Отговори
# 75
За да не покажат търсенето на Сейран, значи пак кърпят сценария.

# 76
Изкопаха дъното и под него дори. 😩. Какво гледахме днес. Суна и Абидин и как се възползват от Ифакат на сила ,и болната Суна. Горката Сейран.  Тя седи го прегръща ,Ферит си скръстил ръцете и седи гледа в една точка. Отрязани сцена със СейФер ,а аз главно нея чаках. И два часа и половина си загубих времето

# 77
Fi, знаеш ли кое е най-гадното, ако Сейран оцелее, в смисъл не умре, ще "спаси" и прости на ефенди, в случай, че той не умре.

# 78
Дано следващата серия Айшен каже на някой, че да стане панаир и да видим какво ще каже Ферит.

# 79
Дано следващата серия Айшен каже на някой, че да стане панаир и да видим какво ще каже Ферит.

Ще изгони Суна.

# 80
Не, това не може да е истина!!! Бясна съм на сценаристите, че изкарват Ферит такъв непукист! А пък Суна как си мисли, че може да се ожени за мъжа на сестра си?
 Сега ако не направят паралел на бременната Пелин /с бременната Суна, сигурно ще направят паралел с момента , в който Сейран ще разбере за предателството, но все си мисля, че този път тя ще е бременна. Но, ако се окаже така да бяга по-далеч!

# 81
Е,и моите розови очила паднаха накрая,за съжаление Cry
Трудно се гледат такива неща,но не съм си губила времето повече от 2 години,ще ги изтърпя и ще гледам...дори не ми се коментира.

# 82
Не мисля, че ще видим Ферит и Суна. Осъзнавам колко смешно и нелепо е да го пиша, но аз по-голяма дистанция и отчужденост между двамата не съм виждала от началото на сериала. Ферит е напълно безразличен към нея.
Моята теория: Суна съвсем ще се побърка, защото губи абсолютно всичко (сцената с писъците показа, че вече добре го осъзнава)  - сестра, съпруг, болната си мечта, ще загуби имението, ще загуби мястото си при Корхан и Шанлъ. Достойнството си вече го изгуби. Още предния епизод писах, че за мен "сценаристите" жертваха този образ. Очаквам Суна да откачи още малко, сигурно един до два епизода, и да я видим на лечение в болницата.
Страх ме е да мисля какво още ще измислят за Ферит и Сейран. За другите образи отдавна не ми пука, защото така и не се намери някой, вкл. и Гюнгер, който да развие поне малко техните истории, така че да ме развълнуват.

# 83
Благодаря за новата тема, Мистери!🌷🌻🍀
Нищо не разбрах от епизода, защото ревах почти през цялото време 😭😭😭😭🤕🤕🤕🤕...
Бяха изрязани Сейферските сцени...
Нещо става....
Този епизод са го писали Гюлса и Шнура 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

# 84
Изобщо нямам желание да коментирам епизода....направо ми се гади... Само ще спомена че Каран изглежда доста свиреп, добро актьорство показва актьора , пълна откачалка.

Добре че се появяват видеа с Афито за отклоняване на мислите ми. Joy

# 85
  • Пловдив
Аз съм просто без думи, отвратителна серия. Дано Сейран разбере по-скоро какви ги свършиха и как я предадоха любимите и хора, да си събере багажа и дим да я няма и да не се обръща назад.
А това, което причиниха на Ифакат е потресаващо. Никоя жена не заслужава такова унижение.

# 86
Че между Ферит и Суна няма абсолютни нищо, това е повече от ясно. Ама защо тогава въобще трябваше да става нещо? От какъв зор? От творческа импотентност ли?

# 87
Осъзнах , че не съм гледала 1-ви епизод, та тази вечер това правих. Laughing
Не мога да повярвам какво видях. Суна толкова се радва да се ожени, въпреки, че не беше виждала никога Ферит и й е мечта да е омъжена, а после изведнъж "не искам да се женя" и почна като Сейран да се опитва да наддава глас...

Май май наново ще гледам сезон 1. Много ми хареса просто магията между Сейфер. Heart

# 88
Благодаря за новата тема, Мистери!🌷🌻🍀
Нищо не разбрах от епизода, защото ревах почти през цялото време 😭😭😭😭🤕🤕🤕🤕...
Бяха изрязани Сейферските сцени...
Нещо става....
Този епизод са го писали Гюлса и Шнура 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Става това, че са некадърни 5-та тиквеника и едно дете в детската градина ще се справи по-добре от тях.

# 89
Момичета,какво стана с тази драма….какъв беше този епизод…..много тъп🤯Кои са главните герои….Абидин и Суна 😱🤮
Ще се върна да ви чета,че нищо не разбирам🤯

Мистери, Благодаря за новата тема🤗

Във фрага други работи дадоха…Изрязвали са…..Ферит да не си маха брадата щото това вече е друг герой😱….Суна отвратителна и сцената,когато ги влезе в тяхната спалня беше снимана сякаш Суна е важната,а как са стигнали до леглото Сейран и Ферит, никакви обяснения….
Загубих си времето с този сезон!Аз съм бясна….Не знам на Мерт и Афра какво им е,но има нещо много гнило в тази работа…Ще се върна да ви чета,за да разбера станало ли е нещо толкова сериозно,че вторите да станат първи🤮🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт