Отговори
# 585
Ако едно нещо е жълто, ходи като пате, и квака като пате, то най-вероятно е пате. Извинете, но ако всичко, което гледаме може да е нещо друго, то нищо няма смисъл.
Ясно ни показаха двамата на камара на дивана, в страстен захват, Суна съблича дрехи. Поредността няма значение тук, а акта, който ни представят, за който останаха ясни белези и впечатление. Нали не очаквахте, че ще дадат Ферит и Суна в подробна интимна сцена?
Мерт наистина не изглежда добре.

И какво като се е съблякла, може Сейран да ги  е прекъснала да стигнат по-далече. Както някой написа в коментар, Сейран не е толкова тъпа че да не може да различи смучка от нараняване, а и смучките не са ли по-големи
Ами нищо. То може по тая логика и Абидин да е бил под дивана, ама да са забравили да го снимат. Фантазии всякакви.

# 586
Докато гледах серията внимавах кога Сейран е оставила телефона си при Суна. Ами няма такъв момент. Как тогава Суна го намери?

# 587
Не съм гласувала, защото не знам.
Fi, тя и Султан беше арогантна.
Ах тези обеци 😂😂😂, дали ще ги намери някой.
Хубаво, целували са се, Ферит няма да ми стане по-хубав.
Ферит си я е оправял Султан и тя просто искаше още. Имаше основание да е арогантна. Сега Суна действа на този принцип. Случило се е веднъж (каквото там се е случвало) и тя има претенции, а и очаквания за повече и за повторение.

Султан,една от травмите на Ферит, писали сме за това. Даже някои пишат, ако се е случило нещо м/у Ферит и Суна, може да се отвори отново тази тема.

# 588
Ако едно нещо е жълто, ходи като пате, и квака като пате, то най-вероятно е пате. Извинете, но ако всичко, което гледаме може да е нещо друго, то нищо няма смисъл.
Ясно ни показаха двамата на камара на дивана, в страстен захват, Суна съблича дрехи. Поредността няма значение тук, а акта, който ни представят, за който останаха ясни белези и впечатление. Нали не очаквахте, че ще дадат Ферит и Суна в подробна интимна сцена?
Мерт наистина не изглежда добре.

И какво като се е съблякла, може Сейран да ги  е прекъснала да стигнат по-далече. Както някой написа в коментар, Сейран не е толкова тъпа че да не може да различи смучка от нараняване, а и смучките не са ли по-големи
Ами нищо. То може по тая логика и Абидин да е бил под дивана, ама да са забравили да го снимат. Фантазии всякакви.

Не са фантазии, а предположения. Аз следвам логиката по това какво видях във фраговете за пристигането на Сейран

# 589
Ферит си я е оправял Султан и тя просто искаше още. Имаше основание да е арогантна. Сега Суна действа на този принцип. Случило се е веднъж (каквото там се е случвало) и тя има претенции, а и очаквания за повече и за повторение.

Султан,една от травмите на Ферит, писали сме за това. Даже някои пишат, ако се е случило нещо м/у Ферит и Суна, може да се отвори отново тази тема.
Понки, абсолютно против съм тази порочна практика, на която е станал жертва и Ферит. За мен това си е вид изнасилване на непълнолетен. Да, бил е жертва на традиции, обичаи, практики или както там се нарича. Това обаче не е бил еднократен акт, както се очаква, а е продължило дълго във времето, дори и когато вече е могал да каже стоп.
Честно казано по темата Султан въобще не ми се коментира. Просто ти я даде като пример, а аз само потърсих аналогия със Суна, ако сценаристите решат да тръгнат в тази посока.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 02:38 от Fi79

# 590
И нещо друго да припомня! В 89 Суна каза на Аби, че ще стигне до психиатрична клиника, ако той продължава със своите съмнения към нея по отношение на Ферит (това беше смисъла)... Може би наистина Аби подлуди Суна и тя превъртя тотално.

П.П. Мисля, че Сейран може да различи смучка от ожулване (или от нещо друго).

Абсолютно съм съгласна - точно това казах и аз вчера! Едва ли са сложили случайно тази реплика в устата на Суна. Каквото и да си говорим Суна до края на 89-ти епизод не се вълнуваше от Ферит, не мислеше за него по друг начин освен като мъжът на сестра й. Това каза и на Абидин хиляди пъти. Освен това Суна плака след думите на Абидин - плака за Абидин, заради съмненията му,  защото го обича. Видяхме това и в 88-ми епизод и в 89-ти епизод, Суна ревнуваше Абидин от Айшен в 89-ти епизод. Ако Суна не се интересува от Аби и иска да се развежда - дали би го ревнувала, дали би плакала по цели нощи за Абидин. Суна обича Абидин, но неговите съмнения към нея и непрекъснатите му намеци за нея и Ферит според мен накрая я побъркаха. Не случайно тя му каза, че между нея и Ферит няма нищо, но ако той продължава с тези отвратителни съмнения накрая тя ще свърши в психиатрична клиника. Sob

