Да, Суна в момента хич не е в ред с главата - да грешката й е непростима, но ако нещо е станало вина имат и двамата с Ферит. Ако е истина той да не стои като ударен с мокър парцал, а да покаже поне малко угризения на съвестта - някак не доумявам как гледа и целува Сейран след това - че дори и спи със Сейран! Айде стига
Но нали Ферит е главен Сейран щяла да му прости, пък Суна да се разкарала надалеч или да завърши сама в психиатрия - ами не, не съм съгласна. Ако ще плащат да си понесат последиците и двамата - ако действително е имало нещо! Аз все още се надявам, че не се е стигнало до нищо повече от целувка и двамата в разговорите си говорят за различни неща. 
Затова се надявам, че наистина не се е стигнало до нищо повече от целувка и че Ферит и Суна не са спали заедно, а това е в нейната глава, защото полудява. 
Това, че едната вечер когато Суна искаше с Аби да правят бебе отново - той беше изморен, не значи че на следващата не са го направили. Просто не ни го показват нарочно.
Я да си припомним сутринта, когато Ферит дойде и събуди всички Корхан - за да се похвали за камъните. Тогава Аби и Суна си бяха щастливи и излязоха от стаята си. Тогава още не бяха почнали скандалите им заради ипотеката и съмненията на Абидин. Та може предната вечер да са правили туй онуй - така че ако Суна има бебе, то трябва да е от Абидин. 

Така, че ако са решили да тръгнат към реалната история е напълно възможно сега Суна да е полудяла и затова да се държи така и да си мисли глупости - заради съмненията на Аби преди това. Но дано това с Ферит да не е реалност - най-много ако е имало нещо да е целувка. Аз си мисля, че може би майката на Аби има записи някакви, ако я е следила - но ги крие нарочно защото не харесва Суна, но може в даден момент да излязат наяве. 

Препоръчани теми