Отговори
# 360

POV или гледна точка се отнася до гледната точка, от която се разказва една история. Това е ключов елемент в разказването на истории...

# 361
Гледам отново сцените Ферит-Суна и държанието им. Суна в началото е гузна, но след спалнята е намахано изискваща. Ферит, когато е в стаята й да пита за развода, формално й се извини и не изпитваше облекчение от предложението й да затварят темата, а като, че ли се оттърва от един незначителен проблем. Случилото се за него е наистина, като че ли е бил терапевтичен разговор, но станал в неподходящо време и условие (сами в друга къща). Той не се държи като нарушил морални норми и изневерил на любимата. Към Сейран се държи като разочарован от действията й, но не с омраза и безразличие.
Отговорът му на въпроса за Антеп означаваше "Не". Той постави граници в разговорите със Суна, но тя дали разбра?
Смучката, може да е ожулване при опит да отблъсне Суна от себе си, затова той от учтивост й се извинява, но без да е гузен, защото няма вина. Знаем как се държи Ферит когато е гузен и виновен.

# 362
Истината е, че нещата вече преминават границата на нормалното, което е много жалко! Все пак гледаме сериал. Според вас Берил и Ерсин станали новите главни актьори в сериала - те имали връзки и прочие и прочие. Как въобще може човек да си помисли такова нещо - та сценаристите съсипаха тотално образите им - и на Суна и на Абидин в момента образите са тотално различни - сценаристите на първо място пожертваха Абсун, а после и Сейфер! Ако Берил и Ерсин имаха връзки не мислите ли, че сценария за тях щеше да е по-добър и смислен и нямаше да се стига до това сега и до тези ексесии и обиди по техен адрес. Аз не мисля. Просто сега имат повече екранно време, заради историята което се развива покрай тях, но в момента Абсун са най-засегнати. Наистина ми е мъчно и ми се плаче. Sob

Да не говорим, че голяма част от феновете на този сериал в Х и Инстаграм тотално са изтрещели и за пореден път не правят разлика между актьор и герой. Берил пусна публикация в профила си и отдолу се изредиха една камара обиди по нейн адрес, заради въпросната сцена и образа на Суна. Това за мен е прекалено, въобще не го смятам за нормално. Ако пишещите там имат поне малко мозък ще трябва да се засрамят. Не им ли писна да обиждат актьорите. Аман вече. Определено не само Ферит и Суна, но и голяма част от феновете вече не са добре и имат нужда от лечение. Angry И за да не кажете, че говоря само за Берил и Ерсин - да кажа само, че това плюене не е само по тях, засягат се близките на актьорите - дори плюят по Афра - по Мерт по този или онзи. Ако се зачетете под последната публикация на Афра ще видите как я обиждат на тема облекло - как се разголвала, какъв морал показвала - как щяла да изложи горкия Мерт и прочие. Прекалено ми идва всичко. Наистина някои фенове минаха всяка граница.  Angry

Феновете вече се чудят какви теории и неща да измислят - то са разследвания, то са чудеса. Според мен си ползват тази картина, за да запълнят мястото на стената - едва ли има скрит замисъл. Wink

# 363
Здравейте момичета!Не съм гледала все още епизода и да си призная не съм се и разбързала.Но искам да споделя някои мои мисли от реала.Видяхме Мерт и Афра заедно в заведение да посрещат Новата година.Афра,неотразима както винаги в отлично настроение и един Мерт до нея,доста неглиже,брадясал и някак без желание за празнуване.Уморен ли,болен ли или разстроен?Ако беше болен,нямаше въобще да се "надигне" да отиде в това заведение.Но дори и да е "малко" болен щом е имал сили да се "надигне" и седне на тази маса значи е можел да отдели и 10 мин.за да се обръсне.Някой сигурно ще каже,че трябва да е брадясал по време на снимките.Да де ама от 31.12. до началото на снимките щеше да му поникне същата брада.Все пак няма да му мерим брадата със сантиметър я.На летището си вървеше рамо до рамо с Афра и като че ли за пръв път не му пукаше кой и как ще го заснеме.Честно да си призная си зададох въпроса тогава,кого гледаме,Ферит или Мерт?Тази вечер,след този пост който баща му е харесал нещо ми щукна в главата.Дали Мерт не е отказал да снима тази сцена и въпреки всичко,сценаристите,режисьорите и монтажистите да са направили монтаж и актьорите да са били разстроените.И когато се развихри целия този скандал,Мерт да е бил още по-разстроен и въобще да не му е било до празнуване,но все пак не е искал да разстройва и хората около себе си.Дали проблема зад кулисите не е с него?Ами ако този "задкулисен" проблем е между него и продуцента?Не слушайте приказките на Онур,че не се интересува от социалните медии.Той,лично,може и да не ги следи,но има достатъчно хора,които е назначил точно за това и те  му докладват за всичко което се коментира.Може и да му доставя удоволствие да го "плюят",но едва ли ще е доволен да губи пари.Та всичките му "дрънканици" са колкото да не заспи.Възможно ли е Мерт да иска да напусне сериала?Все пак той вече е не само обикновен актьор,а звезда.Ще има хиляди предложения от различни продукции.Не зная.Но искам да гледам Мерт и Афра заедно в нов проект от Гюнгер и неговата нова продукция.Мисля,че това трио отново ще е успешно,а ОГМ ще си остане ОМГ и Онур тогава ще започне сам да се интересува от соц.медии.