И да не забравяме, че преди Суна да се обади на Ферит - пак се скара и разплака заради Абидин, но когато се обади на Ферит не го направи, че да бъде с него - а просто да сподели мъката си понеже в онзи момент тя и Ферит бяха най-отритнатите от всички - след случката с ипокетака. И още нещо като чу че е пиян каза че ще извика Абидин да го прибере - но Ферит не поиска никой да знае и затова тя тръгна. Ако не я беше грижа за Абидин нямаше да предложи това. Просто после се напиха - почнаха да се самосъжаляват за тежките си моменти и в един момент според мен Ферит целуна Суна - тя остана изненадана и се отдръпна. Wink Какво ни дадоха после - друга целувка - и как Сейран идва на вратата. Ами мисля, че втората целувка не я е имало - двамата са се отдръпнали след първата. Затова се извинява Ферит - но тази целувмка е откючила лудостта на Суна заради съмненията на Аби, че реално нещо се случва между нея и Ферит и като нищо тя си е представила останалото в ума си. Така си мисля аз - просто полудя. От там насетне мисли че е станало нещо повече и затова не можеше да погледне нито Аби, нито Сейран, нито леля си в очите - не и нормално - затова реши да се разведе - за нея случката е реална - за Ферит е само целувката и затова й се извинява. Но не мисля, че е имало нищо повече. Още нещо - ако гледаме всичко като чиста монета - в случай че уж е имало нещо и да са се съблякли Сейран беше на вратата - няма как да са правили друго - но аз не вярвам, че въобще са правили нещо. Най-много да е имало една целувка и после да са съжалили и да са се отдръпнали. Hands Pray

И аз мисля, че Сейран може да направи разлика на ожулване и смучка - за мен просто Суна някъде се е наранила, но няма общо със сцената и с Ферит! Просто ни заблуждават. Thinking

Скрит текст:
Аз гласувах, че нищо не е станало между Ферит и Суна и всичко е в нейното въображение - наистина се надявам, че е така! И не защото искам Суна да полудее, а защото искам наистина да се запазят живи шансовете за това да продължим да гледаме и Сейфер и Абсун заедно, както и връзката между сестрите, Аби и Ферит да се възстанови! Hands Pray

Много неща не са ясни и ние се чудим и нищим едно след друго всичко! Ама сега се замислих над последното - защо Ферит се извинява на Суна. И стигнах до заключението, че може би се извинява защото я целуна. Говоря за тази първата целувка след като си говореха, когато изведнъж Ферит целуна Суна, а тя остана изненадана. Аз си мисля, че може до тук всичко да е свършило, след което и двамата да са се отдръпнали. Thinking Но нали в ума на Суна все още кънтяха думите на Абидин и съмненията му за нея и Ферит - може би тя после си е представила другата целувка и събличането - ума й е изиграл номер и тя смята, че е имало нещо повече - но всъщност е нямало. Затова тя цяла нощ обикаля с таксито в мислене, какво се е случило - какво да прави - как да постъпи с Абидин. Ами ако без да иска сама се е одраскала - защо непременно това трябва да е смучка. Мисля, че ни хвърлят по пързалката. Или поне се надявам, че е нямало нищо. Hands Pray

Суна може би иска да се раздели с Абидин - от една страна защото Аби се съмняваше в нея, от друга защото си мисли че наистина нещо е станало с Ферит! И когато си тръгваше от там и в колата се виждаше, че Суна никак не е добре и има проблем.  Rolling Eyes

Пастъпката на Аби накрая и аз не я одобрявам - това беше отвратително. Да Ифакат е лоша, опасна и много подла. Не веднъж е правила какво ли не срещу Сейран и Суна. Ифакат хиляди пъти съсипа живота на Суна - мисля, че точно заради това Абидин реши да отмъсти на нея. Но това не е оправдание за тези действия. Все пак обаче не мисля, че брата на Ферит е изнасилил Ифакат - според мен просто й е разкъсал дрехите и са я пуснали така да се прибере - един вид като унижение, заради начина по който тя унижаваше всички! Не мисля, че Абидин би стигнал до там че да знае че биха изнасилили Ифакат и просто да си тръгне. Това ще е прекалено. Disappointed

Много хубава новина за мен е това, че актрисата в ролята на Айшен напуска сериала. Въобще не я искам около Абидин. Искам някак нещата да се оправят и Аби и Суна да се съберат отново, както и Ферит и Сейран - и всичкото това преживяване всъщност да не е реално! Hands Pray

С този ти пост,Роксис,съм напълно съгласна с теб.
+1 от мен.
Скрит текст:
Голямо писане и разследване по темата кекс,изчетох и не съм съгласна,че Ферит е способен на това.Целувка според мен е имало,но само една.Показаха ни две,абсолютно еднакви за ефект и го постигнаха.Не знам за какво и се извинява,може би,че я целуна,но е само това.Ферит я целуна,всички чухме и видяхме защо,защото я съжали и защото му погали егото,толкова години е мечтала за него.Друго не приемам.

Мими, Рокси и аз ги помислих тези неща.

Радвам се, че за това сме на едно мнение! Аз също не приемам подобни простотии - не може по този начин да развалят с един удар и Сейфер и Абсун, че и връзката между сестрите, че и връзката на Аби и Ферит! Та именно това беше силата на сериала. Значи оправдаха Ферит за нощта с Пелин и бременността й - а сега ще го изкарат че е спал със Суна - това ще е безумие и наистина ще е прекалено. Трябва да има нещо скрито и това, което видяхме да не е реално. Hands Pray

# 591

Понки, абсолютно против съм тази порочна практика, на която е станал жертва и Ферит. За мен това си е вид изнасилване на непълнолетен. Да, бил е жертва на традиции, обичаи, практики или както там се нарича. Това обаче не е бил еднократен акт, както се очаква, а е продължило дълго във времето, дори и когато вече е могал да каже стоп.

Той казва стоп, когато се появява Сейран.

# 592
Дискусиите са нон-стоп в нашата група и винаги има дежурни, нощна смяна Simple Smile от мен лека нощ

# 593
  • София
Бях писала, че съм на мнение, че в изрязаните сцени със СейФер е имало подсказки. Вероятно щяхме да знаем защо Ферит се извинява след като Сейран го изпраща да говори със Суна, но Онур реши да го скрие.

# 594
Добро утро, момичета Kissing Heart

Откъде разбрахме, че Сейран изпраща Ферит да говори със Суна? Дайте да се придържаме към фактите, дами Stuck Out Tongue Winking Eye Разбирам, знам, всички искаме Ферит да е невинен, но засега ни показват друго.

# 595
А дали е възможно,като са се награбили изведнъж Ферит да е казал "Сейран" и Суна да е разбрала,че я бърка със сестра и и да се е отдръпнала и е осъзнала,че вършат нещо нередно?Или пък Ферит да е осъзнал,че това не е Сейран.Нали той като се напие навсякъде му се привижда Сейран.Пелин,като му танцуваше в бара,момичето след като се напи на сватбата и после в бара,когато Пелин си спомняше за вечерта в която "уж" беше спал с нея.При Дияр,когато питаше "защо се върна".Дори и вечерта,когато се върна с онова момиче от бара,но го отпрати,той отново сънува Сейран,която излиза от банята.

Мими,ти  ме навеждаш на нова мисъл..
Ами,ако почти се е стигнало до кекс,но в един момент Мерт е отблъснал Суна?
Може за това да и се извинява,защото никоя жена не иска да бъде отблъсната
Това,че не може да гледа Сейран и леля си в очите е ,защото си иска продължението
Защото осъзнава какво прави и какво иска
И може би затова Ферит е спокоен,може би
Не оправдавам никой обаче,даже и да е така

# 596
Вал, викаш, не беше го вкарал, не се брои Smirk Извинявам се, момичета Rolling Eyes

# 597
Еве,
Сто пъти да повторя,че не одобрявам тази ситуация с Ферит,сто пъти ще ми кажете,че я одобрявам
Не харесвам ТОЗИ Ферит
Да го пиша ли още?
Просто си задавам въпроси,както си ги задавате и Вие
Търся отговори на поведението им
И още въпроси изникват
Защо Суна е оставила Сейран и Ферит и си тръгнала с такси?
Не трябваше ли двете заедно да доведат Ферит в имението
И как Сейран остави сестра си посред нощ да се прибира с такси?
Значи на другия де Суна ги видя заедно в стаята  и изревнува,а не помисли,че тази вечер остават сами след нея

Доста тъп сценарий Gerçekten
Но,ако Суна твърди,че има нещо,а Ферит отрича,сигурна съм,че Сейран ще повярва на Суна,сигурна съм
Пък и няма как да се докаже кой казва истината и кой лъже

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 08:06 от VAL*

# 598
Добро утро! Продължаваме...
Ева, Сейран може да не изпраща Ферит да говори със Суна, но не се знае какво се е случило в изрязаните сцени, за да се засили съмнението. Може пък да им са се видели излишни и да са ги изрязали.
Гласувах за третия вариант, особено след като припомнят епизода- разговора м/у Ферит и Сейран под моста, когато й казва, че той е единственият човек, на който може да се довери, а не сестра й.
Има друг прочит на епизода, който ми обяснява всичките странни неща.

# 599
Добро утро, момичета!
Лека седмица от мен.Дано имаме фраг довечера и вече пожелавам и това,което видим в него да гледаме и в серията.Дано не мотат много  развръзката с тия преживявания,че достатъчно изнервиха хората.

Общи условия

Активация на акаунт