Отговори
# 90
Че между Ферит и Суна няма абсолютни нищо, това е повече от ясно. Ама защо тогава въобще трябваше да става нещо? От какъв зор? От творческа импотентност ли?
Въпрос на милиони и за милиони.

# 91
Надеждата ми е  в Айшен. Дано бързо докладва на Аби , защото не мога да гледам как Сейро се върти покрай двамата. И ми е жал  и ме е яд и ми е отвратително.
И старата хрътка Хатудж надуши следата, та ако притисне още малко Суна, може от първоизточника да разбере за страстната нощ.

# 92
  • Яко в Матрицата...
Ида с розовите очила 😍😆😆 Феро и Суна нищо такова не са преживели. Щом няма интернет özel, не вярвам. Емруллах обеща…

# 93
За сега само Хатидже излезе прозорлива. Тя познава най добре Суна и знае, че завижда на сестра си още от Антеп. Не знам за вас, но изпитвам такава болка за Сейран и Ферит. Ако имам възможност ще ги побъркам тези петима малоумници. Толкова ли нямаше други сюжетни линии та омърсиха една чиста любов.

# 94
Много сте се филмирали последните две седмици с тези объркващи фрагове и сега ви е тъпо.
Недейте, погледнете по-ведро на нещата. Аз се радвам, че не гледах фрагове и нищо не четох и сега спокойно си изгледах серията, която никак не е лоша, а напротив - доста е добра, защото предвещава бъдещите събития.
На Феро му върнаха фабричните настройки за чапкънството, но то е различно, защото е с бълдъзата.
Аз, абсолютно му разбирам поведението, което е много мъжко и е човешко.
Всеки мъж, който изпада в подобна позиция, осъзнава, че обектът насреща иска нещо повече, тоест Суна и я отпрати доста грубо, като й каза, че сеансът е свършил. Хареса ми това. За един мъж такова поведение не е изневяра. Можем до сутринта да спорим по въпроса. По-важното е как другият участник, в случая Суна, разбира случващото се. А тя го разбира доста превратно, та чак ще се развежда. Тук нейният мозък е много сбъркан.
Но пък поведението й е женско. Тя е таила много време копнеж по Ферит и то по онзи Ферит, който е идвал да я иска и си е представяла какво ли не с него. Е сега поиска да го направи в действителност.
Най.важното от всичко бе, че тя го попита дали, ако бяха се оженили той щеше да бъде с нея, или нещо от този род и той категорично й отговори, че няма как да се разбере. Това е болестта на Суна, че тя иска да разбере дали Ферит би бил с нея като вече женени и дали би я обичал. Странно е, но е факт, че тя бидейки свидетел на любовта на Сейфер се интересува дали, ако тя е била съпругата би получила същата любов. Отговорът на Ферит беше точен, но на нея не й стигна и продължи в кухнята с кафето, да го упреква, че много бързо е отишъл при Сейран. Тя какво си мисли и иска, той да й бъде верен дори и един ден ли? Глупост, която много жени допускат
сравнявайки се с другата и влизайки в нейните обувки. Мисля, че Суна я чака голям скандал и психиатрия.

# 95
Аз вярвам, че нищо не се е случило между лудата и Ферит! Сега ще ни баламосват и после ще ни направят и нас на луди, че пак не сме разбрали правилно! Че те със скапаната риба , дългогодишната му “любов” заметоха кекса, че сага с лудата сестра ли няма!

# 96
Понеже ми отнеха моя Ферит ще си се любувам на Мерт. И в тази тема трябва да се порадваме на тези кадри. Те са и специален поздрав от мен за всички оцелели след този епизод 😂. Радвам се, че бях във вашата компания.❤️
🤍🧿🐑

# 97
  • София
Четох в Х, тук още не съм. За мен тази серия е отмъщението на продуцента. Две сцени на СейФер липсват, Сейран йок липсва. Само Берил и Ерсин нон стоп, отследвах ги в Инста, не мога да ги гледам повече.
Епизодът е час и 50 минути. Може и да имат проблем на снимачната. Но за първи път съм на мнение, че това мъчение трябва да свърши незабавно.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:43 от MysteryG

# 98
Аз вярвам, че нищо не се е случило между лудата и Ферит! Сега ще ни баламосват и после ще ни направят и нас на луди, че пак не сме разбрали правилно! Че те със скапаната риба , дългогодишната му “любов” заметоха кекса, че сага с лудата сестра ли няма!

+ 1

# 99
По БТВ стори тъкмо гледах първата целувка на СунФер. Какво съвпадение.

Мерт е бил доста по-слаб.

Спойлерите, че нищо не е имало, се оказаха грешни.

Какво пишат из Х, Мистери? Как е настроението там?

# 100
Възможно ли е АфРам да са се възпротивили вече срещу тия глупости и затова да им режат сцените? Сигурно пиша глупости, ама не намирам логично обяснение да изрежат Сейферски сцени за сметка на Абсун. 😵‍💫

# 101
Имам нужда от нещо АфРамско тези дни за оправяне на настроението и емоциите.

# 102
Нещо мъничко поне сега и по-голямо на рождения ден. 😄🙏🧿🤍

# 103
Попаднах на статия, която е публикувана преди 6 дни, че АфРам са се омъжили. Вярно ли е това ? 🤔

# 104
На Ферит явно не му е харесал секса със Суна, затова я гледа тъпо🤣
Ама на Суна много й е харесал и сега да му мисли Феро. Явно добре се е представил, щом и смучки, дето и от Космоса се виждат, й е оставил! Joy
Отврат! След всяка серия се чудя дали тези сценаристи могат да надминат себе си и всеки път ми доказват, че могат!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 00:15 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт