Отговори
# 420
Въпросът на Суна за сватосването е интересен. Според мен Ферит щеше да съжелява. Той се влюби в Сейран и щеше да я вижда често, всеки път щеше да го боли сърцето. Заради това щеше да намрази Суна и да й вгорчава живота, както и живота на Пелин.
Не се знае , дали щеше да съжалява. Както той каза : Няма как да разберем !  
Това просто няма как да се случи вече.
А може и да не съжаляваше Феро. Щеше да си тичка при Пело ,тя щеше да се катери по стълбата и да гледат филми тримата.Той нямаше да излезе от зоната си на комфорт изобщо заради Суна. Дали щеше да се влюби в Сейран , ако не живееше с нея и тя не му се дърпаше. Едва ли ! Тя се оказа едно предизвикателство за него, нещо неподвластно на чара му и това го караше да се бори за нея толкова , колкото и за егото си.  Да , хареса си я визуално , но чак пък да се е влюбил на момента , не го вярвам , нищо че говори така.

# 421
Аз пък не съм сигурна, че Ифакат ще се обедини със Суна. За какво й е Суна?
Освен това, да видим как ще й се отрази преживения ужас.
Аййй харесвам Ифа, бе Grinning

# 422
Ифа като злодейка е топ. Оцеляваща е . Сигурна съм , че и сега ще се съвземе бързо. Любовта `и към парите и фирмата е вечна. Как си мислите , че ще остави фирмата  да се управлява от Сейран дори за ден. Само да надуши че е имало нещо между Суна и Феро  и ще влезе в действие. Ще принуди Сейран не само да напусне фирмата , ами и  имението. За това ще и е нужна Суна, не за нещо хубаво.

# 423
  • София
Терапията свърши е използвано и преди от Ферит към Пелин в 29-ти епизод

https://x.com/mrsartchery/status/1878409058840985984?t=ej_f-zGIj … MNMYTIDChFNw&s=19

Думите и държанието са подобни, не точно същите.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 16:40 от MysteryG

# 424
Мисля, че е нова снимка от сега

# 425
Мистери, къде казва на Пелин? Аз не чувам такова нещо.

Има информация, че Берил и Ерсин също са снимали днес в хана. Интересно кой с кого е отишъл там Grinning
Хеле Суна какво прави там? Както каза Дичето, сигурно ще мете Joy

# 426
Терапията свърши е използвано и преди от Ферит към Пелин в 29-ти епизод

https://x.com/mrsartchery/status/1878409058840985984?t=ej_f-zGIj … MNMYTIDChFNw&s=19

Думите и държанието са подобни, не точно същите.
Това вече ми е водещата версия 🤣🤣🤣
Край 😁

# 427
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Роска  точно така да и аз си спомням ,че съм виждала снимки на реалната сестра и семейството и ,а  също и ,че или  е ходила на психолог или психиатър или се е лекувала в  психиатрична клиника.Ще видим в нашата история как ще наредят нещата сценаристите ,но определено Суна и Абидин ги чакат тежки дни.
Интересен ще ми е сблъсъка между Суна и Ферит ,защото такъв със сигурност ще има и като ги знам ,че и двамата хич не си поплюват не е ясно до къде може да стигнат. Те  имат много интересни взаимоотношения още от началото на историята ни .Дали лоши или добри ,но винаги много емоционални и напрегнати и винаги по средата им е Сейран.И сега за съжаление от техния конфликт най-много тя ще пострада ,защото каквото и да се случило  и ще се случи Сейран ги обича и двамата и предателството и загубата на един от двата или и на двамата ще бъде тежка за нея.
От друг страна обаче може би ще  е добре ,че ще го има този конфликт ,за да се изяснят най-накрая Суна и Ферит ,защото те досега ту са в добри ту в лоши отношения ,но никога между тях не е бил поставян така ребром въпроса  за началото на взаимоотношенията когато  Ферит предпочете Сейран ,а у Суна остана една горчилка ,която тя прикриваше, нооооо ето дойде момента и всичката и горчилка излезе и сега въпреки че ще е болезнено, но поне ще се изяснят. И може би в края на тази история ако и тримата успеят да я преминат успешно ,Суна ще разбере ,че просто това между Сейран и Ферит е любов и ,че ако Ферит се беше оженил за нея техните взаимоотношения няма да са такива защото Суна не е Сейран и в това няма нищо лошо ,Суна си е Суна тя си има нейни си силни качества и просто ако се отърве от сянката на тази история ако може да продължи  на пред  всичко при нея може би ще се нареди прекрасно и ще бъде щастлива и спокойна .Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
А това пък, че шофьора бил Каран, че чак се сравняват гласове - също ми се струва прекалено. Ами определено не е бил Каран. Вече за какво ли не се хващат феновете. Много от феновете опитват да изкарат Суна най-черната, че чак ако има как ще я изкарате че е била и с шофьора на таксито- глупости на търкалета. Просто беше късно като си тръгна - пообикаляла е с таксито, за да помисли над станалото с Ферит - в найната глава явно това е реалност, но още не сме сигурни дали е или не е. Мислила е и как ще погледне Абидин - как да постъпи - и т.н. Wink Да, Суна в момента хич не е в ред с главата - да грешката й е непростима, но ако нещо е станало вина имат и двамата с Ферит. Ако е истина той да не стои като ударен с мокър парцал, а да покаже поне малко угризения на съвестта - някак не доумявам как гледа и целува Сейран след това - че дори и спи със Сейран! Айде стига Rolling Eyes Но нали Ферит е главен Сейран щяла да му прости, пък Суна да се разкарала надалеч или да завърши сама в психиатрия - ами не, не съм съгласна. Ако ще плащат да си понесат последиците и двамата - ако действително е имало нещо! Аз все още се надявам, че не се е стигнало до нищо повече от целувка и двамата в разговорите си говорят за различни неща. Hands Pray

А относно бременност при Суна - надявам се, че сценаристите няма да направят такова нещо, че да има дете от Ферит. Това би било най-голямото извращение. Triumph Затова се надявам, че наистина не се е стигнало до нищо повече от целувка и че Ферит и Суна не са спали заедно, а това е в нейната глава, защото полудява. Hands Pray

Ако Суна е бременна съвсем спокойно бебето може да си е от Абидин - може да е имало грешка в кръвните изследвания и тя и сега да е бременна, а може и след това Абидин и Суна да са правили любов и да са заченали бебето.Айде дано.  Revolving Hearts Това, че едната вечер когато Суна искаше с Аби да правят бебе отново - той беше изморен, не значи че на следващата не са го направили. Просто не ни го показват нарочно. Thinking Я да си припомним сутринта, когато Ферит дойде и събуди всички Корхан - за да се похвали за камъните. Тогава Аби и Суна си бяха щастливи и излязоха от стаята си. Тогава още не бяха почнали скандалите им заради ипотеката и съмненията на Абидин. Та може предната вечер да са правили туй онуй - така че ако Суна има бебе, то трябва да е от Абидин. Hands Pray

ani.zaiche - аз не виждам никакви обеци на масата. Това по-скоро е чашата с ракия, която са пили и са замъглили да не се види марката. Wink

Ени - аз съм чела, че в реалната история първообраза на Суна се лекува в психиатрична клиника. Не знам до колко се е отдалечила от семейството си наистина. Но явно после се е излекувала, защото имаше публикувани снимки на истинската Суна със съпруга й Абидин - и също с дъщеря им. Heart Така, че ако са решили да тръгнат към реалната история е напълно възможно сега Суна да е полудяла и затова да се държи така и да си мисли глупости - заради съмненията на Аби преди това. Но дано това с Ферит да не е реалност - най-много ако е имало нещо да е целувка. Аз си мисля, че може би майката на Аби има записи някакви, ако я е следила - но ги крие нарочно защото не харесва Суна, но може в даден момент да излязат наяве. Sunglasses
В Х  Марва е направила много хубав разбор на серията.Тя винаги пише много интересни  и задълбочени коментари и вие сигурно сте ги прочели  де но все пак да ги сложа.  Simple Smile 

https://x.com/marwabenrabeh/status/1878175445708832869

За сцените които бяха в трейлъра пък после не ги излъчиха да може и да са заради някакви конфликти в екипа или да са решили в последния момент да сменят  сюжета,но аз се надявам ,че е заради това да ни държат в напрежение и да не ни показват все още какво се е случило между Ферит и Суна.Може и още да се чудят какво да го правят Ферит и дали да го омаскарят тотално или да му намерят извинение ,че е бил със сестрата на жена си.Но трябва да знаят и сценаристите и продуцента ,че ако решат Ферит да бъде мръсник ,който не проявява капка съжаление и срам за действията си може би никой няма да им гледала сериала .
Аз все пак имам вярва в здравия им разум на тия хора и че все пак знаят до къде могат да стигнат и няма да преминат и последните граници на фенското търпение.  Hands Pray     Hands Pray     Hands Pray 
В края на епизода когато Ферит видя какво са направили на Ифакат в очите му за първи път от цял епизод и даже и от два се появи  чувство ,видя се ,че се изплаши и за Ифакат и за всики останали от семейството.

Иска ми се съвсем скоро да дойде пак ето това време на щатливите и обичащи се  СейФер  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

https://x.com/onlyseyfer/status/1878075362384478481

В епизода имаше мнооого драма ,но и много и красива и секси и миличка Сейро.  Heart

# 428
Мисля, че вече гледаме действията, по-рано разбрахме всеки един какъв е и какво иска. Сегашните епизоди ни връщат назад , спомняйки си кой какво е казал.
Малко се поуспокоиха и в Х и започнаха да размишляват 🙂 убеждавайки се, че не е реалност случилото се.
Ферит много добре "опознава" хората и особено жените. Той познава и Суна и знае, че тя иска да измести Сейран, затова така се държал и негодувал срещу Сейран.

# 429
  • София
Мистери, къде казва на Пелин? Аз не чувам такова нещо.

Допълних се, че са подобни, моя грешка. Подведе ме написаното, гледах го без звук първо.
Иначе аз гледах пак сцената, представяйки си, че Ферит говори за това, че Суна го е целунала, той я е бутнал. Тогава по логичен ми звучи разговорът в кухнята, при другите ситуации ми е странен.

# 430
Мисля, че вече гледаме действията, по-рано разбрахме всеки един какъв е и какво иска. Сегашните епизоди ни връщат назад , спомняйки си кой какво е казал.
Малко се поуспокоиха и в Х и започнаха да размишляват 🙂 убеждавайки се, че не е реалност случилото се.
Ферит много добре "опознава" хората и особено жените. Той познава и Суна и знае, че тя иска да измести Сейран, затова така се държал и негодувал срещу Сейран.

E, това последното от къде?! От убеждението?! Е, как се убедиха???
А пък колко добре познавал жените досега с нищо не е доказал. Sunglasses

# 431
# 432

E, това последното от къде?! От убеждението?! Е, как се убедиха???
А пък колко добре познавал жените досега с нищо не е доказал. Sunglasses

Мен по ми е интересно защо се е оставял на манипулациите им предвид, че ги познава 🤔
Беззащитен е човека, само Сейран го защитава и поставя граници м/у него и агресора. Не знам.

# 433
Две снимки от сезон 1 Simple Smile

# 434
Дано не разберем дали са правили секс след 50 серии, както след 19 еп. 🤣🤣🤣🤣
Честно казано ми е все тая, толкова са закопали дъното, че не е истина. 🤦

Общи условия

Активация на акаунт