Какво ни дадоха после - друга целувка - и как Сейран идва на вратата. Ами мисля, че втората целувка не я е имало - двамата са се отдръпнали след първата. Затова се извинява Ферит - но тази целувмка е откючила лудостта на Суна заради съмненията на Аби, че реално нещо се случва между нея и Ферит и като нищо тя си е представила останалото в ума си. Така си мисля аз - просто полудя. От там насетне мисли че е станало нещо повече и затова не можеше да погледне нито Аби, нито Сейран, нито леля си в очите - не и нормално - затова реши да се разведе - за нея случката е реална - за Ферит е само целувката и затова й се извинява. Но не мисля, че е имало нищо повече. Още нещо - ако гледаме всичко като чиста монета - в случай че уж е имало нещо и да са се съблякли Сейран беше на вратата - няма как да са правили друго - но аз не вярвам, че въобще са правили нещо. Най-много да е имало една целувка и после да са съжалили и да са се отдръпнали. 

Но нали в ума на Суна все още кънтяха думите на Абидин и съмненията му за нея и Ферит - може би тя после си е представила другата целувка и събличането - ума й е изиграл номер и тя смята, че е имало нещо повече - но всъщност е нямало. Затова тя цяла нощ обикаля с таксито в мислене, какво се е случило - какво да прави - как да постъпи с Абидин. Ами ако без да иска сама се е одраскала - защо непременно това трябва да е смучка. Мисля, че ни хвърлят по пързалката. Или поне се надявам, че е нямало нищо. 

Разбирам, знам, всички искаме Ферит да е невинен, но засега ни показват друго. Препоръчани теми