Отговори
# 405
  • София
Все повече прилики намират между Суна и главната героинята в "Черния лебед" - Нина. Аз психически не издържах на музиката в този филм и не съм го гледала, но се замислям да не пробвам пак, защото е било преди повече от 10 години.

https://x.com/ReineMatmazel/status/1878362644404466103?t=55ySrbK … i43KZmnLLKLw&s=19

# 406
ani.zaiche не съм гледала филма.Само съм чувала за него и понеже нещо не съм на "ти" с хоръри не го гледах.Но сега ти събуди любопитството ми и попрочетох нещо.Слагам го в скрит текст.
Скрит текст:
„Черният лебед“ е филм, който разглежда човешката психика и живот на различни и дълбоки нива. Историята е пресъздадена успешно, благодарение на отличната работа по сценария, режисурата, актьорската игра, кинематографията и ефектите. Всяка една част е изпипана прецизно до последния детайл. Филмът определено разтърсва зрителя. Кара го да погледне по-надълбоко в себе си и остава в съзнанието му за дълго време.
Нещо,което нито сценаристите,нито режисьорите на нашия сериал имат капацитет да развият,особено когато сценария се пише "на крак".Така,че да сравняваме едното с другото няма смисъл.Освен това Нина е главната героиня в този филм и акцента е влиянието на изкуството върху нейното съзнание,а Суна не е главна героиня и не знам дали има смисъл въобще да се акцентира върху нейното съзнание.Това не е историята на Суна,а на Сейран и Ферит.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:12 от mimi 65

# 407
аз не мога да проумея как в първа серия на трети сезон същата тази Суна каза "Умри" на Ферит,за да спаси и да запази сестра си и само няколко серии след това е готова да унищожи всички и всеки ,най-вече да нарани сестра си,заради същия този Ферит
Ами,ако Есме пометне ,след като научи какви ги върши щерка и?
Тези сценаристи наистина нямат грам мозък,за Шнура съм сигурна и то отдавна

# 408
  • София
Здравейте банда,
не съм гледала серията, то и предната. Пак се заредиха серии, които няма да гледам.
Прочетох коментарите ви по диагонал. На СЦ не заплата да им се плаща, а те трябва да плащат от джоба си, че изобщо има кой да гледа глупостите им.
Не се ядосвайте и дано скоро проектът приключи, че и АфРам да си отдъхнат.

# 409
Наистина снимат и в ялъто.

# 410
Нагито и тя бяга около Афра докато снимат последната сцена. 😃

https://x.com/yalicapkinieng/status/1878408217941639421?t=sZDPFk … 61x4jFz5whHw&s=19

# 411
Все повече прилики намират между Суна и главната героинята в "Черния лебед" - Нина. Аз психически не издържах на музиката в този филм и не съм го гледала, но се замислям да не пробвам пак, защото е било преди повече от 10 години.

https://x.com/ReineMatmazel/status/1878362644404466103?t=55ySrbK … i43KZmnLLKLw&s=19

И аз го видях това, та дали Суна не се е наранила сама и дали няма да стигне до самоубийство. Така разбрах поста за приликата м/у Суна и Нина.
Разликата според мен е- Нина иска да е съвършена балерина, а Суна иска власт, като Ифакат.

# 412
  • София

Разликата според мен е- Нина иска да е съвършена балерина, а Суна иска власт, като Ифакат.

То не е ли едно и също. Все искат да са над всички останали. И други неща четох за сюжета, които съвпадат, ще се пробвам да го гледам и ще видя.

# 413
А дали Ферит ще разбере за проблема със забременяването (сценаристите май забравиха за него)? Представете си, че се разбере за "сцената" и Есме и Ферит влизат при Сейран, но Есме върви напред и казва "Дъще..", а Сейран захлюпва лице в ръцете си и не вижда Ферит, че също влиза. Сейран започва да изказва съжалението си, че е решила да се лекува, въпреки че това ще застраши живота й, само за да даде дете на Ферит. Е, по-голямо отмъщение за делата му не виждам.

Суна вече не иска имението, дори не се зарадва, че то стана нейно. Когато влязоха в имението с Аби, тя не се държа господарски.  Чудех се защо, но вече е ясно. Суна не иска Сейран да е щастлива, а тя е щастлива, когато е с Ферит. Затова каза на Ферит "Умри!", затова сега си представя грях с него, защото това предателство ще ги раздели завинаги.

Божке, намерих май логика в писанията на безумните сценаристи...Scream

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:43 от ani.zaiche

# 414

То не е ли едно и също. Все искат да са над всички останали. И други неща четох за сюжета, които съвпадат, ще се пробвам да го гледам и ще видя.

Пътя до целта е същия, ще минат през всичко и през всеки, за да я постигнат. Дали Суна ще се съюзи пак с Ифакат, както пишат...

# 415
Мерт май е в имението, а фенове са осиновили панда от негово име. ❤️

# 416
Няма да се учудя , ако Суна пак се обедини с Ифа. Нейният проблем не е Ферит , а Сейран. Тя е нейната база за сравнение. Нито Феро , нито  Аби ще я направят щастлива някога. Само ако е успяла повече от Сейран,  ще почувства удовлетворение , може би ! Не може да се примири , че при еднакъв старт , нейния живот се разви така.

# 417
Златно момче започна с изключително голяма заявка, прекалено много вдигна летвата от самото начало, представи ни един нов актьорски състав. Може би това е и причината толкова много хора да се влюбят в сериала - представи ни нещо различно.
В една такава ситуация е много трудно да надскочиш дори самият себе си след това - да прескочиш тази летва.
Мисля си обаче,че в сезон 1 всичко беше написано доста добре и разбираемо за всеки зрител. Все пак не всеки трябва да е запознат с психология, медицина или друго. Аз разбирах образите и тяхното поведение. Много добре ни показаха жертвите на домашно насилие, как да разпознаваме сигналите - Афра страхотна игра. Ферит също с неговото държание, всичко което му идва от детството и семейството. Мерт великолепен. Дори и другите герои ги разбирах защо правят нещата по този начин. Според мен и замисъла на историята като цяло е бил друг.
Сега нищо не ни се обяснява като хората, оставят се нещата недоизказани, недоизяснени за хората. Всеки почна да се чуди и да търси сам отговор. Това не е нормално за мен. Те са хората, които трябва да представят нещата на аудиторията и да ги предразположат така, че да разберат. Тук го няма въобще. В кой момент са решили да сменят посоката и защо не знам, но груба грешка. Ние сега гледаме повече екшън, трилър и ужаси отколкото драма. Дори до средата на втори сезон разбирах защо някой герой върши нещата по този начин, имаше логика. А сега няма, нищо не разбирам. Пълен хаос. Не са същите герои, това са други образи. Не виждам логика и кома да е или нечия халюцинация. Не е нормално за мен да представяш нещо неразбираемо за хората и публиката и да не им го обясниш.
Всеки път си казвам, че не трябва толкова да се ядосвам и да влагам такава емоция за един сериал. Обаче като пуснат трейлъра и епизода и подпалвам пак фитила.

# 418
Въпросът на Суна за сватосването е интересен. Според мен Ферит щеше да съжалява. Той се влюби в Сейран и щеше да я вижда често, всеки път щеше да го боли сърцето. Заради това щеше да намрази Суна и да й вгорчава живота, както и живота на Пелин.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 17:30 от ani.zaiche

# 419
https://www.instagram.com/reel/DEsrj7WIkAz/?igsh=MXh1Mmp4aHo3OGVoZA==

Интервюто на Шнура,преведено на руски.Кога обаче е направено,поне аз не знам.

Общи условия

Активация на акаунт