# 364
Обеците? Или от уплаха ми се привиждат?

# 365
А това пък, че шофьора бил Каран, че чак се сравняват гласове - също ми се струва прекалено. Ами определено не е бил Каран. Вече за какво ли не се хващат феновете. Много от феновете опитват да изкарат Суна най-черната, че чак ако има как ще я изкарате че е била и с шофьора на таксито- глупости на търкалета. Просто беше късно като си тръгна - пообикаляла е с таксито, за да помисли над станалото с Ферит - в найната глава явно това е реалност, но още не сме сигурни дали е или не е. Мислила е и как ще погледне Абидин - как да постъпи - и т.н. Wink Да, Суна в момента хич не е в ред с главата - да грешката й е непростима, но ако нещо е станало вина имат и двамата с Ферит. Ако е истина той да не стои като ударен с мокър парцал, а да покаже поне малко угризения на съвестта - някак не доумявам как гледа и целува Сейран след това - че дори и спи със Сейран! Айде стига Rolling Eyes Но нали Ферит е главен Сейран щяла да му прости, пък Суна да се разкарала надалеч или да завърши сама в психиатрия - ами не, не съм съгласна. Ако ще плащат да си понесат последиците и двамата - ако действително е имало нещо! Аз все още се надявам, че не се е стигнало до нищо повече от целувка и двамата в разговорите си говорят за различни неща. Hands Pray

А относно бременност при Суна - надявам се, че сценаристите няма да направят такова нещо, че да има дете от Ферит. Това би било най-голямото извращение. Triumph Затова се надявам, че наистина не се е стигнало до нищо повече от целувка и че Ферит и Суна не са спали заедно, а това е в нейната глава, защото полудява. Hands Pray

Ако Суна е бременна съвсем спокойно бебето може да си е от Абидин - може да е имало грешка в кръвните изследвания и тя и сега да е бременна, а може и след това Абидин и Суна да са правили любов и да са заченали бебето.Айде дано.  Revolving Hearts Това, че едната вечер когато Суна искаше с Аби да правят бебе отново - той беше изморен, не значи че на следващата не са го направили. Просто не ни го показват нарочно. Thinking Я да си припомним сутринта, когато Ферит дойде и събуди всички Корхан - за да се похвали за камъните. Тогава Аби и Суна си бяха щастливи и излязоха от стаята си. Тогава още не бяха почнали скандалите им заради ипотеката и съмненията на Абидин. Та може предната вечер да са правили туй онуй - така че ако Суна има бебе, то трябва да е от Абидин. Hands Pray

ani.zaiche - аз не виждам никакви обеци на масата. Това по-скоро е чашата с ракия, която са пили и са замъглили да не се види марката. Wink

Ени - аз съм чела, че в реалната история първообраза на Суна се лекува в психиатрична клиника. Не знам до колко се е отдалечила от семейството си наистина. Но явно после се е излекувала, защото имаше публикувани снимки на истинската Суна със съпруга й Абидин - и също с дъщеря им. Heart Така, че ако са решили да тръгнат към реалната история е напълно възможно сега Суна да е полудяла и затова да се държи така и да си мисли глупости - заради съмненията на Аби преди това. Но дано това с Ферит да не е реалност - най-много ако е имало нещо да е целувка. Аз си мисля, че може би майката на Аби има записи някакви, ако я е следила - но ги крие нарочно защото не харесва Суна, но може в даден момент да излязат наяве. Sunglasses

# 366
Обеците? Или от уплаха ми се привиждат?

Ани зайче,доста е размазано, но приличат на обеците.Има предмет пред самата чашаТо е ясно,че ще берем ядове,ама Сейран как не ги видя.

# 367
Сейран видя нещо на масата,не ни показаха какво,но доста се замисли...аз си мисля,че тя определено се съмнява в тия двамата,но не може да допусне това..

# 368
  • София
Аз знам, че ще го напишат както са си решили, но не приемам, че ако Ферит се е целувал със Суна ще се държи така с нея. Все едно нищо не е станало. Че и ще спи при Сейран, дето само веднъж за 8 серии остана при нея. Това не е нашият Ферит просто. Ако приемем, че са правили нещо. 10 пъти четох разговора в кухнята, представям си го все едно обсъждат целувки, ами пак е странен. Особено това "Срамота!", което той й казва.
Началната сцена също, той я чака с някаква досада, тя нещо си оправя. Да не говорим, че казва на Сейран жена ми, което значи, че ако са правили нещо през неговите очи е чиста изневяра.
Не търся под вола теле, просто ми е странно всичко това.

