Отговори
# 105
# 106
https://youtu.be/1TOMqZV2jA8?t=3

Малко да ви развеселя с една прекрасна песен и изпълнението та големите сладури от " Ил Воло"

# 107
А не е ли странно къде беше Суна цяла вечер след като си тръгна от къщата

# 108
Обикаляла е с таксито и е преживявала отново всеки момент с Ферит.

# 109
Обикаляла е с таксито и е преживявала отново всеки момент с Ферит.

😂😂

# 110
Спойлерите, че нищо не е имало, се оказаха грешни.
Единият от спойлерджиите цяла вечер репостваше , че сцената е нереална!

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:29 от BELL-

# 111
В Х доста са отвратени от епизода. Гледам още хора пишат,че се отказват от сериала. Не могат повече да гледат. Благодарят на Афрам. Няма толкова много коментари и еуфория като преди. Много малко се използва хаштага на сериала. Писна им на хората вече, вместо да дадат някаква яснота и да развият историята, нашите само глупости пишат. Как досега не са санкционирани за насилието, което показват.

# 112
Оххххх,заболяха ме очите от кокорене Stuck Out Tongue Winking Eye
Серията не беше лоша,но главни действащи лица Суна е Абидин ми дойдоха в повече.Но пък трябваше да разгърнат подробно ситуацията с тях, защото това ще даде отражение на събитията,които очакват Сейран и Ферит.Шеф и кройка очевадни  .Ферит,че е в депресия е видно,но не можа да се разбере гризе ли го съвестта.Може да е търсен ефект това.Въздишката ми е голяма загадка,защо и за кого беше.Поне на този етап не дават индикация от негова страна за залитане към Суна.Все пак допусна Сейран до себе си,макар и със скръстени ръце.По въпросът за това имало ли е кекс.Да ,за мен е имало,Суна нямаше да изтрещи толкова за едната целувка ,а и разговора с Хатуч и това,че се чудеше накъде да гледа ми го потвърждава.Ноооо,имам подозрения,че си оставиха вратичка според развоя да излезе не точно така както си мислим.Сцената с връщането на телефона също е странна,Сейран по нощница в леглото с Ферит,после двамата на дивана пък тя облечена с дрехите от вечерята. Сърцето ме боли за Сейран ,такова обгрижване и на двамата,че направо настръхвам.Аби ще научи от Айшен и ще удари Ферит чрез Сейран,но да не забравяме,че тя отказа да му даде имението и го даде на Суна.Ако не го беше направила нямаше да се стигне до тук.Така ,че редът на Сейран ще е за двойно отмъщение.Не ми се мисли.Тотално са изперкали тия.Но пък предизвикват любопитство за гледане макар и с отвращение.
За Ифа няма да пиша ,не съм на себе си от гняв ,че си позволиха такова нещо.Суна сте я коментирали достатъчно.

# 113
Ний май не сме разбрали, че втория фраг е бил и за следващата серия Yum

# 114
Спойлерите, че нищо не е имало, се оказаха грешни.
Единият от споклерджия цяла вечер си репостваше , че сцената е нереална!

Аз пак да кажа, че му вярвам. 😁

# 115
Всички гледат и само лаят! Вярно е , че няма взаимодействие, но на сила не става!
Това е като една група във фейсбук, всички плюят, Ялъто, Рамо и Афито, а техните клипчета с най-много гледания, ( не харесвания, гледания)

# 116
  • София
В Х взаимодействието е три пъти по-малко от най-лошите им дни

Вижте какво е разправял шнурчо

Пишат нарочно гадости, а той изпитва удоволствие от това.

Иначе има оптимисти в Х.

Бел, доста хора само четяха този път. Това е седма серия от този сезон, която не гледам, преди не можех да им смогна като отворя, сега не пишеха.

Иначе две готини девойки пишат, че Суна и Ферит говорят за различни неща в тези разговори. Туркините затварят акаунти... Аз май нямам надежда.
За мен има проблем зад кулисите и то сериозен.

Пеперудке, Афра и Мерт не са женени, гаджета са от близо две години.

# 117
Гюлчин това стори го е писала във връзка с онази агенция или по друг повод? Заради нейната сцена?

# 118
Сега са във война с Чичек и сие. След рибата, сега Сейран ли ще защити с тяло Феро и ще го върне на земята.

# 119
В Х доста са отвратени от епизода. Гледам още хора пишат,че се отказват от сериала. Не могат повече да гледат. Благодарят на Афрам. Няма толкова много коментари и еуфория като преди. Много малко се използва хаштага на сериала. Писна им на хората вече, вместо да дадат някаква яснота и да развият историята, нашите само глупости пишат. Как досега не са санкционирани за насилието, което показват.
И ние тук сме отвратени, ама на Шнура му харесвало точно това! Получавал оргазъм от лошите реакции!
Аз сега се чудя на себе си защо си го причинявам?! Има къде- къде по- приятни неща за правене в петък вечер, вместо това недоразумение.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 00:00 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт