Отговори
# 225
Какъвто живот е живяла Суна е Антеп, такъв е живяла и Сейран. За това , че Суна е тъпа, алчна и завистлива не е виновен никой!

Е, тъпа е щото "пипито" й не го е проумяло, но в случая е важна майката. Есме е полагала малко повече грижи и защита за Сейран, затова е станала по-устойчива и силна.

# 226
Тези ускорени сърдечни удари, не са ли заради кекса между СунФер?

# 227
Стига вече с тоя кекс...мислите ли,че ще има Сейфер,ако е имало.Кой каквото и да мисли и да прави,има главна двойка и сериала е за нея.Така,че споко,кома ли,що ли,кекс е нямалооооо

# 228
  • София
Стига вече с тоя кекс...мислите ли,че ще има Сейфер,ако е имало

Да, Ферит ще отиде да се лекува и Сейран ще му прости.

# 229
# 230
Сетих се за сериала Незабравима..
Там главния Харун спа със сестрата на жена си...

# 231
Не съм съгласна! Не съм видяла Есмето да се е грижила повече за Сейран! Сейран е по-малка, миличка и добра! Суна е копие на баща си, колкото повече му обръщаш внимание, толкова по-недоволно! 
Ама си спомням една сцена , в която Хатуча каза на Суна - знаех си, че си малоумна, ама чак толкова не очаквах, че си! Явно от малка си върви по-бавна! 😂

Какъвто живот е живяла Суна е Антеп, такъв е живяла и Сейран. За това , че Суна е тъпа, алчна и завистлива не е виновен никой!

Е, тъпа е щото "пипито" й не го е проумяло, но в случая е важна майката. Есме е полагала малко повече грижи и защита за Сейран, затова е станала по-устойчива и силна.

# 232
Аз съмнения за кекс нямам. Суна не беше луда преди сеанса, полудя след него. Този път Феро няма да мине между капките. Макар първоналачно да се договориха да затворят темата и да заметат греха под килима и макар в кухнята Ферит да й припомни договорката им, Суна ясно му каза, че за нея не е затворена, защото тя не може като него, не е така широко скроена. Мен сега вече ме тревожи дали няма да ни сервират и бременна Суна. Това ще ми бъде върхът на цинизма. Като връщам лентата назад май това ще се опитат да ни пробутат. Не беше случайна фалшивата бременност на Суна и  ходенето в болница. Освен, че трябваше да разберем за проблема на Сейран, стана ни и категорично ясно, че Суна не очаква дете от Аби. После видяхме как Аби беше мнооого уморен, за да  споделя ласки със Суна, а накрая ни беше показан как дори не споделя едно легло със Суна, а спи на фотьойла, т.е. направиха всичко възможно, за да подготвят Суна за мама с отрочето на Ферит. Снощи Хатудж я попита от кого ще роди наследници на Халис, ако се разведе с Аби. Имахме и сцената със Суна, отново с Хатудж, където изплю, че само тя ще ражда. Сериозно съм притеснена от едно такова развитие. Sad

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:32 от Fi79

# 233
  • София
Винаги съм казвала, че надеждата умира последна и гледам да се хвана за нещо. Този път ми я убиха брутално.

# 234
Дано! Ама колко ще чакаме , за да разберем?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 235
Аз пък продължавам да твърдя че кекс не е имало и Суна няма да е бременна от Ферит

# 236
Аз пък продължавам да твърдя че кекс не е имало и Суна няма да е бременна от Ферит
Аз продължавам да се надявам да се окажеш права!

# 237
Много възможно да стане като с 19 епизод, всички мислехме че е станало нещо между Ферит и Пелин и накрая се оказа че нищо не се е случвало

# 238
Само Суна ще го твърди.

# 239
Е как не е реална сцената, има видими следи даже. За тази смучка Сейран пита, не е алергия от колие, както й беше казано. Явно Феро бей е много страстен.

Общи условия

Активация на акаунт