Отговори
# 270
Суна няма да може да има деца! Тя ако можеше до сега един отбор щеше да е родила! 😂 Малио ли се кекси със съпрузите си?! 😅

# 271
И последно....Връщам се назад с фалшивата бременност на Суна
Дали е била фалшива,или истинска и,дали няма да си мисли и тя до последно,че детето е на Ферит?
Помните ли кошмара и-тя крещеше,че дедето е на Абидин,а го взе Ферити каза,че е тяхно.....
Оф,оф....
Къде са ми Сейферите???Върнете ни ги!!!

# 272
Май нещо грам новина няма днес къде се снима.Определено ще е ред на Сейран за отмъщение,чак ме е страх какво ще сътворят.
Аз мисля, че Сейран ще е съкрушена от двойното предателство и въобще няма да стои въпросът за отмъщението. А и на кого и как да отмъщава?! Ако тръгне да отмъщава на Суна, за да е реципрочно отмъщението, трябва й сеанс с Аби, а на Феро...? Отврат!!!
За мен е достатъчно да научи и да се дистанцира и от двамата. Хич не ми хареса как Ферит се държеше с нея все едно е някое досадно насекомо. И такава беше линията, която следваше, от първата до последната им обща сцена (не че бяха много).
А многострадалната Суна? Не стига, че Сейран я утешаваше, ами другата и открито я обвиняваше.

# 273
Много ме е яд на тая откачена Суна! Какви претенции има милата и за какво?! Ами ако първият кандидат беше като този вдовец с дедето, за който Кязъм искаше да я омъжва, а не Ферит! Никаква травма няма тя, просто е проста и завистлива! 😂

# 274
  • София
Само аз ли думата сеанс я разбрах като разговор тип терапия.

# 275

И аз така го разбирам

# 276
Мистери,Ферит и е дал това,което е жадувала толкова дълго време,та затова е сеанс-да и мине вече май
Аз така го разбирам
Обаче,май ще има пристрастяване към този сеанс

# 277
Мистери, то това е и значението на думата сеанс! ✌🏻( заседание, събрание, сесия)

# 278
Цитат
MysteryG
Аааа, психотерапевтичният сеанс включва много и различни техники. Обслужването на д-р Ферит е комплексно. Joy

# 279
Предвид видяното, тази дума придобива по- комплексно значение. След разговор с терапевта ни, не ни се налага да се обличаме и не ни се появяват смучки. Wink
P.S.Кате, публикували сме едновременно. Simple Smile

# 280
Мдааа определено Суна няма право на претенции към Ферит ,защото той не я е изоставил в деня на сватбата  и даже не е като все едно първо да се  е сгодил за нея после да е размислил и да е казал аааа не вече Суна не ми харесва искам по -мъничката сестричка . Но каква логика да искаме ако Суна е наистина болна Thinking  Тя се нуждае не от брак и мъж ,а от добро  и адекватно лечение и отспокойствие.Ясно е че тия и пристъпи идват когато е под силен психически натиск ,така колкото по-бързо се усетят всички относно нея толкова по добре ще бъде.Ама с тия проблеми дето ще им ги създаде Абидин и неговто фемили ,Суна ще им е поседна грижа на всички и тя съвсем като изперка тогава ще стане ясно каквое ситуацията.
И друго се сетих нали ако нашата история е взаимствана от реална такава то в реала май истинската Суна първа отива на психиатър доколкото помня и след това не поддържа връзки със семейството си май  и си живееха отделно с мъжа и.Така че май горе долу се движим по реални събития ама по между реала се набутват и още сумати  фантасмагории ,че то три сезона как се пълнят иначе Thinking  Simple Smile

Мистери и аз така я разбирам тази дума в контекста в който я използва Ферит.

# 281
Сетих се за сериала Незабравима..
Там главния Харун спа със сестрата на жена си...

Там историята беше по-различна. Харун се запозна с малката сестра съвсем случайно малко преди да отиде да иска голямата сестра, с която бяха колеги и всичко вече беше уговорено. И тогава разбра кое е момичето, с което се е запознал, но вече беше късно да даде заден и трябваше да се ожени. За разлика от Ферит, той не можа да каже, че всъщност иска по-малката сестра за жена...Накрая всичко си дойде на мястото, за което бяха нужни два сезона и  май 90 епизода поне...

# 282
Точната дума беше терапия, момичета. Вече в какъв смисъл го е казал, знаят само празните глави на Шнура и сие. Но, ако си спомняте, Ферит искаше да прилага /и приложи/ терапия и на Сейран по едно време във втори сезон. Д-р Ферит му викали хахахах.

# 283
  • София
Само да ви напомня, че във втори сезон Суна имаше халюцинации през деня и си представяше, че е женена за Ферит и е в напреднала бременност. Вие кажете какво е това психично заболяване, че на тема шизофрения не ми се спори.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 17:59 от MysteryG

# 284
  • Яко в Матрицата...
Аз пък мисля, че Мерт много добре се справи с ролята на опустошения душевно Ферит. Чак пък толкова да нямаш емоция... Трудно се играе това, според мен, де Joy

Берил също ми хареса този път. Само Ерсин изостава, а може би това не е неговото амплоа.

Общи условия

Активация на акаунт