Роксис, това с коментарите и аз съм против, но Афра и Мерт са така от две години. При тях е много по-зле, щом и роднините им са със заключени акаунти, точно заради това. Приятелите им също са тероризирани.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 00:15 от MysteryG

# 369
Рокси,уважаем мнението ти и желанието ти да намериш оправдание за твоята любимка .
От постовете ти струи една силна емпатия към Суна като някаква отделна единица от всички останали.
Само,че тази Суна не е някоя жена,влюбена в младия Корхан,че да и търсим оправдание. Тази Суна  е сестра на Сейран,дъщеря на Есме,племенница на Хатуч и съпруга на Абидин. Тоест,има някакви неписани морални качества,които се предполага да има и,които тя няма,за съжаление.
Казваш,че двамата наравно са виновни.Съгласна съм.
Но,в случая,Ферит в момента,със статуса,който има е само един бивш.
Знам,че ще кажеш,че се обичат със Сийра и т.н.,но той  действително с нищо не е обвързан на този етап.
Докато Суна извършва предателство.И за това предателство и липсата на съжаление и разкаяние няма никакво оправдание.
Нито,че била временно не добре с главата,нито,че имала психично разстройство.
Съжалявам,но е време да прогледнеш

# 370
Със сигурност нещо става зад кулисите,но само те си знаят какво. Ние можем само да гадаем. Но от известно време ми се струва, че нито на Афра, нито на Мерт им пука особено за сериала. Не го рекламират, говоря свободно за други продукти и как този сериал ще свърши, не крият връзката си чак толкова много като преди. Има нещо.
Някой тук написа,че в този епизод започнали да отговарят на въпроси и си оставили вратички. Ок,за вратите съм съгласна,но на кои въпроси са започнали да отговарят?
От какво е болна Сейран, какво се е случило през тези две години, кога са се развели Сейфер и как? Кога Абидин си е тръгнал от Корхан и е заработил за Синан? Кога са се събрали Абсун? Какво се е случило между Суна и Кая? Къде е Асуман? Какво стана с Латиф и магазина му? Как изведнъж Есме от раз и бременна? Спомняте ли си в сезон 2,че и тя имаше същите болки в корема като Сейран? Даже и в болница беше и й правиха изследвания и след това нищо. Откъде Пелин знаеше за болестта на Сейран,как е разбрала?   Аз виждам само замазване на положението и опит за създаване на нови истории без да се помни преди това какво е писано. Има много въпроси оставени без отговор, няма и да разберем. В този епизод даже зарязаха темата за Сейран и трудното забременяване, както и лечението. Все едно не го е имало това. Не виждам да има конкретна цел или замисъл на историята. Пълен хаос, хаотично. Много врати са си оставили, защото и те самите не знаят какво пишат и какво искат да покажат.

# 371
Всъщност кадър след секунда, от кадъра, който успях да копирам, ясно се виждат обеците, но когато Ферит сяда и идва Сейран, тях вече ги няма там, явно той ги е прибрал. За жалост не мога да стопирам в мига, когато се виждат ясно.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 00:06 от ani.zaiche

# 372
Оффф,Ани,много задълба с тия обеци..не е задължително да са свалени,щото са се любили.Аз например никога не свалям обеците си,е моя мъж не ми е откъснал ушите.Може по време на снимките да ги е махнала и да са забравени.Случва се често в сериала.Сейран като беше отровена,първо нямаше телефон,после същата сцена имаше телефон.И аз не знам истина ли е,или не,но много яко се хвърляме в детайлите.Каквото такова,все пак гледаме сериал,нали...

# 373
  • София
Зайче, никакви обеци няма на масата. Това за мен е грешка на екипа. Освен това, прелюбодейците губят по една обеца, не и двете.
При старта на епизода

Когато Ферит взима чантата

# 374
За пръв път сега гледах и "уж" интервюто на тези там 1000 ли,какви са.Момичета,определено това не е оня усмихнат Мерт,раздаващ въздушни целувки на репортерите.Никаква усмивка,отново неглиже,сякаш не Мерт излизаше от заведението,а Ферит.Ясно показан гняв и досада.Между другото и Афра не ми се видя много "сияеща".Нещо определено се случва,но не между тях а с работата им.Нали някой тук спомена,че имало проблем и с филма на Мерт?Ако знае нещо повече нека сподели.Но определено Онур с нищо не може да навреди на кариерата и на двамата.Най-много да "убият" или "самоубият" Ферит и Мерт да напусне продукцията,за Афра не знам какво решение ще вземе,но при всички положения ще изгуби Онур.И да ви кажа,така му се пада.

Общи условия

Активация на акаунт