки се на анализите в темата. Избрах “целувки , както си ги спомня Суна”, тоест първата опция.

Ами да се надяваме, че сериала няма да претърпи крах, а ще започнат вече на всичко да отговарят едно по едно, а не да оставят толкова неща във въздуха.
За мен е странно как така Ферит е бил верен на Сейран през цялото време, когато очевидно е имал любовница Дияр? Странно ми е и как така и защо са се развели със Сейран, като уж умираше и даваше всичко за нея?
Предполагам са ми нормални въпросите, като за човек който е решил, да не гледа и да не се разваля впечатленията от първи сезон.

# 610
Добро утро, момичета! Пожелавам ви успешна седмица!
Аз днес явно съм на еднорога Simple Smile Всеки ден различно настроение при мен Grinning
Смятам, че този епизод 90 беше просто нещо, което да замаже положението, просто колкото да пуснат нещо.
Искрено се надявам сега с този епизод да ни върнат пак към този момент и да ни дадат наистина какво се е случило. Искам да се окаже, че 90 епизод просто е бил измислица, нереалност, въображението на Суна или Абидин. И сега в 91 да се окаже съвсем различно и да няма нищо общо. Това не е Ферит, който познаваме. Не би причинил такова нещо на която и да е жена. Просто искам всичко да се окаже измислица и че реалността е съвсем друга.
Благодаря ви за отговорите по повод на Учителя, мисля да го загледам,че да си успокоя малко нервите Simple Smile

# 611
  • София
Пеперудке, Ферит имаше връзка с Дияр, докато са били разделени със Сейран две години. Няма изневери и такива неща.
Даже тогава не докосна Сейран, гола пред него, защото беше сгоден. Явно изведнъж е видял нещо невероятно в Суна, че така да й се нахвърли.

# 612
Пеперудке, Ферит имаше връзка с Дияр, докато са били разделени със Сейран две години. Няма изневери и такива неща.
Даже тогава не докосна Сейран, гола пред него, защото беше сгоден. Явно изведнъж е видял нещо невероятно в Суна, че така да й се нахвърли.

Значи съм разбрала грешно мненията в темите, защото останах с впечатлението, че още във втори сезон е с Дияр. Така вече определено има логика.
Но пак не ми става ясно как от голямата, единствената и незаменима любов със Сейран , реши да я изтрие от живота си и всеки по пътя си…, че сега в трети сезон даже е и безразличен към Сейран, а не се бори със зъби и нокти да я спечели, като уж е любовта му…
Доста ми е нелогично.

# 613
Добро утро, неуморни дами!
Аз още не мога да отлепя, ама вие ми се виждате доста свежи. Виждам, че и дискусията продължава с пълна пара.
Аз се присетих нещо. Ако се доверим на руския превод, че аз гледам през руски, Ферит не се извинява на Суна, а казва съжалявам. Мисля, че има разлика, нали?! Съжалява за случилито се (не е задължително кекс), но все пак случило се. Едва ли ще каже съжалявам, че не те целунах или съжалявам, че те отблъснах. Ситуация имаме, само да се надяваме, че не е такава, в която може да имаме и бременна Суна.

# 614
  • Яко в Матрицата...
Ама вие още ли не вярвате на Феро ефенди? Ayıp, ya Joy

Ето първия разговор със Суна:

Ф: Мога ли да вляза?
С: Влез.
Ф: Сейран дойде преди малко… Развеждате сте се с Абидин… Има ли нещо общо с това снощи? Сигурна ли си?
С: Да, сигурна съм. Вчера… Няма общо със снощи. И без това един ден със сигурност щяхме да се разведем. Стана днес. Няма нищо общо с теб.
Ф: Добре. Как се случи нещо такова вчера… Не разбрах… Извинявай!
С: Не се извинявай. Нека не говорим за това. Да затворим темата. Да се държим така все едно изобщо не се е случвало.
Ф: Радвам се, че мислиш така. И аз така мисля. Нека да затворим темата. Да смятаме, че изобщо не се е случило. Още веднъж извинявай. Лека нощ!
С: Ферит, ако в онзи ден не беше избрал Сейран, а мен… Щеше ли да съжаляваш?
Ф: Не знам… Никога няма да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт