Отговори
# 315
А аз се моля да не е бил Каран , защото да не се окаже , че сме имали две изнасилвания. Този  има направо психопатски вайб. Имам чувството , че е изпълнява мръсните  поръчки на мама си.

# 316
Интересен е Ферит с чаша алкохол в ръка заявява на Сейран: "Аз съм свободен човек, ще правя каквото искам".
Не си свободен, бе! Stuck Out Tongue Winking Eye Зависим си от алкохола в случая. Не можеш да се изправиш пред любимата си и да й кажеш, че си "лекувал" сестра й, която се е фиксирала в случка от миналото.

# 317
Мистери, Еве, благодаря за превода!🌹Според мен тате отговори на въпроса как Мерт приема сценария.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 20:00 от Lilia*

# 318
Искам да попитам, някой който е запознат може ли щом са изрязали сцени от епизода да ги има, когато са излъчени в други страни?

# 319
А аз се моля да не е бил Каран , защото да не се окаже , че сме имали две изнасилвания. Този  има направо психопатски вайб. Имам чувството , че е изпълнява мръсните  поръчки на мама си.
Kami,кой говори за изнасилване.На Суна и се привидя Ферит в леглото със Сейран.Колко му е и шофьора да и се вижда като Ферит.В сферата на догадките сме,ама в момента всяка сламка ни се вижда като здрав пояс.

# 320
# 321
Е щом допускат , че шофьора може да е Каран , аз допускам че и Суна може да я е сполетяло това , която сполетя Ифакат.Е не вярвам , че на Суна във всеки ще и се привижда  Ферит. То така можеше и на Аби да скочи , ама не.

ПП  И защо решихме , че на Суна и се привидя Ферит в леглото със Сейран ? Може и реалност да е . Изобщо май ни се иска 90 % от епизодите да е или кома  или халюцинация , да тоз късмет обаче !

# 322
Айдеее, честито!

# 323
Ками Grinning

Имали сме годишнина днес от първия уловен Афрам момент Heart Eyes

https://x.com/mervenrydn/status/1878139339948830849

# 324
Честита да ни е годишнината от първия хванат момент с Афрам като двойка ! Пожелавам ни да имаме още много такива моменти с хванати щастливи Афрам Simple Smile

# 325
Интересен е Ферит с чаша алкохол в ръка заявява на Сейран: "Аз съм свободен човек, ще правя каквото искам".
Не си свободен, бе! Stuck Out Tongue Winking Eye Зависим си от алкохола в случая. Не можеш да се изправиш пред любимата си и да й кажеш, че си "лекувал" сестра й, която се е фиксирала в случка от миналото.

😂😂😂

Sikorski, ако има паралел с бременната Пелин-Суна, Сейран ще вярва на Ферит, както и тогава му повярва, че нищо не се е случило.
Проблема на Ферит в момента е недоверието и мисълта му, че Сейран може да си тръгне във всеки един момент, да го изостави.
Съгласна съм, че не се представя нищо просто и ясно, че да разберем кой къде го сърби и къде го боли.
На мен ми се чу името Карам.
Сега били като звяра и красавицата- ще го излекува с любовта си 😂
Четох и гледах един пост, сцената Суна/Пелин, когато казваше пред Шехмуз как Пелин плащала наема на жилището на Кая с най-древната професия в света.

# 326
  • София
Шофьорът не е Каран

# 327
Стигнах до 20 страница да ви чета, нямате настигане. Дано не повтарям някого, но изгледах най после серията внимателно и забелязах, че Сейран не остави никакъв телефон при Суна. Те говориха навън до една стъклена маса. Чуха Аби да вика и отидоха при другите. След изпращането на Аби, Суна отиде в стаята си и Сейран също. Сейран никъде не показа телефон да има в нея, нито го остави на нощното шкафче , когато влезе при Суна. Така, че това отиване в стаята на Сейран е само в ума на Суна. След тази сцена показаха всички къде са и какво правят. За мен (явно много ми се иска) ако е имало целувка (в нея дори вече се съмнявам), то е било до там. Кекса е само в ума на Суна. Смучката е от някой друг при нощната разходка. Ако Суна ни я покажат бременна, се надявам да има съмнения дали е от Ферит или Аби. Ще направят тест и ще се окаже, че не е на никой от двамата (дай, Боже, ум на сценаристите, ако тръгнат по тоя път).

Ферит смени изражението си когато бяха при Чичек и дядо му каза, че не дължат пари. Тогава леко се засмя с крива усмивка.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 21:29 от ani.zaiche

# 328
Пуууу,язък....пак сме на осевата.

# 329
Щото при обясненията сме на принципа: Може тъй, може и по-сложно. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт